aaa gotham izliyormusun sen hiç bahsetmiyorsungüncelmi izliyorsunBu aralar Vikings, Shameless, Gotham, Black Sails dizilerini izlediğim için zaman bulacağımı sanmıyorum ama belki boş zamanlarıma gelirse izleyebilirim bir ihtimal
aaa gotham izliyormusun sen hiç bahsetmiyorsungüncelmi izliyorsunBu aralar Vikings, Shameless, Gotham, Black Sails dizilerini izlediğim için zaman bulacağımı sanmıyorum ama belki boş zamanlarıma gelirse izleyebilirim bir ihtimal
aaa gotham izliyormusun sen hiç bahsetmiyorsungüncelmi izliyorsun
ilk sezon bazıları gibi bırakma sakın az sabret 2.sezon çok başka boyutta dizi ayy 1.bölümden itibaren çok iyi bir sezon izliyorum 2.sezon olarakDaha güncele yetişemedim ilk sezondayım sezon sonuna kadar yetişirim herhalde
ilk sezon bazıları gibi bırakma sakın az sabret 2.sezon çok başka boyutta dizi ayy 1.bölümden itibaren çok iyi bir sezon izliyorum 2.sezon olarak
Gardaşım sen izliyor muydun bu diziyi?2x11
Güzel bölümdü, umarım sakallı amcanın rolu uzun olur. @Çiğdem-'in dediği gibi dizinin başından beri merak ettiğimiz sorulara cevap bulduk bu bölüm. Fakat diğer karakterler de olmalıydı çok özledim hepsini, o şişman adamı bile özledim.
Solucanın adam kalması kötü oldu şimdi birde onun peşine düşmek zorunda kalacak.
Puanım; 7.5/10
İzliyorum gardaşım. Dizi fazla güldürmüyor ama eğlenceli. Birde başroldeki adamla kadını çok seviyorum ondan dolayı bırakmıyorum.Baya koptum diziden. Geçen gün grupta 2x11 bölümünün izlendiğini gördüm şok oldum o kadar oldu mu başlayalı diye. 😱
Gardaşım sen izliyor muydun bu diziyi?
Phil'in Tandy'nin arkasından yaranma çabalarıda kötüydü. Tandy daha delikanlı davranmış, ''Phil'den uzak durun'' diyerek.2x12
Dizinin en kötü bölümlerinden biriydi bence. Hiç gülmedim. Todd'un aşk üçgeni olayına girmesi bayaa saçma oldu
6/10
haftaya final oluyormuş zaten ayoll kurtulucaz sonundabu diziyide çok boşladım @Çiğdem- en kısa sürede size yetişeceğim
Aynen boşladım bende.
13'de bitiyor yani?
Öyle bir şey yok 18 bölümmüş bu sezon.
Öyle bir şey yok 18 bölümmüş bu sezon.
öyle okumuştum ben ama yalanmış demekki ayy bende seviniyordum bitiyor diye artık emcburen izler olduk vlla13'de bitiyor yani?
Hayret şaşırdım.
Senin bu dedikodu haberleri nereye kadar gidecek. Hani bir kız geliyordu bu diziye. Oda fos çıktı.ssöyle okumuştum ben ama yalanmış demekki ayy bende seviniyordum bitiyor diye artık emcburen izler olduk vlla
hahah kaynakalrım çürükse ben ne yapabilirimSenin bu dedikodu haberleri nereye kadar gidecek. Hani bir kız geliyordu bu diziye. Oda fos çıktı.ss