CW The Messengers 1. Sezon Yorumları

Çoook büyük kayıp içindesiniz. @mrt-06 ve @cookies

Hayır hem beğenip nasıl bir anda bırakabiliyorlar merak ettim :X bahanelerini şimdiden tahmin eder gibiyim gerçi [emoji23] [emoji23]
ayol ben forumdan çkıyorum çocukların etrafına 5-6 kişi toplanıyor senaryo hep aynı brakın diyor sonra 2.sezonda @cookies ve @mrt-06 sezon finaline az bölüm kala braktılar özellikle atacan 2-3 bölüm kalmıs braktı 1.sezonuda çok beğenmişlerdi dizi zaten 4.sezonda baslıyor castiel geliyor sonra 5.sezonda baş melekler geliyor çok şey kaçırdılar 🙂🙂🙂

@mrt-06 benden bahsettiğin mesajı bulamadım:X ne demiştin?
Bugün senden hiç bahsetmedim Forumdash. :D Çiğdem'in mesajında nickin etiketli ben de alıntı yapınca sana benden bildirim gelmiştir. :D

Hayır hem beğenip nasıl bir anda bırakabiliyorlar merak ettim :X bahanelerini şimdiden tahmin eder gibiyim gerçi [emoji23] [emoji23]
Sürekli avlanıyorlar bölümler bağlantılı değil sıktı işte. :(

aaa bak sana @mrt-06 yı şikayet etmek istiyorum senin yokluğunda süpernaturala başlattım ilk sezonu keyifle izledi ama 2.sezon biraz koptu @destere ve diğerleri ben forumdan çıkar çıkmaz @mrt-06 yı aralarına alıp çocuğun aklını bulandırdılar :F:F:F
2.sezonun sezon finaline 2-3 bölüm kala diziyi braktı ayol 2.sezon finainide bitir dedim ama 2-3 bölüm kala braktı aynı şekilde @cookies oda 2.sezonda braktı sana söylicem unutuyorum şunların kulaklarını çek özellikle atacanın kulaklarını kopar :A:A:A
Biliyorum ama sıkıldım işte ne yapayım. :(

ayol ben forumdan çkıyorum çocukların etrafına 5-6 kişi toplanıyor senaryo hep aynı brakın diyor sonra 2.sezonda @cookies ve @mrt-06 sezon finaline az bölüm kala braktılar özellikle atacan 2-3 bölüm kalmıs braktı 1.sezonuda çok beğenmişlerdi dizi zaten 4.sezonda baslıyor castiel geliyor sonra 5.sezonda baş melekler geliyor çok şey kaçırdılar 🙂🙂🙂

Bugün senden hiç bahsetmedim Forumdash. :D Çiğdem'in mesajında nickin etiketli ben de alıntı yapınca sana benden bildirim gelmiştir. :D

Sıkılmıştım ben napayim ki iyikide bırakmışim eğer birakmasaydim arrowu the flashi ve orphan blacki izleyemeyecektim :)

Başka zamanlar ediyormusun? :F

Hayır, izlemişssin ama dizinin bölüm sıralamasını çözememişssin. 2-3 bölüm avlanıp sonra ana konudan devam ediyorlar.Hem Dean ve Sam'in son sahnedeki birbirleriyle 1-2 dk'lık konuşmalar sezonu tamamlayan sahneler. Dimi @Çiğdem- ???

Hayır, izlemişssin ama dizinin bölüm sıralamasını çözememişssin. 2-3 bölüm avlanıp sonra ana konudan devam ediyorlar.Hem Dean ve Sam'in son sahnedeki birbirleriyle 1-2 dk'lık konuşmalar sezonu tamamlayan sahneler. Dimi @Çiğdem- ???
Denk düşmüyoruz şu sıralar nedense ayrıca o kadar ara verdin öncesini hatırlamıyorum herhalde seni etiketlerdim sık sık eskiden. :A

Tamam diğer bahaneme geçiyorum adamlar sürekli kurtuluyor inandırıcılığı azaldı ayrıca korkmuyorum diziden ilk izlediğim zamanlar yorganın altına falan girerdim. :F

@mrt-06 da hala umut var şıkıstırıp devam ettirelim aslında çok sevmişti ilk sezonu ama 2.sezonda aklına girdiler çocuğun :F
2.sezonu bitirse severdin son 2 bölümü bağlantılıydı 3.sezon zaten şeytanalr giriyor diziye 4.sezonda melekler 🙂🙂🙂

Denk düşmüyoruz şu sıralar nedense ayrıca o kadar ara verdin öncesini hatırlamıyorum herhalde seni etiketlerdim sık sık eskiden. :A

Tamam diğer bahaneme geçiyorum adamlar sürekli kurtuluyor inandırıcılığı azaldı ayrıca korkmuyorum diziden ilk izlediğim zamanlar yorganın altına falan girerdim. :F
Yok artık:F harbiden korkuyormuydun? :F illa korkacak dizi arıyorsan Penny Deadful izle diyorum:X

@mrt-06 da hala umut var şıkıstırıp devam ettirelim aslında çok sevmişti ilk sezonu ama 2.sezonda aklına girdiler çocuğun :F
2.sezonu bitirse severdin son 2 bölümü bağlantılıydı 3.sezon zaten şeytanalr giriyor diziye 4.sezonda melekler 🙂🙂🙂
Valla izlemeyenler sırf izlemiştim diyip 1-2 bölüm izliyorlar sonra gömüyorlar. Ama çok şey kaybediyorlar bilinsin [emoji16]

