Netflix The Haunting of Hill House 1.Sezon Yorumları

kim olsa affetmeyiz aynı yorumu yaparız hatta o gün ben yorum yapmayı unutmuştum sonra foruma girip kendimi kalaylamaya başlamıştım
bizde ayrım yoktur doğruyu yapmayanı kendim bile olsa affetmem
Bence toplu olarak izlemedikten sonra yorumsuz bir şekilde izlenilebilir ama beraber izlerken yorumlar yapılmalı tabi

@MasacRE- yede sanada lanet olsun
kötü kötüyü destekler zaten aksi bir durum beklemedik bizde
sen biricik dostunu boşver @Çiğdem- le bana kulak ver doğru yoldan sapma
Zor durumdayken beni savunan adamı satmam ben
@MasacRE- ( Sattı
)
Bu konuda ben de doluyum çünkü sıvadaşıma karşı
Daha önce bana da aynı şeyleri yapmıştı, o yüzden seni çok iyi anlıyorum ve destekliyorum
Bunlarınkı kütük kardeşliği ayoll

Esmer olanı Maskeli Beyazı Masacre

kim olsa affetmeyiz aynı yorumu yaparız hatta o gün ben yorum yapmayı unutmuştum sonra foruma girip kendimi kalaylamaya başlamıştım
bizde ayrım yoktur doğruyu yapmayanı kendim bile olsa affetmem
Ben azıcık uzun yapamamıştım ilk bölm yorumunu ve kütük @MasacRE- car car ediyordu kendileri hiç yorumsuz gitmeyi destekliyor şimdi
@Maskeli Fedai

Bence toplu olarak izlemedikten sonra yorumsuz bir şekilde izlenilebilir ama beraber izlerken yorumlar yapılmalı tabi
toplu veya topsuz farketmez yorum şart
forumda milyonlarca kişi bizi izliyor takipe diyor hayranlarımızı yorumsuz bırakmamak lazım

biz elite izlerken sen daradevilin ilk iki sezonumu izleyecektin öyle bişeyler söylemiştim durumlar ne alemde

Zor durumdayken beni savunan adamı satmam ben
@MasacRE- ( Sattı
)
parantez içinde gerçek duygularını dökmüşsün

Kibar bir şekilde 'izlemeyeceğim' demek varken neden hakaret ediyorsunuz güzelim diziye.
Pişman olacaksınız, ama elinizden tutan olmayacak.
En azından ben tutmayacağım.
bizi bir kenara bırak her iki diziyide izlemiş biri olarak kendi kendine sor bu soruyu ?

hunting hill ile çakma twd dizisini yanyana koyduğunda hunting at gibi çakma twd eşek gibi durmuyor mu ?

eminim sanada öyle geliyordurda itiraf edemiyorsundur

2.bölümü de bu akşam izleyeceğim

Çakma diye ezdiğiniz dizi, babasını alır pazara gönderir, meydanda rezil edip, alışveriş yaptırır.
FTWD'nin her sezonu ayrı güzeldir, 2. sezondan sonra iyice açılır, 4. sezonda zirvesini görür.