CW The Messengers 1. Sezon Yorumları

cw dizilerine göre bu diziyi briaz daha hallice buldum diyebilirim :) senide bekleriz ilk bölüme :))

yemezler boşuna çırpınma :)) lafın orjinalini değiştirmişsin :) benden kaçmaz? @xemrexxx için '' çocuğa bir tecavüz etmediğiniz kaldı demiştin :) yazdığın mesajı niye değiştiriyon? :)
@mrt-06 çiğdemi banlamanız gerekiyor, forumun adabı haşeret kanununa aykırı mesaj yazıyor kız :)
Biraz Seçici olmak lazım her diziyi izliyorsun ? Gerek yok bence bu diziye ? :) :)

1.bölümü izledim @kaan955 senin görüşlerine katılıyorum çok başarılıydı o dominion dizisinden binkat daha iyi bence @Forumdash süpernatuldan dolayı duygusallık yapmışsın ilk bölüm iyiydi @destere bile beğenmiş:F @mrt-06 kesinlikle bakmanı öneriyorum cnm henüz 3 bölüm çıkmış başlarsan pişan olmazsın @cookies dominion izleyen birisi olarak bu dizidende çok hoşuna gidicek sende başlamalısın dizide 6 ana karakter var ve sürekli dönüşümlü olarak ayrı ayrı onları konu alıyor 1.bölüm oyüzden hiç sıkmadı 🙂🙂🙂
spoisiz yorumda bulunayım kolaylık açısından izlemeyenler için dizinin konusu lucifer adında melek dünyaya düşünce bazı insanlar ölüp sonra özel güçlerle doğuyor melek oluyor süpernatural benzeri güzel bir dizi 5 insan 1 tanede lucifer 6 ana karakter var ve hepsi ayrı ayrı aktif gösteriliyor bölüm hiç sıkmıyor @Forumdash süpernaturalda olan lucifer en iyi melek rolunu oynayan kişiydi oyüzden bu oyuncuya ısınmaman normal ama genel olarak bakınca ilk bölümü ben beğendim @destere 2.bölüme kesin devam edelim zaten 3 bölüm çıkmış ayrıca @mrt-06 @cookies sizlerede öneriyorum🙂

1.bölümü izledim @kaan955 senin görüşlerine katılıyorum çok başarılıydı o dominion dizisinden binkat daha iyi bence @Forumdash süpernatuldan dolayı duygusallık yapmışsın ilk bölüm iyiydi @destere bile beğenmiş:F @mrt-06 kesinlikle bakmanı öneriyorum cnm henüz 3 bölüm çıkmış başlarsan pişan olmazsın @cookies dominion izleyen birisi olarak bu dizidende çok hoşuna gidicek sende başlamalısın dizide 6 ana akrakter var ve sürekli dönüşümlü olarak ayrı ayrı onları konu alıyor 1.bölüm oyüzden hiç sıkmadı 🙂🙂🙂
spoisiz yorumda bulunayım olaylık açısından izlemeyenler için dizinin konusu lucifer adında melek dünyaya düşünce bazı insanlar ölüp sonra özel güçlerle doğuyor melek oluyor süpernatural benzeri güzel bir dizi 5 insan 1 tanede lucifer 6 ana karakter var ve hepsi ayrı ayrı aktif gösteriliyor bölüm hiç sıkmıyor @Forumdash süpernaturalda olan lucifer en iyi melek rolunu oynayan kişiydi oyüzden bu oyuncuya ısınmaman normal ama genel olarak bakınca ilk bölümü ben beğendim @destere 2.bölüme kesin devam edelim zaten 3 bölüm çıkmış ayrıca @mrt-06 @cookies sizlerede öneriyorum🙂
ben olmasam gül gibi diziyi kaçıracaktın :)
birde senin melekler aynada kanatlı gözüküyor ama normalde kanatları pek belli olmuyor o kanatları ilerde uçmak için kullanacaklarmı acaba uçmak için kullanmayacaklarsa bişeye yaramaz :)

