hayırr ben izlemem bunukillng i izlemedğim için bilmiyorumda bu dizi güzel yani izlersen pişman olmazsın yeterki @Çiğdem- gibi illede fantazik olsun ister çamurdan olsun diye diretme )
vallahi diretmiyorum izle diye ama izlemek istiyorsanda engel olamam tabi ? ne zaman başlıyorsun izlemeye ?
dün bu diziye bakacağım diye sfu yu izlemeyi bıraktım bugün ama iki bölüm birden izlerim artıkBende yarın akşam izleyeyim Bugun indireyim @destere
tamam izlemede ilk bölümü izleyeceğim dediğin için soruyorum hanı ilk bölümü ne zaman izleyeceksin? dedin ya en azından ilk bölüme bakarım diyehayırr ben izlemem bunu
buna bakacam demedim cnm mini dizi izlemiyorum ben biticekse izlemem dedim 🙂🙂dün bu diziye bakacağım diye sfu yu izlemeyi bıraktım bugün ama iki bölüm birden izlerim artık
tamam izlemede ilk bölümü izleyeceğim dediğin için soruyorum hanı ilk bölümü ne zaman izleyeceksin? dedin ya en azından ilk bölüme bakarım diye
tamam ilk bölümü izledikten sonra devam etme bencedebuna bakacam demedim cnm mini dizi izlemiyorum ben biticekse izlemem dedim 🙂🙂
ayy ilk bölümü neden izliyorum devam etmiceğim şeyintamam ilk bölümü izledikten sonra devam etme bencede
soranlara neden beğenmediğini anlatmak için en azından ilk bölüme bakman lazım ? yoksa nedenin inandırıcı olmaz bak ben senin grimm in ilk bölümüne baktım ? baktımki parlaklar güzel kız avlıyor bıraktım diziyi soran olursa neden bıraktığımı rahatlıkla söylerim çünkü izledim yaniayy ilk bölümü neden izliyorum devam etmiceğim şeyin
ben final yapmıs ve mini dizilere bakmıyorum cnmm soranlara böyle söylerimsoranlara neden beğenmediğini anlatmak için en azından ilk bölüme bakman lazım ? yoksa nedenin inandırıcı olmaz bak ben senin grimm in ilk bölümüne baktım ? baktımki parlaklar güzel kız avlıyor bıraktım diziyi soran olursa neden bıraktığımı rahatlıkla söylerim çünkü izledim yani
sende şimdi eleştirilerinde haklı olman için ilk bölüme bakman şart
grimm de nerdeyse final yapmıştı ama ben izledim sen söyleyince yani senin hatrın için hemde ?ben final yapmıs ve mini dizilere bakmıyorum cnmm soranlara böyle söylerim
ayy tamam bunun ilk bölümüne bakıcam izlemem gereken 2 dizi var onları izleikten sonra bununda ilk bölümüne bakıcam 🙂🙂🙂grimm de nerdeyse final yapmıştı ama ben izledim sen söyleyince yani senin hatrın için hemde ?
sen şimdi bize yamukmu yapıyon yani ))
heheheehayy tamam bunun ilk bölümüne bakıcam izlemem gereken 2 dizi var onları izleikten sonra bununda ilk bölümüne bakıcam 🙂🙂🙂
diziden parlak resmi gösterdiysen çiğdem atlamıtır hemen .ssheheheeh
noldu @xemrexxx gördünmü ? başaramazsın demiştin bana bende demiştimki sana azimle zıçan betonu deler demiştim))
ben duygu sömürüsü yaparak başarıya ulaştım başarı için her yol mübahtırdiziden parlak resmi gösterdiysen çiğdem atlamıtır hemen .ss
diziden parlak resmi gösterdiysen çiğdem atlamıtır hemen .ss
ahh evet duygusal yönümden yakaladı beni yanıııben duygu sömürüsü yaparak başarıya ulaştım başarı için her yol mübahtır
sen ilk bölümü izle bu yaz sana fındık toplamanda yardım edeceğim sözahh evet duygusal yönümden yakaladı beni yanııı
hahahha tamam izlerim kaçmak yok ama her bahçeti toplucaksınsen ilk bölümü izle bu yaz sana fındık toplamanda yardım edeceğim söz
kızın aklı o kadar gitmişki parlaklara? @xemrexxx görüyormusun? her bahçeyi diyeceğine her behçet i diyor behçet kim acaba ?hahahha tamam izlerim kaçmak yok ama her bahçeti toplucaksın
hahahahahha kırıze girdim yaaa yaş geldi vlla gözümden hahahah durduramıyorum kendimi alemsin vlla cnm bahçeleri işte ben otururum sen toplakızın aklı o kadar gitmişki parlaklara? @xemrexxx görüyormusun? her bahçeyi diyeceğine her behçet i diyor behçet kim acaba ?
çiğdem ben behçet falan toplamam behçetler senin olsun, ben bahçede fındık toplarım sadece
ikna etmek zor oldu ama başardık sonunda