Maskeli Fedai
Favori Üye
Bize kıymaz oO kinlidir biliyorsun senle @MasacRE i affetmicek arkanızdada büyük patron @MEnes
Ekli dosyayı görüntüle 79721
Bize kıymaz oO kinlidir biliyorsun senle @MasacRE i affetmicek arkanızdada büyük patron @MEnes
O kinlidir biliyorsun senle @MasacRE i affetmicek arkanızdada büyük patron @MEnes
Yoldaşıma katılıyorum bize kıymaz, kıyamaz kendisi. Eğer gelirse yoldaşlığımız son sürat devam edecektir...Bize kıymaz o
Aynen benim işim insanların akıllarına girip ince işçilik yapmak. Gereken neyse yapılır ve yola devam edilir...
@MasacRE i kurban verin kurbansız uyusamassınız bence rahmetliyle Yedek kütük @Maskeli Fedai var korkmayın kış içinAynen benim işim insanların akıllarına girip ince işçilik yapmak. Gereken neyse yapılır ve yola devam edilir...
Çocugu olursa gelir O da cocuga gece mama vermeye kalktıgı zaan gizliden girerse girerBir gece ansızın gelebilirim,belkide hayata yeniden başlarım
Rahmetli bunu size gösterecek bence @MasacRE @Forumdash @Bully @mrt-06 @xemrexxx
Ben herkesi kucaklar ve bir bütün olarak oluşumumuzun ayakta kalmasını sağlarım. Kurbana falan gerek yok o iş bende.@MasacRE i kurban verin kurbansız uyusamassınız bence rahmetliyle Yedek kütük @Maskeli Fedai var korkmayın kış için
Ben hala geleceğine inanıyorum.Bir gece ansızın gelebilirim,belkide hayata yeniden başlarım
Rahmetli bunu size gösterecek bence @MasacRE @Forumdash @Bully @mrt-06 @xemrexxx
Ben hala geleceğine inanıyorum.
Bende gerçi bu yaz ayı geldi önümüzdekı kış gelir umarım siz ona anlatırsınız artıkÇocugu olursa gelir O da cocuga gece mama vermeye kalktıgı zaan gizliden girerse girer
@MasacRE Bu dizide seni öldüren oluyor yalnız zaten rahmetliyi yedi şimdi sıra sende @Maskeli Fedai de cengiz gibi onla birlik olmaya hazır Kim oldunu anlamıssınızdır masacreninBen herkesi kucaklar ve bir bütün olarak oluşumumuzun ayakta kalmasını sağlarım. Kurbana falan gerek yok o iş bende.
YAPMA yanarız...@MasacRE Bu dizide seni öldüren oluyor yalnız zaten rahmetliyi yedi şimdi sıra sende @Maskeli Fedai de cengiz gibi onla birlik olmaya hazır Kim oldunu anlamıssınızdır masacrenin
@MasacRE Bu dizide seni öldüren oluyor yalnız zaten rahmetliyi yedi şimdi sıra sende @Maskeli Fedai de cengiz gibi onla birlik olmaya hazır Kim oldunu anlamıssınızdır masacrenin
Bu hikayede Ömer rahmetli destere oluyor büyük patron Çekirdekçi Serdar @MEnes rahmetlinin kuyusunu kazan eyşan @MasacRE Onun yanında yer alan cengiz @Maskeli FedaiYAPMA yanarız...
Açıklama yapmasan da anlamıştım ama neyse içinde kalmamış açıklamışsın...Bu hikayede Ömer rahmetli destere oluyor büyük patron Çekirdekçi Serdar @MEnes rahmetlinin kuyusunu kazan eyşan @MasacRE Onun yanında yer alan cengiz @Maskeli Fedai
Evet şuan herşey yolunda mutlusunuz ama kabuk değiştirip o bir gün gelecek
Oruç başına vurmuş anlaşılanBu hikayede Ömer rahmetli destere oluyor büyük patron Çekirdekçi Serdar @MEnes rahmetlinin kuyusunu kazan eyşan @MasacRE Onun yanında yer alan cengiz @Maskeli Fedai
Evet şuan herşey yolunda mutlusunuz ama kabuk değiştirip o bir gün gelecek
Açıklama yapmasan da anlamıştım ama neyse içinde kalmamış açıklamışsın...
Rahmetlinin ayak izlerini size hissetirmek benim görevim yakında görüceksiniz @MasacREOruç başına vurmuş anlaşılan
Rahmetli yeter ki gelsin, biz ayak izlerini hissetmeye, hiddetini görmeye razıyız.Rahmetlinin ayak izlerini size hissetirmek benim görevim yakında görüceksiniz @MasacRE
Ayak izlerini sileriz dicektin @Maskeli FedaiRahmetli yeter ki gelsin, biz ayak izlerini hissetmeye, hiddetini görmeye razıyız.
Klasik Çiko işte cadılık peşinde...@MEnes ne diyor bu cadı.. 😱
Klasik Çiko işte cadılık peşinde...
Aaa ben diziyi izledim için çekirdekçinizin sözüne kanmıyorum@MEnes ne diyor bu cadı.. 😱