sen meteordan çıkan bamyagülü beğendinmi ondan bahsetmemişsin görünce dedim bu lucifer tam çiğdemlik :)) ayrıca bukle totoluydu @xemrexxx yede hitap ediyor :)

ben olmasam gül gibi diziyi kaçıracaktın :)
birde senin melekler aynada kanatlı gözüküyor ama normalde kanatları pek belli olmuyor o kanatları ilerde uçmak için kullanacaklarmı acaba uçmak için kullanmayacaklarsa bişeye yaramaz :)

sen meteordan çıkan bamyagülü beğendinmi ondan bahsetmemişsin görünce dedim bu lucifer tam çiğdemlik :)) ayrıca bukle totoluydu @xemrexxx yede hitap ediyor :)
bahsettimya cnm lucfer o metoordan çıkandı bence yakışmış rolune ama @Forumdash ada hak veriyorum süpernaturalda lucifer rolunu
the returned dizisinden jack oynamıştı adam okadar kaliteli oynamıştıkı diğer dizilerdeki o rolde olan oyuncuları beğenemiyoruz haliyle :F:F

bahsettimya cnm lucfer o metoordan çıkandı bence yakışmış rolune ama @Forumdash ada hak veriyorum süpernaturalda lucifer rolunu
the returned dizisinden jack oynamıştı adam okadar kaliteli oynamıştıkı diğer dizilerdeki o rolde olan oyuncuları beğenemiyoruz haliyle :F:F
the returned daki jack tip olarak constantin ede benziyor :) demekki constantine de bu dizide olsa muhtşem bir lucifer çıkarırdı ortaya öyle tipi kayıklar normalde şeytana benziyor o yüzden şeytan rolüne cuk oturuyor tipleri :))

1x1. Bölüm

beklediğim kadar kötü çıkmadı :)
kızları fena değil erin adlı çocuğu olan kadın sempatik bişeye benziyor birde uzaylının ışınları kadına girince kadın trafik kazası geçiren çocuğunu dokunarak iyileştirdi :) sihirli güçleri var artık onu kaçıranla aralarında bir fingirdeşme meydana gelecek diye tahmin ediyorum :)

tv proğramı yapan parlak ise ışına maruz kalınca şeytan şeytan diye sayıklamaya başladı onunda kaderi pek iyi değil charlotte adlı hamile bir karısı var kadın gerçekten çok güzel ya hamileyken dahada güzelleşmiş sanki , ama kayınpederiyle sohbet ederken sohbeti fazla ilerletip ilişkiye girmişler çocuk kayınpederine ait , :)
vera ise dizinin baş şeyi , baş kızı sanırım olay mahalline gidince FBI ı Ordusu CIA ı hepsi helikopterle tankla kadına daldı

meteorun içinde yanık patlıcan kıvamında kurtulan uzaylı parlak @Çiğdem- in favorisi olacaktır :)

dizi biterken yanık patlıcan ın gözlerinde şeytani bir sinyal belirdi bu tarz dizilerde filmlerde o gözlerdeki renk değişimi devamlı kullanılıyor biraz değişik bişeyler yapsalar keşke :)

@Forumdash bırakmamışsa ikinci bölümede bir göz atabilirim:) ama tek başına izlenecek bir dizi deği?l en azından her bölüm sonunda bölüm hakkında dedikodu yapıp diziyi yerin dibine sokacağım bir arkadaş bulmam şart ki devam edeyim :)

