FOX The Last Man on Earth 2. Sezon Yorumları

Bu aralar Vikings, Shameless, Gotham, Black Sails dizilerini izlediğim için zaman bulacağımı sanmıyorum ama belki boş zamanlarıma gelirse izleyebilirim bir ihtimal :A
aaa gotham izliyormusun sen hiç bahsetmiyorsungüncelmi izliyorsun:F:F:F

ilk sezon bazıları gibi bırakma sakın az sabret 2.sezon çok başka boyutta dizi ayy 1.bölümden itibaren çok iyi bir sezon izliyorum 2.sezon olarak :Z:Z:Z

İlk çıktığında izlemeye başlamıştım iyiydi ama bırakmak zorunda kalmıştım ( sanırım 1x7.bölümde falandı ) bu ikinci başlayışım olacak sonuna kadar gidicem artık, Vikings'i bitirdikten sonra :D

2x11

Güzel bölümdü, umarım sakallı amcanın rolu uzun olur. :D @Çiğdem-'in dediği gibi dizinin başından beri merak ettiğimiz sorulara cevap bulduk bu bölüm. Fakat diğer karakterler de olmalıydı çok özledim hepsini, o şişman adamı bile özledim. :A

Solucanın adam kalması kötü oldu şimdi birde onun peşine düşmek zorunda kalacak. :D

Puanım; 7.5/10

2x11

Güzeldi. Bazı sorulara cevap verilmeside iyi oldu. Mike Miller'i ilk gördüğümde sevmiştim zaten, grupla karşılaşacağı anı merakla bekliyorum :D

7.5/10

Baya koptum diziden. Geçen gün grupta 2x11 bölümünün izlendiğini gördüm şok oldum o kadar oldu mu başlayalı diye. 😱

2x11

Güzel bölümdü, umarım sakallı amcanın rolu uzun olur. :D @Çiğdem-'in dediği gibi dizinin başından beri merak ettiğimiz sorulara cevap bulduk bu bölüm. Fakat diğer karakterler de olmalıydı çok özledim hepsini, o şişman adamı bile özledim. :A

Solucanın adam kalması kötü oldu şimdi birde onun peşine düşmek zorunda kalacak. :D

Puanım; 7.5/10
Gardaşım sen izliyor muydun bu diziyi? :D

Baya koptum diziden. Geçen gün grupta 2x11 bölümünün izlendiğini gördüm şok oldum o kadar oldu mu başlayalı diye. 😱

Gardaşım sen izliyor muydun bu diziyi? :D
İzliyorum gardaşım. :D Dizi fazla güldürmüyor ama eğlenceli. :A Birde başroldeki adamla kadını çok seviyorum ondan dolayı bırakmıyorum.

2x12

Dizinin en kötü bölümlerinden biriydi bence. Hiç gülmedim. Todd'un aşk üçgeni olayına girmesi bayaa saçma oldu :D

6/10

12.bölüm çok saçma bir bölümdü bencede bu arada haftaya final olucakmış galiba
@destere @OzaN @Harunnn60 @cevaa :F:F:F
aa bölümün tek elle tutulan yanı sahte philin ölmesiydi ama carolunda todd ile öpüşmesi yok artık dedirtti gerçekten :kizgin::kizgin::kizgin:

melisa ise kafayı yemiş @Harunnn60 hahaha:F:F:F

2x12

Dizinin en kötü bölümlerinden biriydi bence. Hiç gülmedim. Todd'un aşk üçgeni olayına girmesi bayaa saçma oldu :D

6/10
Phil'in Tandy'nin arkasından yaranma çabalarıda kötüydü. Tandy daha delikanlı davranmış, ''Phil'den uzak durun'' diyerek. :)