Starz The Missing Mini-Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
killng i izlemedğim için bilmiyorumda bu dizi güzel yani izlersen pişman olmazsın:) yeterki @Çiğdem- gibi illede fantazik olsun ister çamurdan olsun diye diretme :))

vallahi diretmiyorum izle diye ama izlemek istiyorsanda engel olamam tabi ?:) ne zaman başlıyorsun izlemeye ? :)
hayırr ben izlemem bunu :F:F:F

dün bu diziye bakacağım diye sfu yu izlemeyi bıraktım :) bugün ama iki bölüm birden izlerim artık :)

tamam izlemede ilk bölümü izleyeceğim dediğin için soruyorum hanı ilk bölümü ne zaman izleyeceksin? dedin ya en azından ilk bölüme bakarım diye :)
buna bakacam demedim cnm mini dizi izlemiyorum ben biticekse izlemem dedim 🙂🙂

ayy ilk bölümü neden izliyorum devam etmiceğim şeyin :F:F:F
soranlara neden beğenmediğini anlatmak için en azından ilk bölüme bakman lazım ? yoksa nedenin inandırıcı olmaz :) bak ben senin grimm in ilk bölümüne baktım ? baktımki parlaklar güzel kız avlıyor bıraktım diziyi soran olursa neden bıraktığımı rahatlıkla söylerim çünkü izledim yani :)
sende şimdi eleştirilerinde haklı olman için ilk bölüme bakman şart :)

soranlara neden beğenmediğini anlatmak için en azından ilk bölüme bakman lazım ? yoksa nedenin inandırıcı olmaz :) bak ben senin grimm in ilk bölümüne baktım ? baktımki parlaklar güzel kız avlıyor bıraktım diziyi soran olursa neden bıraktığımı rahatlıkla söylerim çünkü izledim yani :)
sende şimdi eleştirilerinde haklı olman için ilk bölüme bakman şart :)
ben final yapmıs ve mini dizilere bakmıyorum cnmm soranlara böyle söylerim:F:F

grimm de nerdeyse final yapmıştı ama ben izledim sen söyleyince yani senin hatrın için hemde ?
sen şimdi bize yamukmu yapıyon yani :)))
ayy tamam bunun ilk bölümüne bakıcam izlemem gereken 2 dizi var onları izleikten sonra bununda ilk bölümüne bakıcam 🙂🙂🙂

hahahha tamam izlerim kaçmak yok ama her bahçeti toplucaksın :kiki::kiki::kiki:
kızın aklı o kadar gitmişki parlaklara? @xemrexxx görüyormusun? her bahçeyi diyeceğine her behçet i diyor :) behçet kim acaba ?
çiğdem ben behçet falan toplamam behçetler senin olsun, ben bahçede fındık toplarım sadece :)

kızın aklı o kadar gitmişki parlaklara? @xemrexxx görüyormusun? her bahçeyi diyeceğine her behçet i diyor :) behçet kim acaba ?
çiğdem ben behçet falan toplamam behçetler senin olsun, ben bahçede fındık toplarım sadece :)
hahahahahha kırıze girdim yaaa yaş geldi vlla gözümden hahahah durduramıyorum kendimi alemsin vlla cnm :F:F:F:F bahçeleri işte ben otururum sen topla:kiki::kiki: