Maskeli Fedai
Favori Üye
Konusu ve süresi bakımından yıkılacağını düşünüyorumKorkma ya nesinden korkuyorsun.
Eğlenceli bir film süresi de öyle çok uzun değil. İki parçada izle süreden korkuyorsan.Konusu ve süresi bakımından yıkılacağını düşünüyorum
İnterstaller'e hakaret bence bu yorum. Ben de izledim uzay ve hayatta kalma konulu filmlere bayılırım ama pek aradığımı buldum diyemem sanki süre yetmemişte alel acele geçiştirme yapmışlar gibi bi hisse kapıldım.Filmi gece gece izledim bırakamadım 2 gibi başlayıp 4'ü geçiyordu bittiğinde. Zaten uzaya meraklıyımdır ilgilenirim bir de hayatta kalma olayı var işin içinde bunlarda filmi tam benlik yapmışlar. Ben görsel açı olsun, işleyiş olsun beğendim -zaten genelde de yorumlarına bakıp, aldığı puanlara ve eleştirilere vs. bakıp izliyorum filmleri ondan da beğenmediğim az oluyor - Özellikle son sahnelere yakın yakalama olayları vs. sanki ben ordaymışım gibi heyecanı doruğa çıkardı hiç sıkmadan izlettirdi ilk saniyesinden itibaren. Gravity, İnterstallar ve The Martian. Sıralamak gerekirse;
1-) The Martian
2-) Gravity
3-) İnterstallar
Bana göre hepsi başarılıydı ama Marslı'nın bir tık daha önde ikisinden de.
Puanım: 9.5/10
3 film arasında sıralama yaptım bence 3'ü de güzeldi ama bence sıralama böyle, hakaret değil herkesin zevki farklıdır öyle çok aman aman fark yok zevk açısından ama ilk sırada The Martian bana göre kaldı ki izlediğin zaman o zamanki durumun filmi beğenip beğenmeme konusunda da etkiler seni.İnterstaller'e hakaret bence bu yorum. Ben de izledim uzay ve hayatta kalma konulu filmlere bayılırım ama pek aradığımı buldum diyemem sanki süre yetmemişte alel acele geçiştirme yapmışlar gibi bi hisse kapıldım.
Bilmiyorum belki de benim beklentim çok büyüktü The Martian'dan.3 film arasında sıralama yaptım bence 3'ü de güzeldi ama bence sıralama böyle, hakaret değil herkesin zevki farklıdır öyle çok aman aman fark yok zevk açısından ama ilk sırada The Martian bana göre kaldı ki izlediğin zaman o zamanki durumun filmi beğenip beğenmeme konusunda da etkiler seni.
Ayrıca İnterstaller 5 dalda Oscar adaylığı alırken The Martian 7 dalda aday sanırım. Hani öyle çok da hakaretlik bi durum yok.
Olabilir bu da bi seçenek.Bilmiyorum belki de benim beklentim çok büyüktü The Martian'dan.
Öncelikle filmin ilk başları gerçekten çok iyiydi.Mark'ın tek başına Mars'ta yaşaması patates ekmesi ve hayatta kalmak için çabalaması filmi izlenir kılıyordu.Belki de buna yoğunlaşsalar çok daha iyi bir film ortaya çıkardı.Ne yazık ki filmin ortalarından itibaren o bastaki atmosfer ortadan kayboldu.Keşke hiç NASA'yı işin içine dahil etmeselerdi çünkü çok fazla detaya boğuldu ve baştaki atmosfer ne yazık ki etkisini yitirdi.
Görüntüler iyiydi kurtarma operasyonu heyecanlıydı ama
Ben kurtulmaz diyordum ama kurtuldu.Yani sonu cok basitti klişe bitti diyebiliriz
Matt Damon filmi tek başına sırtlayan oyuncu konumunda.Diğerleri figürandan ileriye gidememis.Keşke Komutan rolündeki kadını daha fazla görseydik
6.8/10
bence gravity , interstaller , the martian şeklinde olmalı doğru sıralama sandra bullock un hakkı teslim edilmeli dünyaya dönüşündeki güzellik bile yeterlidir birinci olmak içinFilm baya Gravity ve Interstellar ile karşılaştırılmış. Bence Interstellar-The Martian-Gravity şeklinde. Sence nasıl? @OzaN
Interstellar > Gravity > The Martian bence ama Gravity ve The Martian hemen hemen aynı seviye.Film baya Gravity ve Interstellar ile karşılaştırılmış. Bence Interstellar-The Martian-Gravity şeklinde. Sence nasıl? @OzaN