Starz The Missing Mini-Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayırr ben izlemem bunu

buna bakacam demedim cnm mini dizi izlemiyorum ben biticekse izlemem dedim 🙂🙂

ayy ilk bölümü neden izliyorum devam etmiceğim şeyin
soranlara neden beğenmediğini anlatmak için en azından ilk bölüme bakman lazım ? yoksa nedenin inandırıcı olmaz
bak ben senin grimm in ilk bölümüne baktım ? baktımki parlaklar güzel kız avlıyor bıraktım diziyi soran olursa neden bıraktığımı rahatlıkla söylerim çünkü izledim yani

sende şimdi eleştirilerinde haklı olman için ilk bölüme bakman şart

ben final yapmıs ve mini dizilere bakmıyorum cnmm soranlara böyle söylerim

ben final yapmıs ve mini dizilere bakmıyorum cnmm soranlara böyle söylerim
grimm de nerdeyse final yapmıştı ama ben izledim sen söyleyince yani senin hatrın için hemde ?
sen şimdi bize yamukmu yapıyon yani
))

grimm de nerdeyse final yapmıştı ama ben izledim sen söyleyince yani senin hatrın için hemde ?
sen şimdi bize yamukmu yapıyon yani
))
ayy tamam bunun ilk bölümüne bakıcam izlemem gereken 2 dizi var onları izleikten sonra bununda ilk bölümüne bakıcam 🙂🙂🙂

ayy tamam bunun ilk bölümüne bakıcam izlemem gereken 2 dizi var onları izleikten sonra bununda ilk bölümüne bakıcam 🙂🙂🙂
heheheeh

noldu @xemrexxx gördünmü ? başaramazsın demiştin bana
bende demiştimki sana azimle zıçan betonu deler demiştim
))

hahahha tamam izlerim kaçmak yok ama her bahçeti toplucaksın
kızın aklı o kadar gitmişki parlaklara? @xemrexxx görüyormusun? her bahçeyi diyeceğine her behçet i diyor
behçet kim acaba ?
çiğdem ben behçet falan toplamam behçetler senin olsun, ben bahçede fındık toplarım sadece

hahahahahha kırıze girdim yaaa yaş geldi vlla gözümden hahahah durduramıyorum kendimi alemsin vlla cnm
bahçeleri işte ben otururum sen topla