Olsun ya idari amirimizdir..Kullanıcı adını değiştirdikten sonra çok değişti, pek ciddiye alma kendisini.
Olsun ya idari amirimizdir..Kullanıcı adını değiştirdikten sonra çok değişti, pek ciddiye alma kendisini.
Ben haric
Bıraktım dedim işte yarıda.
Rahmetle bana da cok srar ediyordu ama daha başka çöp diziler varken buna sıra kalmamiştiBıraktım dedim işte yarıda.
İlk sezon çok iyiydi ama hiç izlemediysen ilk sezonu izleyip bırak @mrt-06Kaç bölüm izlemiştin?
Bir komedi izliyim dedim @Harunnn60 @destere bulaştırdı
Bir süre ben de izlemiştim bu diziyi de baktım çok çabuk bozdu, arkama bakmadan uzaklaştım dizidenBir komedi izliyim dedim @Harunnn60 @destere bulaştırdıBitmiyor dizi her sezon okadar izledik,seneye bitecek devam edelim diyorduk ama bitmiyordu en sonunda ben bırakmıştım herhalde bitmiştir artık@xemrexxx @sokak sanati @Maskeli Fedai @MasacRE
2015 de mi kaçmıstım 2016 damı ozaman 2-3 yılı daha çekemezdimBir süre ben de izlemiştim bu diziyi de baktım çok çabuk bozdu, arkama bakmadan uzaklaştım dizidenŞimdi baktım 2018'de 4. sezonuyla sonlanmış nihayet
Ben sana kaliteli diziler önereyim onları izle sen2015 de mi kaçmıstım 2016 damı ozaman 2-3 yılı daha çekemezdimEn iyisi bilmedimiz şeylere bulaşmamak
Rahmetle bana da cok srar ediyordu ama daha başka çöp diziler varken buna sıra kalmamiştiBu arada rahmetlinin etiket adı öneri olarak cıkmyor. Üzücü
Rahmetlinin ısrarcılığı meşhur zaten bana kaç tane saçma sapan dizi izletti, bir bölüm izleyebildim kırılmasın diye.Bir komedi izliyim dedim @Harunnn60 @destere bulaştırdıBitmiyor dizi her sezon okadar izledik,seneye bitecek devam edelim diyorduk ama bitmiyordu en sonunda ben bırakmıştım herhalde bitmiştir artık@xemrexxx @sokak sanati @Maskeli Fedai @MasacRE
Ben bu algıyı atamadım forumdan @MasacRE @Harunnn60 tutturmuslar rahmetli dedi diye izliyormusum zaten bu algılarla beni başbaşa bırakıp göçüp gittiRahmetlinin ısrarcılığı meşhur zaten bana kaç tane saçma sapan dizi izletti, bir bölüm izleyebildim kırılmasın diye.
Yaşasaydı aşiretimizin belki de en büyüğü olacaktı.Ben bu algıyı atamadım forumdan @MasacRE @Harunnn60 tutturmuslar rahmetli dedi diye izliyormusum zaten bu algılarla beni başbaşa bırakıp göçüp gitti@Maskeli Fedai @xemrexxx
@Forumdash dan büyükmü 😱😱😱Yaşasaydı aşiretimizin belki de en büyüğü olacaktı.
Destereden her halt beklenir@Forumdash dan büyükmü 😱😱😱
Sen bir ara @destere için üniyi bitireli yıllar oldu bir yeğenim okuyormu ne öyle bir yorumunu gördüm 50 yaşındakı sapık amcalardan biri olabilir demiştin@xemrexxx @serhatt @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MasacRE @MEnes @Maskeli Fedai @dreamy
Hortlar inş yine karşısınızdaDestereden her halt beklenir
Fok reyiz dirilmemek üzere öldüHortlar inş yine karşısınızda
Zor hortlar işi bitti artık tamamen .ssHortlar inş yine karşısınızda
Bir gece ansızın gelebilirim,belkide hayata yeniden başlarımFok reyiz dirilmemek üzere öldü
Bu gerçeğe alıştır kendiniBir gece ansızın gelebilirim,belkide hayata yeniden başlarım
Rahmetli bunu size gösterecek bence@MasacRE @Forumdash @Bully @mrt-06 @xemrexxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?