Kız çenen kopsun emi kaç aydır izle de izle en sonunda yeniden izleyeceğim valla. :F

Yok artık:F harbiden korkuyormuydun? :F illa korkacak dizi arıyorsan Penny Deadful izle diyorum:X
Ben 3. 4. 5. sınıf korku filmlerine bile korkarım mesela şöyle arkadan bir şey gelsin esas kız da arkasına dönsün hani korku filmi klişesidir ya tam anlatamadım herneyse buna bile ufak da olsa korkarım. :F Ama Forumdash mesela o Glory Mary'li bölüm sence de çok korkunç değil miydi? :(

Kız çenen kopsun emi kaç aydır izle de izle en sonunda yeniden izleyeceğim valla. :F

Ben 3. 4. 5. sınıf korku filmlerine bile korkarım mesela şöyle arkadan bir şey gelsin esas kız da arkasına dönsün hani korku filmi klişesidir ya tam anlatamadım herneyse buna bile ufak da olsa korkarım. :F Ama Forumdash mesela o Glory Mary'li bölüm sence de çok korkunç değil miydi? :(
10 sene önceki bölüm nerden hatırlayayım (hava mı attım ben az önce:F @Çiğdem- )

Korkuyu korkmak için severek izliyorsan ve dediğin kadar korkuyorsan en ufak şeyde dediğim diziyi bi izle :X
Tamam yazın izlerim madem o kadar iyi. Peki sen Horror Story'i izliyor musun? :X

aynaya bakınca ayandakı yansıman seni öldürüyordu onu diyor @mrt-06 bencede en korkunc spn bölümdür hala :F:F:F
@Forumdash bu bölümü hatırlamadığına göre iyi bir SPN izleyicisi değilmiş demekki. :A (Hep ezildim acık da ben laf atayım. :A)

1x2. bölüm

karakterler cuk oturdu bu sefer kim nedir ne görevi var öğrendik mutlu olduk

ERİN : en sevdiğim oyuncu kadın çok sempatik sırf onun yüzünden izliyorum gibi bişey kızıda şeker gibi :) erin in görevi İYİLEŞTİRME GÜCÜ imiş

PETER: @xemrexxx ile @Çiğdem- in tüysüz favorisi, onada PARLAK KUVVETİ verilmiş

RAUL: Federal ajanmış bu latin çipi ? bu adamın aynısından the strain de gus karakteri var @Forumdash ? ona yakın bir tip bulmuşlar ? neyse yani bunun özelliğide düşünceleri okumakmış bu yuvarlağı sevmedim erin le fazla sıkı fıkı

JOSHUA : olayın ruhani yönleri konusunda uzman velet rahiplikte yapıyor ? bu kazmanın görevide geleceği görmekmiş

ROSE : zenci teyzemiz olayda birleştirici rol oynuyor? anlama gücü verilmiş her dili anlıyor morcivert

VERA : dizide biraz ön planda gibi duruyor ateist takılıyor şeytan melek hikayelerine pek inanmıyormuş gibi yapıyor atesistliğin yüz karası kıl bir tip :) bu tarz tipler her şeytanlı dizilerde vardır da önce pek inanmazlar sonra içlerine ruhani bişeyler dolar falan? bu vera ya şimdilik görev vermemişler boşta geziyor kız ilerde vera verirse görevde verecekler sanırım :))

şimdi aslında 7 melek olması lazımmış da son melek sonra gelecek şimdilik altısıyla idare ediyoruz

mahşerin 4 atlısı savaş kıtlık veba ve ölüm müş neler öğreniyoruz neler kıyametin yedi mührünü bu atlılar kırmadan bizim melekler araya girecek tüm çaba bunun için

bana erin i verseler yeterli diğerleri kafasına göre takılabilir :)

sonlara doğru raul un bir yeğeni katıldı olaya oda çok azgın bir kıza benziyor nadia isimli latin güzelinide sevdim ama erin kadar sempatik değil :))
iptal olmuş zaten boşuna yazmışsın bu ka uzun :F ilk bölümü izledim devamı gelmedi bende:D

Ben izlemeye devam ediyorum bu arada.

2-3. bölümden sonra bariz belliydi 1 sezonluk dizi olacağı. Lucifer'in sonu belli şeyi belli, bariz acemilikler olsada özellikle son haftada ki yinede izletiyor kendisini, ben seviyorum açıkcası.

1x9

Heh, şimdi konuşmaya başlıyoruz. :)

Dizinin senaryosu acayip güzel 1 sezonluk mini dizi için diyelim, ama uygulama sıkıntılı çok acemice hatalar vardı.

Özellikle 8. bölümde Lucifer'in bir kükremesi var onu Profesyonel biri hazırlasa o bölüm acayip sükse yapardı.

Bu bölümse dizi ilk iki bölümü sayma girişti, dizinin abartısız en iyi bölümüydü ve sanki başka bir dizi izler gibi hissettim.

En sevdiğim olay izleyiciyi ayakta uyukmak. :D 8 bölümdür güzel kandırılmışız kim dost kim düşman belli değil. 7. elci çocuk olsa gerek?

Lucifer'in olay iyimiş, öldüremiyor ama geri getirebiliyor. Kıyamet gelmesini istemiyor çünkü biterse oda sıkıcılıkta boğulacak. Çın güzel çevirdiler hikayeyi bu bölüm.

Güzel bir son dediklerinde inandırıcı değildi fakat gerçekten sözlerini tutacakların sinyalini verdiler.

9/10

*ilk 8 bölüm ortalaması 6 civarında.