Saydığın dizileri izledin mi sankiimdb nedir yav overrop dizi-film mekanıayol 10 küsür sezonluk ergenik w dizisi süperportakal bile 8 küsürbreaking bad denen yüzyılın overropunun puanına girmiyorum bile
Saydığın dizileri izledin mi sankiimdb nedir yav overrop dizi-film mekanıayol 10 küsür sezonluk ergenik w dizisi süperportakal bile 8 küsürbreaking bad denen yüzyılın overropunun puanına girmiyorum bile
şu anki hiçbir cw dizisi 8 i aşmamalı bence the 100 hariçSaydığın dizileri izledin mi sankiBB'ye katılıyorum ama 4.sezondan sonra güzeldi yoksa ilk 3.sezon sıradan bence deSPN için dediklerini 6.sezon hariç geri kalanlar haricünde kınım kınım kınıyorum. Allah tependen bakıyor
Spn flash 8'i hak ediyor diğerleri 7 altışu anki hiçbir cw dizisi 8 i aşmamalı bence the 100 hariçAllah bilir o da 7 küsürdür
ben de pek beğenmiyorum kadını ama zaten oyuncu için izlenecek dizi değil konusu iyi
cart kaba kayatSpn flash 8'i hak ediyor diğerleri 7 altısenin izlediğin kraliçeli entirka 2yi hak ediyor
Iyy o dizi hala yaşıyormuydu?ben de pek beğenmiyorum kadını ama zaten oyuncu için izlenecek dizi değil konusu iyi
cart kaba kayatreign bence 7.8 falan almalı o da çok fantastik ögeler kattığı için
haaa belki cw komedileri 8 üstü olabilir jane the virgin gibi
sırf sen fantezi yapılacak diziler seviyon diye niyeIyy o dizi hala yaşıyormuydu?
Diziler seyircilere yapılır, ben bir seyirciyimsırf sen fantezi yapılacak diziler seviyon diye niyeyapıyon diziye.ss
AAA 5.bölümde kalmısım bende yarın foruma gelmeden tamamlarım bölümleri
40 dk hepsi günlük bir bölüm izleAAA 5.bölümde kalmısım bende yarın foruma gelmeden tamamlarım bölümleri
bir başlıyayım hepsini hallederim kışın günlük 3-4 dizim oluyor alıskınım40 dk hepsi günlük bir bölüm izle
Yarın bir dizi daha ekleniyor listene.bir başlıyayım hepsini hallederim kışın günlük 3-4 dizim oluyor alıskınım
Tahmin et birazo hangisi
AAA şeymi bizim ortak dizi onu izleyecem tabiTahmin et birazYaz ayından beri en çok hangi diziyi merakla bekliyoruz
Bütün yaz bekledim valla.AAA şeymi bizim ortak dizi onu izleyecem tabi
şu zenci herifi kovsalar keşke tek onun dizisini izlemedimBütün yaz bekledim valla.
Rolü az olur bence bu dizide. Jessica ile Matt öne cıkacak gibi.şu zenci herifi kovsalar keşke tek onun dizisini izlemedim
yalnız içlerinden sadece @destere nin herifi özel güç kullanıyor baya havalı olucak onların yanındaRolü az olur bence bu dizide. Jessica ile Matt öne cıkacak gibi.
Bu Mistte'de çok gıcık olacağın karakterler var.off yorumların nasıl olur az çok tahmin ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?