1.bölümü izledim @kaan955 senin görüşlerine katılıyorum çok başarılıydı o dominion dizisinden binkat daha iyi bence @Forumdash süpernatuldan dolayı duygusallık yapmışsın ilk bölüm iyiydi @destere bile beğenmiş:F @mrt-06 kesinlikle bakmanı öneriyorum cnm henüz 3 bölüm çıkmış başlarsan pişan olmazsın @cookies dominion izleyen birisi olarak bu dizidende çok hoşuna gidicek sende başlamalısın dizide 6 ana karakter var ve sürekli dönüşümlü olarak ayrı ayrı onları konu alıyor 1.bölüm oyüzden hiç sıkmadı 🙂🙂🙂
spoisiz yorumda bulunayım kolaylık açısından izlemeyenler için dizinin konusu lucifer adında melek dünyaya düşünce bazı insanlar ölüp sonra özel güçlerle doğuyor melek oluyor süpernatural benzeri güzel bir dizi 5 insan 1 tanede lucifer 6 ana karakter var ve hepsi ayrı ayrı aktif gösteriliyor bölüm hiç sıkmıyor @Forumdash süpernaturalda olan lucifer en iyi melek rolunu oynayan kişiydi oyüzden bu oyuncuya ısınmaman normal ama genel olarak bakınca ilk bölümü ben beğendim @destere 2.bölüme kesin devam edelim zaten 3 bölüm çıkmış ayrıca @mrt-06 @cookies sizlerede öneriyorum🙂
2.bölüme bakacam @kaan955 'e de söz vermiştim.Beğenirsem ite kaka devam ederim ama gerçekten sönük bir başlangaçti. Bence sizde kaptırmayın kendinizi ilerde yakınırsınız[emoji16]

2.bölüme bakacam @kaan955 'e de söz vermiştim.Beğenirsem ite kaka devam ederim ama gerçekten sönük bir başlangaçti. Bence sizde kaptırmayın kendinizi ilerde yakınırsınız[emoji16]
son kararı ikinci bölümde verelim o zaman :)

yalnız @Çiğdem- in ne olursa olsun bırakacağını sanmıyorum bu hızla 10 sezon devam etse 10 sezonuda götürür gibi :))

son kararı ikinci bölümde verelim o zaman :)

yalnız @Çiğdem- in ne olursa olsun bırakacağını sanmıyorum bu hızla 10 sezon devam etse 10 sezonuda götürür gibi :))
sen bu sefer @Forumdash a bakma cnm kesinlikle süpernaturaldan dolayı duygusallık yapıyor ilk bölüm bundan iyi başlangıç yapamaz zaten senin bile igini çekmiş yoksa ilk bölümden kaçardın:F
40 yılın başı cw dizisi takip edicez seninle oyun bozanlık yapma devam ederiz 🙂🙂🙂

sen bu sefer @Forumdash a bakma cnm kesinlikle süpernaturaldan dolayı duygusallık yapıyor ilk bölüm bundan iyi başlangıç yapamaz zaten senin bile igini çekmiş yoksa ilk bölümden kaçardın:F
40 yılın başı cw dizisi takip edicez seninle oyun bozanlık yapma devam ederiz 🙂🙂🙂
ben bugün ikinci bölümü yarında üçüncü bölümü izler köşeme çekilirim :))

zaten 3 bölüm yayınlanmış 4. bölüm çıkmamış daha :)

1x2. bölüm

karakterler cuk oturdu bu sefer kim nedir ne görevi var öğrendik mutlu olduk

ERİN : en sevdiğim oyuncu kadın çok sempatik sırf onun yüzünden izliyorum gibi bişey kızıda şeker gibi :) erin in görevi İYİLEŞTİRME GÜCÜ imiş

PETER: @xemrexxx ile @Çiğdem- in tüysüz favorisi, onada PARLAK KUVVETİ verilmiş

RAUL: Federal ajanmış bu latin çipi ? bu adamın aynısından the strain de gus karakteri var @Forumdash ? ona yakın bir tip bulmuşlar ? neyse yani bunun özelliğide düşünceleri okumakmış bu yuvarlağı sevmedim erin le fazla sıkı fıkı

JOSHUA : olayın ruhani yönleri konusunda uzman velet rahiplikte yapıyor ? bu kazmanın görevide geleceği görmekmiş

ROSE : zenci teyzemiz olayda birleştirici rol oynuyor? anlama gücü verilmiş her dili anlıyor morcivert

VERA : dizide biraz ön planda gibi duruyor ateist takılıyor şeytan melek hikayelerine pek inanmıyormuş gibi yapıyor atesistliğin yüz karası kıl bir tip :) bu tarz tipler her şeytanlı dizilerde vardır da önce pek inanmazlar sonra içlerine ruhani bişeyler dolar falan? bu vera ya şimdilik görev vermemişler boşta geziyor kız ilerde vera verirse görevde verecekler sanırım :))

