Castle ve bunda güya destere ile siz ilerleyip beni bırakıcaktınız Ama herzamankı gibi biz bitirdik yine sen geride kaldın kütük bey @destere1x9
Son gece yaşananlara geldik artık. Olivia tamamen sıyırmış kafayı, en son kendi çocuklarını zehirlemeye kalkmış. Bütün hayaletleri de bir arada gördük. Aralarında iş bölümü yapmışlar herhalde, şu ana kadar hepsini farklı farklı kişilerle uğraşırken gördük dizide Nell'in kendi ölüsünü görmesi gibi, Olivia da o zamandan görmüş ileride çocuklarının öldüğünü. Bu gördüğümüz sahneye göre Luke da ölmüş vaziyette, gerçekten ölüp ölmediğini de sezon finalinde anlayacağız artık
1x8
Anam o arabada aniden çıkan öcü neydi öyle 😱 İlk defa ciddi anlamda korktum dizide, yerimden fırlıyordum az kalsın Nell'in hayaleti ikisinin arasında çıktığında Evdelerken her taraftan gelen tık tık sesleri ve en sonda Luke'un evi yakmaya çalıştığı sahneler de gerilim doluydu. Hugh'un dediği gibi ev kendini korumaya aldı sanırım, o kadar benzin döktü attı çakmağı hiçbir şey olmadı.
Ağaç ev falan da yokmuş evde. Artist Stevie'ye iyi kanıtladı Hugh evin durumunu ve hayaletlerin olduğunu. Artık hala biz deliyiz ev lanetli değil falan demez umarım Yalnız bu kadar beklemesi saçma geldi bana, sizi korumak için anlatmadım falan dedi ama tehlikelerden uzak tutmak için olanı biteni anlatması daha iyi olurdu diye düşünüyorum.
İnş korkudan ikiye ayrılsaydın yakacak lazım @destere @Maskeli Fedai
herzamanki hali daha finali izlememiş neyi bekliyorsa ?Castle ve bunda güya destere ile siz ilerleyip beni bırakıcaktınız Ama herzamankı gibi biz bitirdik yine sen geride kaldın kütük bey @destere
Ben kulaklıkla dinliyorum bir çığlıkta ben patlattım arabadakı kızlarla birlikte @MasacRE-shirley ile theo arabada giderken arka koltukta öne doğru uzanan nell in kafası sezonun en korkunç yeriydi bence çünkü o sahnede tamamen kızların kavğasına yoğunlaşmıştım öyle bir beklentim yoktu, bir an adrenalin tavana vurdu
@MasacRE- Hep biz bitirince izliyor ve @Maskeli Fedai de bizim bitirdiğimiz dizileri izliyor bunlarla nasıl olacak Forumdash hortlasaherzamanki hali daha finali izlememiş neyi bekliyorsa ?
herzamanki hali daha finali izlememiş neyi bekliyorsa ?
Eldeki malzeme bu idare edeceksiniz@MasacRE- Hep biz bitirince izliyor ve @Maskeli Fedai de bizim bitirdiğimiz dizileri izliyor bunlarla nasıl olacak Forumdash hortlasa
herzamanki hali daha finali izlememiş neyi bekliyorsa ?
Tamam be izledik işte alın@MasacRE- Hep biz bitirince izliyor ve @Maskeli Fedai de bizim bitirdiğimiz dizileri izliyor bunlarla nasıl olacak Forumdash hortlasa
Tamam be izledik işte alın
1x10
İlk başta Steve bu yaşanılanları kitap olarak yazarken dedim aha kandırıldık her şey romanın bir parçasıymış Neyse yokmuş öyle bir şey eve girince rüya görmüş o ve de diğerleri. Kırmızı oda da defalarca kez gördüğümüz her birinin içini kullandığı bir odaymış. Shirley ile Nell'in kapıyı açmaya çalışması, başka bir sahnede de Theo'nun da içeride dans ederken kapının zorlanması falan oraya bağlandı hep. Hugh da çocukları için kendini feda ederek evin hayalet grubuna +1 ekledi artık o da etrafta dolaşır herhalde diğerleri gibi Neyse böyle böyle her şeyi açığa kavuşturup sonda da romantik ve duygusal bir bitirişle nokta koyuldu sezona. Yalnız hikaye bitmiş gibi göründü, sonda da bir şey vermediler gelecek sezona dair açık kapı bırakılmadı. Eğer olacaksa yeni sezon bu da farklı hikaye veya karakterlerle olabilir
@MasacRE- Bitirmiş @Maskeli Fedai artık başlayabilirsin hepimiz bitirdik @destereEldeki malzeme bu idare edeceksiniz
tamam şimdi elite e başlaTamam be izledik işte alın
1x10
İlk başta Steve bu yaşanılanları kitap olarak yazarken dedim aha kandırıldık her şey romanın bir parçasıymış Neyse yokmuş öyle bir şey eve girince rüya görmüş o ve de diğerleri. Kırmızı oda da defalarca kez gördüğümüz her birinin içini kullandığı bir odaymış. Shirley ile Nell'in kapıyı açmaya çalışması, başka bir sahnede de Theo'nun da içeride dans ederken kapının zorlanması falan oraya bağlandı hep. Hugh da çocukları için kendini feda ederek evin hayalet grubuna +1 ekledi artık o da etrafta dolaşır herhalde diğerleri gibi Neyse böyle böyle her şeyi açığa kavuşturup sonda da romantik ve duygusal bir bitirişle nokta koyuldu sezona. Yalnız hikaye bitmiş gibi göründü, sonda da bir şey vermediler gelecek sezona dair açık kapı bırakılmadı. Eğer olacaksa yeni sezon bu da farklı hikaye veya karakterlerle olabilir
@MasacRE- Bitirmiş @Maskeli Fedai artık başlayabilirsin hepimiz bitirdik @destere
Evet bu kütüklerle idare etmek zorundayız malesef
Ben sizin için bunu izlediysem @MasacRE- Eliteyi izlemelitamam şimdi elite e başla
ite kaka yine bir diziyi izlettirdik birde elite dizisine başlatırsak tamamdır
Beni niye etiketlemiyorsun, ben de izledim diziyi hatta bir başarı sayılmasa bile ilk ben bitirdim.
