Çok oldu başlayalıBaşladı mı o 😱
Birde PLL spinofu ne zaman gııı? Mona Instagram'dan fotolar paylaşıyor ama.@xemrexxx
https://fav10.net/forum/threads/legacies-1-sezon-yorumları.284034/
Çok oldu başlayalıBaşladı mı o 😱
Birde PLL spinofu ne zaman gııı? Mona Instagram'dan fotolar paylaşıyor ama.@xemrexxx
hangi dizi gııı 😱Başladı mı o 😱
4 bölümü de baktım 5.bölüm yayınlanmadı daha: A The 100 5 bölüm kaldıBilim kurgusu daha yüksek sen seversin evetAma bizim pek hoşumuza gitmemişti
Ama senin sevmene sevindim yeni sezonda iyi başladı yetişirsin cnm
Şu Klausun kızının dizisinede bir ara bakalım@turkuazz
Reytingleri nasıl peki.Çok oldu başlayalıThe Originalsı hala bitiremedim oyüzden başlamadım ama onada bir bakmak lazım
https://fav10.net/forum/threads/legacies-1-sezon-yorumları.284034/
Pretty Little Liars'ın spinoffu.hangi dizi gııı 😱
2019 da değil mi oReytingleri nasıl peki.
Pretty Little Liars'ın spinoffu.Konusunu sen açmıştın hatta Mona ve Alison vardı.
2019 ocak ortası gibiReytingleri nasıl peki.
Pretty Little Liars'ın spinoffu.Konusunu sen açmıştın hatta Mona ve Alison vardı.
Reytingleri nasıl peki.
Aaa reytingleri bilmiyorumda izleyenler pek memnun değil gibi4 bölümü de baktım 5.bölüm yayınlanmadı daha: A The 100 5 bölüm kaldı
yoklukları çok belli aslında bazı bölümlerde the originals hakkında konuşulunca dizi biraz daha keyifli sankiAaa reytingleri bilmiyorumda izleyenler pek memnun değil gibi@turkuazz Güncel izliyor sanırım spoisiz bir anlat bakalım bizimkilerin yokluğu belli oluyormu
yoklukları çok belli aslında bazı bölümlerde the originals hakkında konuşulunca dizi biraz daha keyifli sankidizinin tek sezon yayınlacağına dair söylentiler bulunuyor.bu arada 5.bölüm 2 hafta arayla yayındaDizi teen wolf tarzında birazcık.son 2 bölümü aksiyon açısından iyi ancak biraz daha izleyiciyi etkilemeli yapımcılar
aslında aksiyonu arttırdılar ama oyuncular hope dışında iyi oyuncu yok,the originalsin hatrına takipleyelim diziyiAnladığım kadarıyla oyuncu kısmında biraz sıkıntı var tabi vampir dizilerinde birin de Damon diğerinde Klaus vardı burada öyle birisine ihtiyac var gibi@mrt-06
Sen daha bu sezondamısın 😱 Hızlan da yeni sezonun ygeri kalanı birlikte izleyelim4x7
Yine çok güzel bir bölümdü Prof Devoo ve karısını anlattılar bu bölüm müzikleri ve işlenişiyle su gibi aktı. Valla bu sezonun en iyisi ve hikayesi de güçlü yeni bir kötü Wells geldi.
@Çiğdem- @Forumdash @turkuazz
Sen daha bu sezondamısın 😱 Hızlan da yeni sezonun ygeri kalanı birlikte izleyelim
Ben @mrt-06 son sezondan memnun değilim diyince bu sezonu bahsediyor yarıda bıraktı sanıyordum meğer 3.sezonu diyormuş4x7
Yine çok güzel bir bölümdü Prof Devoo ve karısını anlattılar bu bölüm müzikleri ve işlenişiyle su gibi aktı. Valla bu sezonun en iyisi ve hikayesi de güçlü yeni bir kötü Wells geldi.
Ooo iyi cnm 5.sezon noeldeyken güncele yetiştin sayılır4x18
İyi ki yeniden başlamışım bu sezon yeniden diziyi sevdim Sevetar sezonundan sonra bu sezon harika oldu. Devo konusu bence çok iyi bir soluk yakaladı.Keza Doktor Wells'in de karanlık madde almasıyla olaylar karışacak iyi.
Bir tane ortak bölüm vardı arkadaşım onu geç dedi izlemedim. Yaşlı adam ölüyormuş falan.Ooo iyi cnm 5.sezon noeldeyken güncele yetiştin sayılır@Forumdash
Özellikle bu sezonun ortak bölümlerine bayılıcaksın Arrowu sevmesende en iyi ortak bölümler çekilde bilim kurgusu çok yüksek Superman , Batmanın kız kuzeni falanda var yeni karakterler vsyle
Hahah Ayy bizim forum gibi işteBir tane ortak bölüm vardı arkadaşım onu geç dedi izlemedim. Yaşlı adam ölüyormuş falan.
Panayır gibi.Bunlar kostümle çıkıyor ya sokağa sirk gibi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?