İlk bölümde yok muydu o ya.Ve konuda ki kimsede demedi ki tanıtım fragmanları da stadyumda , şehirde filan Phill baya dolaşıyordu. Niye dizide göremedik diye kimse demedi. Bari o sahneleri sezon finaline koysalardi güzel bir sezon finali olmuş olurdu.
Hayır Stadyum sahneleri yoktu. Boşu boşuna çekmişler o sahneleri dizide görmedik hiç.İlk bölümde yok muydu o ya.
Diziye ilgi çekti yeter. Fragman için özel çekilmiş olabilir, gayet mantıklı.Hayır Stadyum sahneleri yoktu. Boşu boşuna çekmişler o sahneleri dizide görmedik hiç.
Ben biraz şehirde gezsinler istiyorum. Tuscon'da takılı kaldılar.Diziye ilgi çekti yeter. Fragman için özel çekilmiş olabilir, gayet mantıklı.
Gezmek demek para demek.Ben biraz şehirde gezsinler istiyorum. Tuscon'da takılı kaldılar.
dizide komediye uygun oyuncu yok cnm phil dışında carol ve todd çok uygun tipler ama melissa ve diğer 2 kadın sonra yeni phil bunların hiçbiri komediye uygun değil diziyide batıran kişiler bunlar1x13 ( Sezon Finali )
Son sahneler hariç kötüydü. Son sahneden sonra 2.sezonu merakla bekliyorum. Bakalım konuya nasıl bağlayacaklar.
Ve cidden böyle güzel bir konuyu iyi kullanamadılar. ( ilk bölüm hariç) biraz yaratıcı olsunlar. TWD örnek alsınlar bari ( iki dizide post - apolitik dönemde geçiyor çünkü.)
Bölüm yorumum.
7.5/10
En sevdiğim karakter Melissa , Tood'a geri döndü. Şaka gibi...
Bu bölüm Phill'e yaptıklari yok artık dedirtti. Adamı kovdular resmen!
Yeni gelen adam çok gıcık kimsede bir şey demiyor. Tood 'da 2 dk da sattı Phill'i
Son sahnede Carol, Phill'i kurtardı. Hele şükür bir işe yaradı.
Son sahnede ise Phill kardeşi yada Abisini gördük. Uzaydan sanırım arıyor oda bakalım neler olacak?
@Çiğdem- @OzaN @sürgünüm @cookies @yatutarsa @cevaa
Phill'de sakalını kestirince komikligi gitmişti. Carol ve Tood konusunda haklısın ama Carol sesi çok itici.dizide komediye uygun oyuncu yok cnm phil dışında carol ve todd çok uygun tipler ama melissa ve diğer 2 kadın sonra yeni phil bunların hiçbiri komediye uygun değil diziyide batıran kişiler bunlar
ayoll oradaki inek bile beni onlardan daha çok güldürdü zaman zaman
Sakallar geri mi dönmüş yoksa.
Evet sakal bırakmış. 2.sezon Eylül'de başlayacak ya. Tabi ben January Jones odaklandığım için ilgimi çekmedi.Sakallar geri mi dönmüş yoksa.
İlk sezonun sonunda sakal yoktu da o açıdan.Evet sakal bırakmış. 2.sezon Eylül'de başlayacak ya. Tabi ben January Jones odaklandığım için ilgimi çekmedi.