şimdi aslında 7 melek olması lazımmış da son melek sonra gelecek şimdilik altısıyla idare ediyoruz

mahşerin 4 atlısı savaş kıtlık veba ve ölüm müş neler öğreniyoruz neler kıyametin yedi mührünü bu atlılar kırmadan bizim melekler araya girecek tüm çaba bunun için

bana erin i verseler yeterli diğerleri kafasına göre takılabilir :)

sonlara doğru raul un bir yeğeni katıldı olaya oda çok azgın bir kıza benziyor nadia isimli latin güzelinide sevdim ama erin kadar sempatik değil :))

Tamamdır aldım listeme bu diziyi. :D

Tamamdır aldım listeme bu diziyi. :D
şuan 3 bölüm yayınlanmış ve 4.bölümü cumartesi çıkıcak cumartesiye kadar 3 bölümüde izle bence daha önünde 1 hafta var bende öyle yapmayı düşünüyorum bölümler bitmeden hemen güncel bölüme yetişiriz vakitte var 🙂🙂🙂 @destere @mrt-06

şuan 3 bölüm yayınlanmış ve 4.bölümü cumartesi çıkıcak cumartesiye kadar 3 bölümüde izle bence daha önünde 1 hafta var bende öyle yapmayı düşünüyorum bölümler bitmeden hemen güncel bölüme yetişiriz vakitte var 🙂🙂🙂 @destere @mrt-06
Yalnız reytinglerine baktım çok kötü gidiyormuş ilk hafta 0.3, ikinci hafta 0.4, üçüncü hafta 0.2 reyting almış. İptal olmasın?

Yalnız reytinglerine baktım çok kötü gidiyormuş ilk hafta 0.3, ikinci hafta 0.4, üçüncü hafta 0.2 reyting almış. İptal olmasın?
0,5 aldığı sürece iptal olmaz cw in barajı 0,5 yanı 5 almak bile yeni sezona yetiyor ama 5 altında reytingler devam ederse ozaman iptal olabilir işte cnm 0,2 0,3 ortalamayla giderse iptal olur
0,5 en fazla alması gerekiyor 🙂🙂🙂

@destere çok boştaysan Flash izleseydin, @Çiğdem- sen de Flash'ı övseydin yaaa :X

@destere çok boştaysan Flash izleseydin, @Çiğdem- sen de Flash'ı övseydin yaaa :X
aaa bak sana @mrt-06 yı şikayet etmek istiyorum senin yokluğunda süpernaturala başlattım ilk sezonu keyifle izledi ama 2.sezon biraz koptu @destere ve diğerleri ben forumdan çıkar çıkmaz @mrt-06 yı aralarına alıp çocuğun aklını bulandırdılar :F:F:F
2.sezonun sezon finaline 2-3 bölüm kala diziyi braktı ayol 2.sezon finainide bitir dedim ama 2-3 bölüm kala braktı aynı şekilde @cookies oda 2.sezonda braktı sana söylicem unutuyorum şunların kulaklarını çek özellikle atacanın kulaklarını kopar :A:A:A

aaa bak sana @mrt-06 yı şikayet etmek istiyorum senin yokluğunda süpernaturala başlattım ilk sezonu keyifle izledi ama 2.sezon biraz koptu @destere ve diğerleri ben forumdan çıkar çıkmaz mrt-06 yı aralarına alıp çocuğun aklını bulandırdılar :F:F:F
2.sezonun sezon finaline 2-3 bölüm kala diziyi braktı ayol 2.sezon finainide bitir dedim ama 2-3 bölüm kala braktı aynı şekilde @cookies oda 2.sezonda braktı sana söylicem unutuyorum şunların kulaklarını çek özellikle atacanın kulaklarını kopar :A:A:A
Çoook büyük kayıp içindesiniz. @mrt-06 ve @cookies

Hayır hem beğenip nasıl bir anda bırakabiliyorlar merak ettim :X bahanelerini şimdiden tahmin eder gibiyim gerçi [emoji23] [emoji23]