küçük dilini yutucaksın cnm herşey açıklığa kavuştu ve hiçbirimizin aklına bile gelmedi olanlarBen izlemedim henüz bugünkü bölümüde, fragman çok iyi.![]()
Fragmanda'da başa Goril resmi koymuşlar ne alaka diyordum.küçük dilini yutucaksın cnm herşey açıklığa kavuştu ve hiçbirimizin aklına bile gelmedi olanlar
arrow flash bölümleri zaten üst düzey bölümler gorile karşı arrow flasha yardım ediyor anladığım kadarıyla sinema filmi tanıtımı gibi fragman![]()
kesinlikle devam et cnm çok kaliteli bir dizi türk dizileri kadar izleniyor türkiyede çok ciddi bir türk fanı var 🙂🙂🙂bende başladım diziye 1.bölüm izledim devam edecem inşallah
edecem canım birazdan 2.bölümü izlicemkesinlikle devam et cnm çok kaliteli bir dizi türk dizileri kadar izleniyor türkiyede çok ciddi bir türk fanı var 🙂🙂🙂
17.bölümü izledim @cookie @kaan955 @mrt-06
kesinlikle izlemeyen yorumuma bakmasın çünkü bu bölüm herşey ortaya çıktı herşeyi açıkladılar harika bir bölümdü
aaa meğerse ters fla doktor wels değilmiş doktor welss çoktan ölmüş😱😱😱 Eobard Thawne ters flash başkası yeni oyuncu çıktı doktor wells aslında iyi bir insanmıs eobard thawne doktor weels ve karısını öldürmüş doktor weelsin kılığına girmiş bu bölümde sarısın görünen adam ters flash doktor weelin kimliğinde yani doktor weels çoktan ölmüş😱😱😱
eobard trawne yani ters flash barrıy güçlendikçe oda güçleniyor oyüzden barrıe yardım ediyor kendi zamanına gitmesi için barrın güçlenemsi gerekiyor o güçlendikçe ters flasta güçleniyor🙂🙂🙂
barrıy ters flashın doktor weels olduğunu anladı eddiye söyledi bu bölüm herşeyi açıkladılar ters flash doktor wels değilmiş onu öldürüp yerine geçen başka birisiymiş aslında doktor wels diye gördüğümüz adam bu bölümde görünen şarısın adammış eobard thawne🙂
bende izledim|Ahh ahh doktor welsim benim ya ay kiyamam meğer ne kadar mutluymus sevgilisi varmış falan ama ters flash gelip neler yapmis
Belkide doktorun içinde bi yerlerde wells yaşıyordur![]()
Vay be bunun flash olmadığını bi aşırı saf olan ve cirkin olan iris öğrenemedi diğer herkes biliyorohh olsun irise
Bu bölümde herseyi acikladilar ahh ahhh nasil 2 hafta beklicez .ss
küçük dilini yutucaksın cnm herşey açıklığa kavuştu ve hiçbirimizin aklına bile gelmedi olanlar
arrow flash bölümleri zaten üst düzey bölümler gorile karşı arrow flasha yardım ediyor anladığım kadarıyla sinema filmi tanıtımı gibi fragman![]()
bende başladım diziye 1.bölüm izledim devam edecem inşallah
bende izledim|Ahh ahh doktor welsim benim ya ay kiyamam meğer ne kadar mutluymus sevgilisi varmış falan ama ters flash gelip neler yapmis
Belkide doktorun içinde bi yerlerde wells yaşıyordur![]()
Vay be bunun flash olmadığını bi aşırı saf olan ve cirkin olan iris öğrenemedi diğer herkes biliyorohh olsun irise
Bu bölümde herseyi acikladilar ahh ahhh nasil 2 hafta beklicez .ss
ayolo çiğdemin flash parlağı 4 yıl önce gleede palak oğlanlara bana gel bana gel diye şarkı söylüypoırdu şimdi çiğdmler parlak için orasını burasını yırtıyor
bende unuttum @Forumdash
Kız o anlamda demedim ki.bende unuttum @Forumdash
@mrt-06 biz ne güne duruyoruz ayol bz yorumlyuoruz konuyu boşlayan sen kendinsin![]()
bir an öcne izle özellikle son bölümü hemen izlemelisin herşey açığa çıkıyor flash tarihinini en iyi bölümüydü tüm soru işaretlerini kaldırdılar ne var ne yok açıkladılar küçük dilini yutucaksınKız o anlamda demedim ki.Konuda aktiflik az ben de yoğunluktan izleyemedim onu diyorum. .ss
En yakın zamanda izlemeye çalışacağım.bir an öcne izle özellikle son bölümü hemen izlemelisin herşey açığa çıkıyor flash tarihinini en iyi bölümüydü tüm soru işaretlerini kaldırdılar ne var ne yok açıkladılar küçük dilini yutucaksın![]()
cnm fragmanı çok sıradandı yine flash normal bir düşman yakalıyor gibiydi ama bölüm içeriğinde öyle bir içerik verdilerki yani herşeyi açıkladılar ayrıca the flash tekrarı 0-5 reyting aldı 0,5 diğer cw dzilerinin yeni bölüm reytingleri arrow haricEn yakın zamanda izlemeye çalışacağım.Ama o bölüme neden reytingler 1.1'e düşmüştü?
![]()