Maskeli Fedai
Favori Üye
Bize kıymaz oO kinlidir biliyorsun senle @MasacRE i affetmicek arkanızdada büyük patron @MEnes![]()
![]()
Ekli dosyayı görüntüle 79721
Bize kıymaz oO kinlidir biliyorsun senle @MasacRE i affetmicek arkanızdada büyük patron @MEnes![]()
![]()
O kinlidir biliyorsun senle @MasacRE i affetmicek arkanızdada büyük patron @MEnes![]()
![]()
Yoldaşıma katılıyorum bize kıymaz, kıyamaz kendisi.Bize kıymaz o![]()
Aynen benim işim insanların akıllarına girip ince işçilik yapmak.
@MasacRE i kurban verin kurbansız uyusamassınız bence rahmetliyleAynen benim işim insanların akıllarına girip ince işçilik yapmak.Gereken neyse yapılır ve yola devam edilir...
![]()
Çocugu olursa gelirBir gece ansızın gelebilirim,belkide hayata yeniden başlarım![]()
![]()
Rahmetli bunu size gösterecek bence![]()
![]()
@MasacRE @Forumdash @Bully @mrt-06 @xemrexxx
Ben herkesi kucaklar ve bir bütün olarak oluşumumuzun ayakta kalmasını sağlarım.@MasacRE i kurban verin kurbansız uyusamassınız bence rahmetliyleYedek kütük @Maskeli Fedai var korkmayın kış için
![]()
![]()
![]()
Ben hala geleceğine inanıyorum.Bir gece ansızın gelebilirim,belkide hayata yeniden başlarım![]()
![]()
Rahmetli bunu size gösterecek bence![]()
![]()
@MasacRE @Forumdash @Bully @mrt-06 @xemrexxx
Ben hala geleceğine inanıyorum.![]()
Bende gerçi bu yaz ayı geldi önümüzdekı kış gelir umarım siz ona anlatırsınız artıkÇocugu olursa gelirO da cocuga gece mama vermeye kalktıgı zaan gizliden girerse girer
![]()
@MasacRE Bu dizide seni öldüren oluyor yalnız zaten rahmetliyi yedi şimdi sıra sendeBen herkesi kucaklar ve bir bütün olarak oluşumumuzun ayakta kalmasını sağlarım.Kurbana falan gerek yok o iş bende.
![]()
YAPMA yanarız...@MasacRE Bu dizide seni öldüren oluyor yalnız zaten rahmetliyi yedi şimdi sıra sende@Maskeli Fedai de cengiz gibi onla birlik olmaya hazır
Kim oldunu anlamıssınızdır masacrenin
![]()
@MasacRE Bu dizide seni öldüren oluyor yalnız zaten rahmetliyi yedi şimdi sıra sende@Maskeli Fedai de cengiz gibi onla birlik olmaya hazır
Kim oldunu anlamıssınızdır masacrenin
![]()
Bu hikayede Ömer rahmetli destere oluyorYAPMA yanarız...![]()
Açıklama yapmasan da anlamıştım ama neyse içinde kalmamış açıklamışsın...Bu hikayede Ömer rahmetli destere oluyorbüyük patron Çekirdekçi Serdar @MEnes
rahmetlinin kuyusunu kazan eyşan @MasacRE
Onun yanında yer alan cengiz @Maskeli Fedai
Evet şuan herşey yolunda mutlusunuz ama kabuk değiştirip o bir gün gelecek![]()
![]()
![]()
Oruç başına vurmuş anlaşılanBu hikayede Ömer rahmetli destere oluyorbüyük patron Çekirdekçi Serdar @MEnes
rahmetlinin kuyusunu kazan eyşan @MasacRE
Onun yanında yer alan cengiz @Maskeli Fedai
Evet şuan herşey yolunda mutlusunuz ama kabuk değiştirip o bir gün gelecek![]()
![]()
![]()
Açıklama yapmasan da anlamıştım ama neyse içinde kalmamış açıklamışsın...![]()
Rahmetlinin ayak izlerini size hissetirmek benim görevim yakında görüceksinizOruç başına vurmuş anlaşılan![]()
Rahmetli yeter ki gelsin, biz ayak izlerini hissetmeye, hiddetini görmeye razıyız.
Ayak izlerini sileriz dicektinRahmetli yeter ki gelsin, biz ayak izlerini hissetmeye, hiddetini görmeye razıyız.![]()
![]()
Klasik Çiko işte cadılık peşinde...@MEnes ne diyor bu cadı.. 😱
Klasik Çiko işte cadılık peşinde...![]()
Aaa ben diziyi izledim için çekirdekçinizin sözüne kanmıyorum@MEnes ne diyor bu cadı.. 😱