İlk bölümde yok muydu o ya.Ve konuda ki kimsede demedi ki tanıtım fragmanları da stadyumda , şehirde filan Phill baya dolaşıyordu. Niye dizide göremedik diye kimse demedi.Bari o sahneleri sezon finaline koysalardi güzel bir sezon finali olmuş olurdu.
![]()
Hayır Stadyum sahneleri yoktu.İlk bölümde yok muydu o ya.![]()
Diziye ilgi çekti yeter. Fragman için özel çekilmiş olabilir, gayet mantıklı.Hayır Stadyum sahneleri yoktu.Boşu boşuna çekmişler o sahneleri dizide görmedik hiç.
![]()
Ben biraz şehirde gezsinler istiyorum. Tuscon'da takılı kaldılar.Diziye ilgi çekti yeter. Fragman için özel çekilmiş olabilir, gayet mantıklı.![]()
Gezmek demek para demek.Ben biraz şehirde gezsinler istiyorum. Tuscon'da takılı kaldılar.![]()
dizide komediye uygun oyuncu yok cnm phil dışında carol ve todd çok uygun tipler ama melissa ve diğer 2 kadın sonra yeni phil bunların hiçbiri komediye uygun değil diziyide batıran kişiler bunlar1x13 ( Sezon Finali )
Son sahneler hariç kötüydü. Son sahneden sonra 2.sezonu merakla bekliyorum. Bakalım konuya nasıl bağlayacaklar.
Ve cidden böyle güzel bir konuyu iyi kullanamadılar. ( ilk bölüm hariç) biraz yaratıcı olsunlar. TWD örnek alsınlar bari ( iki dizide post - apolitik dönemde geçiyor çünkü.)
Bölüm yorumum.
7.5/10
En sevdiğim karakter Melissa , Tood'a geri döndü.Şaka gibi...
Bu bölüm Phill'e yaptıklari yok artık dedirtti. Adamı kovdular resmen!
Yeni gelen adam çok gıcık kimsede bir şey demiyor. Tood 'da 2 dk da sattı Phill'i
Son sahnede Carol, Phill'i kurtardı. Hele şükür bir işe yaradı.
Son sahnede ise Phill kardeşi yada Abisini gördük. Uzaydan sanırım arıyor odabakalım neler olacak?
@Çiğdem- @OzaN @sürgünüm @cookies @yatutarsa @cevaa
Phill'de sakalını kestirince komikligi gitmişti.dizide komediye uygun oyuncu yok cnm phil dışında carol ve todd çok uygun tipler ama melissa ve diğer 2 kadın sonra yeni phil bunların hiçbiri komediye uygun değil diziyide batıran kişiler bunlar
ayoll oradaki inek bile beni onlardan daha çok güldürdü zaman zaman![]()
Sakallar geri mi dönmüş yoksa.
Evet sakal bırakmış. 2.sezon Eylül'de başlayacak ya.Sakallar geri mi dönmüş yoksa.![]()
İlk sezonun sonunda sakal yoktu da o açıdan.Evet sakal bırakmış. 2.sezon Eylül'de başlayacak ya.Tabi ben January Jones odaklandığım için ilgimi çekmedi.
![]()