FOX The Last Man on Earth 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
fazla tatlı gerçekten. :D dizinin konusu da iyiymiş bakılır buna. :D :D
Harika bir kadın ya hastasıyım bunun. :D Dizide de başrol. :A
rs_634x1024-140321113822-634.January-Jones-Red-Lipstick-Hollywood.ms.032014.jpg

Abimle ilk sezonu izledik çok güzel diziymiş. Özellikle başroller çok datlu Phill ve Carol (başlarda Carol'a gıcık olmuştum ama sonradan bayağı sevdim) sahnelerine bitiyorum. Yalnız Phill'e çok eziyet ediyorlar, adamlar onun sayesinde birbirlerini buldular az saygı lütfen.

Bu arada dizinin adıyla 2. bölümden itibaren bir ilgisi kalmadı, çoğaldıkça çoğalıyorlar ama çok karakter iyidir rahatsız değilim.. Bu dizi muhakkak ödül almıştır oyuncuların performansı muazzam, bir ara bakacağım ödül şeysine.

Abimle ilk sezonu izledik çok güzel diziymiş. Özellikle başroller çok datlu Phill ve Carol (başlarda Carol'a gıcık olmuştum ama sonradan bayağı sevdim) sahnelerine bitiyorum. Yalnız Phill'e çok eziyet ediyorlar, adamlar onun sayesinde birbirlerini buldular az saygı lütfen.

Bu arada dizinin adıyla 2. bölümden itibaren bir ilgisi kalmadı, çoğaldıkça çoğalıyorlar ama çok karakter iyidir rahatsız değilim.. Bu dizi muhakkak ödül almıştır oyuncuların performansı muazzam, bir ara bakacağım ödül şeysine.
Ödül alamadı ama aday oldu yani aday olması da iyi bir gelisme hele FOX'ta yayinlandıgını düşürnürsek. :D

Dizi güzel ya bence. Sevindim izlemene. Melissa icin izlenir bu dizi zaten. :A

Ödül alamadı ama aday oldu yani aday olması da iyi bir gelisme hele FOX'ta yayinlandıgını düşürnürsek. :D

Dizi güzel ya bence. Sevindim izlemene. Melissa icin izlenir bu dizi zaten. :A
Melissa bence o kadar güzel değil fakat alternatif olmayınca hepimize güzel gözüküyor. :D Ayrıca ben ona gıcık oluyorum. .ss

2x9

Fazla güldürmesede beğendim bölümü. Phil reyizin diğer Phil'e sinirlendiği sahneler iyiydi :D

Phil'in abiside grubun oralara bi yere düşecek büyük ihtimal :D

Ayrıca tam diğer Phili sevmeye başlamışken sondaki olay k ötü oldu.

8/10

Diziyi son bir kaç bölümdür takip edemedim ama yorumlara bakacak olursak yerinde sayıyor, bir gelişme yok :A

8. bölüme kadar.

Ardı ardına gömdüm bölümleri. Ama tadında bırakmak lazım.(bırakmadı.)

Dizi çok iyi başladı, ilk 4-5 bölüm fazlasıyla iyiydi. Ama sonra bir duraksama oldu. İlk bölümlerdeki tadı alamadım. Hâlâ güldürüyor ayrı konu.

Sezon finali dahil.

Tüm kararlar yerinde diye düşünüyorum. Kusursuza yakın bir şekilde bitti. Tek sıkıntımız başrol kızımızın en azından vasat güzellikte olmamasıydı.

Bir liste yaptım da yarım kalan dizilerimden biri bu, devam etmeye değer mi yoksa yayından kaldırıyım mı? @bazinga

Forum İstatistikleri

Konular
173,041
Üyeler
8,483
Son Üye
justking