İlk sezonun sonunda sakal yoktu da o açıdan.
sakalları kestikten onra kesinlikle komedi yönünü kaybetti bu adam diziyide ciddi anlamda bence olumsuz etkiledi yani sakallı haline kesinlikle dönemsi gerekiyordu komedi yönü açısından
İlk sezonun sonunda sakal yoktu da o açıdan.
sakalları kestikten onra kesinlikle komedi yönünü kaybetti bu adam diziyide ciddi anlamda bence olumsuz etkiledi yani sakallı haline kesinlikle dönemsi gerekiyordu komedi yönü açısından
Dönmüş şuan. Dediğin oldu.sakalları kestikten onra kesinlikle komedi yönünü kaybetti bu adam diziyide ciddi anlamda bence olumsuz etkiledi yani sakallı haline kesinlikle dönemsi gerekiyordu komedi yönü açısından
bu halindeyken yanı bazen repliğe bile gerek yok hal ve hareketlerine bile çok gülüyordum bazen durması bile yetiyorduDönmüş şuan. Dediğin oldu.
Melissa'nın tipi çok hoş onda niye gülmüyorsun.bu halindeyken yanı bazen repliğe bile gerek yok hal ve hareketlerine bile çok gülüyordum bazen durması bile yetiyordu
ama sakalsız ne yaptıysa beni hiçç güldüremedi komedide replikten daha öneml birşey varsa oda oyuncunun tipidir
komediye uygun tip olucak carol gibi olucakMelissa'nın tipi çok hoş onda niye gülmüyorsun.
fazla tatlı gerçekten. dizinin konusu da iyiymiş bakılır buna.
Harika bir kadın ya hastasıyım bunun. Dizide de başrol.fazla tatlı gerçekten. dizinin konusu da iyiymiş bakılır buna.
Ödül alamadı ama aday oldu yani aday olması da iyi bir gelisme hele FOX'ta yayinlandıgını düşürnürsek.Abimle ilk sezonu izledik çok güzel diziymiş. Özellikle başroller çok datlu Phill ve Carol (başlarda Carol'a gıcık olmuştum ama sonradan bayağı sevdim) sahnelerine bitiyorum. Yalnız Phill'e çok eziyet ediyorlar, adamlar onun sayesinde birbirlerini buldular az saygı lütfen.
Bu arada dizinin adıyla 2. bölümden itibaren bir ilgisi kalmadı, çoğaldıkça çoğalıyorlar ama çok karakter iyidir rahatsız değilim.. Bu dizi muhakkak ödül almıştır oyuncuların performansı muazzam, bir ara bakacağım ödül şeysine.
Melissa bence o kadar güzel değil fakat alternatif olmayınca hepimize güzel gözüküyor. Ayrıca ben ona gıcık oluyorum. .ssÖdül alamadı ama aday oldu yani aday olması da iyi bir gelisme hele FOX'ta yayinlandıgını düşürnürsek.
Dizi güzel ya bence. Sevindim izlemene. Melissa icin izlenir bu dizi zaten.
2.Sezona yetiş o zaman.Melissa bence o kadar güzel değil fakat alternatif olmayınca hepimize güzel gözüküyor. Ayrıca ben ona gıcık oluyorum. .ss
Ben de yarım bıraktım, çok bozuyor ileride.Bir liste yaptım da yarım kalan dizilerimden biri bu, devam etmeye değer mi yoksa yayından kaldırıyım mı? @bazinga
İzle, değer. Kısa bir şey zaten.Bir liste yaptım da yarım kalan dizilerimden biri bu, devam etmeye değer mi yoksa yayından kaldırıyım mı? @bazinga
Dizi hocam @bazinga izleme dedi ama.İzle, değer. Kısa bir şey zaten.
Kullanıcı adını değiştirdikten sonra çok değişti, pek ciddiye alma kendisini.Dizi hocam @bazinga izleme dedi ama.