Netflix The Haunting of Hill House 1.Sezon Yorumları

İlk 4 bölümü izledim :A

@MasacRe- @destere @Çiğdem-
he tabi şimdi sen sıvadın hemen kutlayalım seni:)... hanı la nerde yorum? ilk dört bölüm izledim demek kolayda hiçbir inandırıcılığı yok bu mesajın, yorumlar nerde... her bölümün ayrı ayrı yorumu olmalı kanıtsız ispatsız hiçbir bölümü izlendi kabul etmeyiz:)

zaten fırçayı attım maskeli kelaynağına bundan sonra desteksiz sallamaz:)
yorumları bölüm bölüm tek tek yapmalı? bizde bilirdik tüm bölümleri izledik demeyi ama onun yerine el emeği göz nuru yorumlarımızı oya gibi işledik foruma :) herkesten aynı özeni bekleriz ..
Seni gıcık fok :T:

zaten fırçayı attım maskeli kelaynağına bundan sonra desteksiz sallamaz:)
yorumları bölüm bölüm tek tek yapmalı? bizde bilirdik tüm bölümleri izledik demeyi ama onun yerine el emeği göz nuru yorumlarımızı oya gibi işledik foruma :) herkesten aynı özeni bekleriz ..
Ayoll kimi övsek zıvanadan çıkıyor @MasacRE- den iyisin dedim şu bölümü izledim diye yorum atmaya basladı :F :F :F @Maskeli Fedai

Ayoll kimi övsek zıvanadan çıkıyor @MasacRE- den iyisin dedim şu bölümü izledim diye yorum atmaya basladı :F :F :F @Maskeli Fedai
bu kazmalar övülmeye falan gelmiyor işte devamlı kafalarında oklavayı patlatacaksın hogatha:)
bak bende eskiden yanlış yola sapıyordum oklava terbiyesinden sonra süt dökmüş kediye döndüm :)

bu kazmalar övülmeye falan gelmiyor işte devamlı kafalarında oklavayı patlatacaksın hogatha:)
bak bende eskiden yanlış yola sapıyordum oklava terbiyesinden sonra süt dökmüş kediye döndüm :)
Aaa senin gibi olmaları zor :A :A :A @Maskeli Fedai @MasacRE-

İnsan bari şöyle bir gelişi güzel değerlendirir 5. den itibaren yorumlar tek tek gelmeli tabi önce ilk 4 değerlendirip :A :A :A

İnsan bari şöyle bir gelişi güzel değerlendirir 5. den itibaren yorumlar tek tek gelmeli tabi önce ilk 4 değerlendirip :A :A :A
bundan sonra bende izlemediğim dizilere @Maskeli Fedai gibi yorum yapacağım:) her gün konuya girip üç dört beşi izledim yok altı yedi sekizi izledim der çıkarım :)

Tek başına izleyince insanın yorum yapası gelmiyor, @Maskeli Fedai den yorum beklemeyin siz kendi kendine sessiz sessiz izleyecektir o :A

Tek başına izleyince insanın yorum yapası gelmiyor, @Maskeli Fedai den yorum beklemeyin siz kendi kendine sessiz sessiz izleyecektir o :A
hiç bir fok izlememiştir bizi kandırıyor maskeli karpuzu :) bende bir çok diziyi tek başıma izledim mesela americans dizisinde 3 sezonu tek başıma izleyip her bölümüne tek tek yorum yaptım forumdfa :)
ya ben gibi izlemeli ya da inandıramaz bizi dizi izlediğine kırk taklada atsa nafile çaba :)

hiç bir fok izlememiştir bizi kandırıyor maskeli karpuzu :) bende bir çok diziyi tek başıma izledim mesela americans dizisinde 3 sezonu tek başıma izleyip her bölümüne tek tek yorum yaptım forumdfa :)
ya ben gibi izlemeli ya da inandıramaz bizi dizi izlediğine kırk taklada atsa nafile çaba :)
Bölüm yorumlarımıza harika atmış işte, demek ki izlemiş :A Ben inanıyorum @Maskeli Fedai ye bu konuda trollük yapmaz o :A @Çiğdem-

Hhahah iyi fikir @MasacRE- önerdiği dizilere bende öyle yapacam 4-5 bölüm izledim diyip çıkacam :A :A :A

Biricik dostum MasacRE- kardeşime çok teşekkür ediyorum beni şer odaklarına karşı savunduğu için :A

4 bölüm için kim iki saat yorum yapacak tek başına hiç çekilmez ki :T:

Biricik dostum MasacRE- kardeşime çok teşekkür ediyorum beni şer odaklarına karşı savunduğu için :A

4 bölüm için kim iki saat yorum yapacak tek başına hiç çekilmez ki :T:
@MasacRE- yede sanada lanet olsun:) kötü kötüyü destekler zaten aksi bir durum beklemedik bizde :) sen biricik dostunu boşver @Çiğdem- le bana kulak ver doğru yoldan sapma :)

Adam var adam gibi :A Kütük bugün şaşırtıyor ilginç şekilde 😱

@MasacRE- yede sanada lanet olsun:) kötü kötüyü destekler zaten aksi bir durum beklemedik bizde :) sen biricik dostunu boşver @Çiğdem- le bana kulak ver doğru yoldan sapma :)
Bu konuda ben de doluyum çünkü sıvadaşıma karşı :A Daha önce bana da aynı şeyleri yapmıştı, o yüzden seni çok iyi anlıyorum ve destekliyorum :A

Bu konuda ben de doluyum çünkü sıvadaşıma karşı :A Daha önce bana da aynı şeyleri yapmıştı, o yüzden seni çok iyi anlıyorum ve arkandayım :A
kim olsa affetmeyiz aynı yorumu yaparız hatta o gün ben yorum yapmayı unutmuştum sonra foruma girip kendimi kalaylamaya başlamıştım :) bizde ayrım yoktur doğruyu yapmayanı kendim bile olsa affetmem :)