CW The Messengers 1. Sezon Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,408
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Arrow, Supernatural gibi gençler arasında ilgi gören dizilere imza atan Amerika'nın beşinci büyük ulusal kanalı CW'da dün gece yeni bir dizi başladı.

Her ne kadar eleştirmenlerden karışık yorumlar alsa da bilim kurgu türündeki dizinin kanalın pek çok dizisi gibi en azından internet ortamında ilgi görmesi bekleniyor.

Diziyle ilgili ilk sezon yorumlarını bu başlık altından yapabilirsiniz...

messengers001.jpg

1x1
Altyazısı çıkmaz bugün diye altyazısız izledim. Zevklide oldu bazı yerleri kaçırsamda iki insan yüzü görebildim en azından. :D

Öncelikle izlemeye devam edeceğim diziyi. :)

İlk bölüm için çok iyi girişti aslında. Yine Tanrı Şeytan klişesimi izleyeceğiz dedim ama olmadığına sevindim.

Lucifer'i sürdüler sahaya, nasıl oldu bilmiyorum ama Lucifer dünyaya düştüğünde 4-5 kişi meleğe dönüştü felan. Lucifer'in gücü aşıkar tanıdığız, supernatural'den. :D

Revolution'daki okçu elemanda orada, uzun zamandır gözükmüyordu sevmezdim ama efsane öldüydü adam neyse, diğer bayanı bir yerden tanıyorum ama çıkartamadım. Bakalım haftaya neler olacak. Ben giriş için başarılı buldum ve muhtemelen başarılı devam edecektir.

Son düzenleme:
S01B01
Ben 2 gun önce izledim yorum yazmaya üşendiklerim arasına girdi. Pek beğendiğimi söyleyemicem.Lucifer olan oğlumuz meleklere göre daha masum bi suratı var [emoji23] [emoji23] cast yanlış secilmiş resmen.Zaten o adam İsa'yı oynamişti.2 bölüm filan daha izlerim beğenmezsem Hz.İsa'yı oynadiği diziye bakıcam ramazan ayında(bu sefer gerçekten bakıcam)

1x2

Ben beğendim ama herkesin beğeneceği bir bölüm değildi aksiyon yoktu hazırlık bölümü kısacası. Karakterlerin hepsi tamam benim gözümde,yeni geleni bekleyeceğiz. :)

Lucifer çok kıytırık bir karakter, hikayeside 2 bölümdür çok kötü açıkcası olmamış bence.

Mahşerin 4 atlısına bağladılar. Supernaturalden geldiğimizden tüm hikayeyi biliyoruz. :Z

@cevaa 1. bölüm.
@Forumdash 2. bölümü izlersin izlersin, 2-3 bölüm daha dene öyle karar ver.
@Çiğdem- @mrt-06 Supernatural esintisi var gibi gibi bi bakarsınız.

@-potterhead- yorumlara baktın, şimdi izlemeye koyul. :A

1x2

Ben beğendim ama herkesin beğeneceği bir bölüm değildi aksiyon yoktu hazırlık bölümü kısacası. Karakterlerin hepsi tamam benim gözümde,yeni geleni bekleyeceğiz. :)

Lucifer çok kıytırık bir karakter, hikayeside 2 bölümdür çok kötü açıkcası olmamış bence.

Mahşerin 4 atlısına bağladılar. Supernaturalden geldiğimizden tüm hikayeyi biliyoruz. :Z

@cevaa 1. bölüm.
@Forumdash 2. bölümü izlersin izlersin, 2-3 bölüm daha dene öyle karar ver.
@Çiğdem- @mrt-06 Supernatural esintisi var gibi gibi bi bakarsınız.

@-potterhead- yorumlara baktın, şimdi izlemeye koyul. :A
Şu an torrentte indirmede duruyor.Bu gece izlemezsem de yarın bakıcam.

1x1. Bölüm

beklediğim kadar kötü çıkmadı :)
kızları fena değil erin adlı çocuğu olan kadın sempatik bişeye benziyor birde uzaylının ışınları kadına girince kadın trafik kazası geçiren çocuğunu dokunarak iyileştirdi :) sihirli güçleri var artık onu kaçıranla aralarında bir fingirdeşme meydana gelecek diye tahmin ediyorum :)

tv proğramı yapan parlak ise ışına maruz kalınca şeytan şeytan diye sayıklamaya başladı onunda kaderi pek iyi değil charlotte adlı hamile bir karısı var kadın gerçekten çok güzel ya hamileyken dahada güzelleşmiş sanki , ama kayınpederiyle sohbet ederken sohbeti fazla ilerletip ilişkiye girmişler çocuk kayınpederine ait , :)
vera ise dizinin baş şeyi , baş kızı sanırım olay mahalline gidince FBI ı Ordusu CIA ı hepsi helikopterle tankla kadına daldı

meteorun içinde yanık patlıcan kıvamında kurtulan uzaylı parlak @Çiğdem- in favorisi olacaktır :)

dizi biterken yanık patlıcan ın gözlerinde şeytani bir sinyal belirdi bu tarz dizilerde filmlerde o gözlerdeki renk değişimi devamlı kullanılıyor biraz değişik bişeyler yapsalar keşke :)

@Forumdash bırakmamışsa ikinci bölümede bir göz atabilirim:) ama tek başına izlenecek bir dizi deği?l en azından her bölüm sonunda bölüm hakkında dedikodu yapıp diziyi yerin dibine sokacağım bir arkadaş bulmam şart ki devam edeyim :)