Ahaha Bilmem daha çok o üçlü bana zorla dizi izlettirdiği için olabilirBeni niye etiketlemiyorsun, ben de izledim diziyi hatta bir başarı sayılmasa bile ilk ben bitirdim.
Şimdi sıra sizde. Hadi kaliteye gelin, Fear TWD izleyin. @Çiğdem- @MasacRE-1x10. Bölüm
Sezon Finali
ve sezon finalide harika bir bölümle noktalandı yalnız öyle bir bittiki önümüzdeki sezon nasıl devam edecek dizi? nerden ilerleyecekler? sanki sezon finali değilde final gibi bişey oldu
herşeyin kabahatlisi lanetli evmiş ahmetde, mehmetde, ayşede, fatmada suç yok her haltı ev yemiş
bölüm steven ın hayali bir sahnesiyle başladı güya karısı hamileymiş falan derken karısının mosmor kesilen vücuduyla irkilip tekrar kaldığımız yere dönüş yaptık
eve giriş yapan steven luke u kırmızı kapılı odada görünce içeri daldı babayı ise dışarda esir aldı hayaletler? içeri gireni tek tek avlayıp kırmızı odada topladı lanetli ev luke son anda paçayı kurtardı ama bunun bedeli babanın kendisini feda edişi oldu... baba hugh luke un yaşamasına karşılık kendisini feda etti, karısının hayaletiyle bir ömür boyu oynaşıp dursunlar artık
baba hugh geçmişte karısını neden kurtaramadığını anlattığı hikayede sürprizlerle doluydu, karısı olivia evin çalışanları dudley çiftinin yumurta kafalı çocuğu abigail i zehirlemişti zamanında,,, daha önceki bölümlerde luke un hayalidir dediğimiz abigail in gerçek biri olduğunuda çözmüş olduk ve katil olivia çıktı ..
baba hugh geçmişte evi yakmaya karar verdiğinde ona şiddetle karşı çıkanlar ise yine abigaile in anne babası olmuş çocuklarının hayaletinden vazgeçememişler.
ev ev değil mübarek fıkır fıkır hayalet fışkırıyor uzun adamıyla tekerlekli sandalyeli çocuğuyla saat tamircisiyle geçmişte kaç kişi evde öldüyse hayaletleri evin her bir köşesinde oynaşıp duruyordu
bölüm sonunda kurtulan kardeşlerin baba nasihatı dinleyip anlaşmazlıkları bir kenara bırakışını ve mutlu aile tablosu çizişini gördük
benim merak ettiğim asıl konu final gibi sezon finali oldu, gelecek sezona ne kaldı anlatılacak ?
muhteşem bir diziyi birlikte tüketmenin mutluluğunu yaşıyorum şu an anladığım ve bir o kadarda anlaşılmaya muhtaç sahneleriyle büyük bir heyecanla diziyi tükettik, bu muhteşem yolculukta beni yalnız bırakmadığınız için hiçbir tarafınız dert görmesin @Çiğdem- @MasacRE- @DarkLegenD
yeni dizilere yelken açmak üzere konuyu terkediyorum
bu diziyi şu an aramızda olmayan @Forumdash a da şiddetle tavsiye ediyorum kesinlikle seveceğinede eminim
@MelankoliK in tiz zamanda diziyi tüketmesini diler bizimle birlikte diziyi izleme zevkini kaçıran @xemrexxx @MEnes ve @Maskeli Fedai iyi ise yerden yere vurup lanetleyerek mesajıma son veriyorum
Aaa vlla beni olumlu yönde şaşırttın bu azim @MasacRE- de yok