CW The Flash 1. Sezon Yorumları

20.bölümü izledim bende @cookies @mrt-06
@Forumdash ve @kaan955 sorularınızın cevaplarını vereyim ben detaylı şekilde bildiğim kadarıyla 🙂🙂🙂
şimdi o wells kılığına giren adamın adı eobard trawne
eddie trawne gibi aynı soy isme sahip ciskoya eddienin uzaktan akrbasıyım eddiyede biz aileyiz demişti eddie eobard trawne nin büyük büyük babası falan oluyor yanı doktor welss eddienin torunun torunu gibi birşey öyle uzaktan akraba oluyorlar ve ters flashlar atalarına zarar verirse yok olurlar eddieyi oyüzden öldürmedi eddie onun büyük büyük babası oluyor ben daha doğmadım derken onu kast ediyor haliyle şuankı hayatta doğmamış oluyor çünkü eddinin torunun torunu falan oluyor geçmişten geldi şuankı günleinde doğmadı eddieyi öldürürsede doğma ihtimali yok eddienin soyundan geliyor çünkü
ayrıca ters flash gücünü kaybedince bu zamanda kısılı kaldı güçlerine kavuması için barrıyın flash olması gerekiyordu oyüzden patlatıcıyı patlatıp barrıyı flah yaptı barrıy güçlendikçe ters flashta güçleniyor güçlerine tamamen kavusup kendi zamanına gitmesi için barrıyın güçlerine tamamen kavusup flash olmasını sağlıyor barrıy güçlendikçe ters flashta güleniyor böylece kendi zamanına gidebilicek🙂
Bende izledim :)
superdi kız yine ama bu çocukla iris evlenceklermis yaa .ss
caitlinime nolcak :( :(
Dr. Wells Forever :love1: :love1: o olmasa dizi tutmazdi :)

ırız ve barry evlenince eddie ters flash gibi birşeye dönüşücek cnm ama neye dönüşücekti aklıma bir türlü gelmiyor :F
eddieyi hep ters flasholarak tahmin ediyorduk olmadı ama eddie de süper güçlere sahip birşeye dönüşücek ırız barry evlenince kafayı yiyecek eddie ve süper güçlere sahip birşeye dönüşücek adı aklıma gelmiyor bir yere kayıt etseydim keşke :F

aa bu arada dün atlamışım reverse flash zamanda yolculuk yapamıyor barrıyın yaratmış olduğu speed force sayesinde gelecekten gelmişti barry annesi öldüğünde spedd force gücünü kaybetmişti oyüzen bu zamanda sıkısıp kaldı bu arada reverse flash flashın güclerini kopyalayabiliyormuş oyüzden barrıyı güçlendikçe ter flashta güclerini kopyalayıp gücleniyor eddie spoisinde eddie belkı ters flash çıkmadı ama oda barrya düşman olup bir süpergüçlü birşeye dönüşücek adını hatırlarsam sonra söylerim aklıma gelmiyor 2 gündür:F

S01B21

Finalden önceki bölüm olmasına rağmen ben pek sevemedim.Grood ben de heycan yaratmadı.Son sahne iyiydi.Sezon finalini bekliyoruz.

7/10

Sezon finali 23. Bölüm :)
Youtubedeki fragmandada son 2 bölüm diyor :)
S01B21

Finalden önceki bölüm olmasına rağmen ben pek sevemedim.Grood ben de heycan yaratmadı.Son sahne iyiydi.Sezon finalini bekliyoruz.

7/10
@Forumdash the flash 19 mayıs da 23.bölümle sezn finali yapacak bu çarşamba the flash dizisinde arrow flash ortak bölüm olucak oliver ve flash gorile kaşrı savasıcaklar:F ve perşembe günü 23.bölümle arrow sezon finali yapıcak the flshta iğer haftaya sezon finali yapacak
21.bölümü izledim bende bence gayet güzel bir bölümdü grodu o gorili çok iyi işlediler o goril flashın en güçlü düşmanlarından birisidir dizide abartıldığını sanmayın hatta dizide biraz gücsüz bile gösterilmiş çizgi romanda daha güçlü çünkü haftaya sezon finali gibi bir bölüm izleyecez barrıy ve oliver gorille savasıcaklar:Z:Z:Z
@Forumdash sana eddie hakkında spoi vermiştim hani hatırlayamadım demiştim şimdi hatırladım yazayım buna istemeyen bakmasın spoi içerir çünkü
eddie ırız ve barry evlenince barrıya düşman olup kafayı yiyecek ve cobalt blue diye bir şeye dönüşecek
tumblr_njuvw3QHIc1s40flpo1_1280.jpg