1x1. Bölüm

beklediğim kadar kötü çıkmadı :)
kızları fena değil erin adlı çocuğu olan kadın sempatik bişeye benziyor birde uzaylının ışınları kadına girince kadın trafik kazası geçiren çocuğunu dokunarak iyileştirdi :) sihirli güçleri var artık onu kaçıranla aralarında bir fingirdeşme meydana gelecek diye tahmin ediyorum :)

tv proğramı yapan parlak ise ışına maruz kalınca şeytan şeytan diye sayıklamaya başladı onunda kaderi pek iyi değil charlotte adlı hamile bir karısı var kadın gerçekten çok güzel ya hamileyken dahada güzelleşmiş sanki , ama kayınpederiyle sohbet ederken sohbeti fazla ilerletip ilişkiye girmişler çocuk kayınpederine ait , :)
vera ise dizinin baş şeyi , baş kızı sanırım olay mahalline gidince FBI ı Ordusu CIA ı hepsi helikopterle tankla kadına daldı

meteorun içinde yanık patlıcan kıvamında kurtulan uzaylı parlak @Çiğdem- in favorisi olacaktır :)

dizi biterken yanık patlıcan ın gözlerinde şeytani bir sinyal belirdi bu tarz dizilerde filmlerde o gözlerdeki renk değişimi devamlı kullanılıyor biraz değişik bişeyler yapsalar keşke :)

@Forumdash bırakmamışsa ikinci bölümede bir göz atabilirim:) ama tek başına izlenecek bir dizi deği?l en azından her bölüm sonunda bölüm hakkında dedikodu yapıp diziyi yerin dibine sokacağım bir arkadaş bulmam şart ki devam edeyim :)
ben izlerim bugün foruma sonrakı girişimde yorumumu yaparım
bu diziye brtürlü fırat bulmadım cnm ama sende şans veriyorsan benim kesin seveceğim türden yanı sana bir söz söylemiştim constantineden sonra birgün cw diziside izlicez demiştim hatırladınmı
:F:F:F

ben izlerim bugün foruma sonrakı girişimde yorumumu yaparım
bu diziye brtürlü fırat bulmadım cnm ama sende şans veriyorsan benim kesin seveceğim türden yanı sana bir söz söylemiştim constantineden sonra birgün cw diziside izlicez demiştim hatırladınmı
:F:F:F
arrow kadar itici değil bir kere :) hem bu ilk değilki daha önce senin hatrın için arrow unda ilk bölümüne bakmıştım the originals ında ilk bölümüne bakmıştım :))

ama buna devam ediceksin cnm devam ediceğin ilk cw dizisi oldu🙂
duruma göre deiğşir :) devam eden bölümde başkızların aktifliğine bağlı?
birde @Forumdash bile diziyi bırakmaya meyillenmiş ? yani demekki dizinin geleceği hakkında gerçekten kötü bir sinyal almışta bırakmıştır, kolay kolay bırakmazdı :))

duruma göre deiğşir :) devam eden bölümde başkızların aktifliğine bağlı?
birde @Forumdash bile diziyi bırakmaya meyillenmiş ? yani demekki dizinin geleceği hakkında gerçekten kötü bir sinyal almışta bırakmıştır, kolay kolay bırakmazdı :))
@Çiğdem- sen bir izleyip yorumunu yapınca beni de etiketler misin? Afişi ve konusu ilgimi çekti nedense. :D @destere bile CW'de olmasına rağmen beğenmiş. :))
bu diziye izlemeden kefil olamıyorum çünkü ben bu diziye normalde şans vermicektim zombie gibi ama @destere izleyince bende bakayım dedim 1.bölümü izleyeyim ben dizide gelecek varmı yokmu anlarım @mrt-06 @destere devam edelim dersem ederiz ama ben bile beğenmezsem eğer boşuna izlemeyin derim ozamn size:F

bu diziye izlemeden kefil olamıyorum çünkü ben bu diziye normalde şans vermicektim zombie gibi ama @destere izleyince bende bakayım dedim 1.bölümü izleyeyim ben dizide gelecek varmı yokmu anlarım @mrt-06 @destere devam edelim dersem ederiz ama ben bile beğenmezsem eğer boşuna izlemeyin derim ozamn size:F
bak birde dizide peter adlı tüyü bitmemiş bir parlak var:)) diziyi beğenirsen @xemrexxx ile birlikte parlağı değişimli olarak seversiniz :))

@Çiğdem- sen bir izleyip yorumunu yapınca beni de etiketler misin? Afişi ve konusu ilgimi çekti nedense. :D @destere bile CW'de olmasına rağmen beğenmiş. :))
bak birde dizide peter adlı tüyü bitmemiş bir parlak var:)) diziyi beğenirsen @xemrexxx ile birlikte parlağı değişimli olarak seversiniz :))
aa @destere @mrt-06 ya soralım yakalamışken emre neden top 15 den çıkartıldı daha ne gelecek bu çocuğun başına:F

Yuh @destere beğenmiş diziyi :D başka bir şey demiyorum :D
cw dizilerine göre bu diziyi briaz daha hallice buldum diyebilirim :) senide bekleriz ilk bölüme :))

ayoll çocuğa etmediğiniz kalmadı hahahah:F:F:F
yemezler boşuna çırpınma :)) lafın orjinalini değiştirmişsin :) benden kaçmaz? @xemrexxx için '' çocuğa bir tecavüz etmediğiniz kaldı demiştin :) yazdığın mesajı niye değiştiriyon? :)
@mrt-06 çiğdemi banlamanız gerekiyor, forumun adabı haşeret kanununa aykırı mesaj yazıyor kız :)