@Forumdash the flash 19 mayıs da 23.bölümle sezn finali yapacak bu çarşamba the flash dizisinde arrow flash ortak bölüm olucak oliver ve flash gorile kaşrı savasıcaklar:F ve perşembe günü 23.bölümle arrow sezon finali yapıcak the flshta iğer haftaya sezon finali yapacak
21.bölümü izledim bende bence gayet güzel bir bölümdü grodu o gorili çok iyi işlediler o goril flashın en güçlü düşmanlarından birisidir dizide abartıldığını sanmayın hatta dizide biraz gücsüz bile gösterilmiş çizgi romanda daha güçlü çünkü haftaya sezon finali gibi bir bölüm izleyecez barrıy ve oliver gorille savasıcaklar:Z:Z:Z
@Forumdash sana eddie hakkında spoi vermiştim hani hatırlayamadım demiştim şimdi hatırladım yazayım buna istemeyen bakmasın spoi içerir çünkü
eddie ırız ve barry evlenince barrıya düşman olup kafayı yiyecek ve cobalt blue diye bir şeye dönüşecek
tumblr_njuvw3QHIc1s40flpo1_1280.jpg
21.bölümü ben pek sevemedim.Arrow ile savaşacaklarsa güzel ama fragmanı izlemediğim için soruyorum;
Arrow artık kötü tarafta nasıl olacak o iş? Ras Ghul bu duruma ne der :F

Resim güzelmiş.Umarım kanatlı olur 😱lur: Kıyafeti de güzel olursa süper bişey cıkar ortaya :X

21.bölümü ben pek sevemedim.Arrow ile savaşacaklarsa güzel ama fragmanı izlemediğim için soruyorum;
Arrow artık kötü tarafta nasıl olacak o iş? Ras Ghul bu duruma ne der :F

Resim güzelmiş.Umarım kanatlı olur 😱lur: Kıyafeti de güzel olursa süper bişey cıkar ortaya :X
evet zaten eddieyi oynayan adamada benziyor tip olarak demekki eddieyi o karaktere benzeyen birinden seçmişler:F
bu cobalt bulue nin orjinal adı malcolm thawne yani edie trawne :F

haftalar öncesinden verilmişti o fragman henüz oliver ras al gruhul olmadan verilmişti kaç haftadır bekliyorduk oliver ras al ghul kıyafetiyle gidiyor ve gorille savasıyorlar bu hafta o bölüm gelicek sonrakı haftada sezon finali olucak the flashta🙂🙂🙂

evet zaten eddieyi oynayan adamada benziyor tip olarak demekki eddieyi o karaktere benzeyen birinden seçmişler:F
bu cobalt bulue nin orjinal adı malcolm thawne yani edie trawne :F

haftalar öncesinden verilmişti o fragman henüz oliver ras al gruhul olmadan verilmişti kaç haftadır bekliyorduk oliver ras al ghul kıyafetiyle gidiyor ve gorille savasıyorlar bu hafta o bölüm gelicek sonrakı haftada sezon finali olucak the flashta🙂🙂🙂
Şimdi izledim, Ras nasıl izin verdi şimdiden merak ettim.Umarım o sahneleri gösterirler:)

22.bölüm izledim efsane bir bölümdü bence spoi dışına hiçbirşey demek istemiyorum heyecanınız kaçmasın diye sadece hemen koşun izleyin :Z:Z:Z @Forumdash @kaan955 @cookies @mrt-06
bölümde herşey vardı yaa captain cold gerçekten karizma ve çok zeki bir adam barrıe tüm suç delillerini sildirdi ve diğer meta insanları urtarıp onların patronu olmaya çlıştı 2.sezon diğer meta adamlar captan colda çalısıcak anlaşılan ve barrıyide öldürmeyerek onuda kendine borclu yaptı :F:F:F

ahhhh ronnie oliver barry welse karşı savastılar ben gorille savasırlar sanıyordumda welse savasmaları daha iyiydi oliver olmasa yakalayamıcaklardı welsi dövüp sonundada yakalayan oliverdi ayol oliverin ok'ları süper güçlü insanlardan daha iyi:F
arrowu flash dizisinden önde görmemin sbebi oliver adam önce flashla kavga edip durdurdu sonra atomla akvga edip durdurdu şimdide ters flashı durdurdu adamın okları süper güçlerden daha iyi barrıyden yardım istedi o yardım sayesinde arrw bölümünde arkadaşlarını kurtarıcak bence oliveri bugün gördük yarında sezon finalinde görücez:Z

S01B22

Oliver'in dr.Wells'in savaşı süperdi[emoji16] bölümün ilk 33 dk.yavandı bence.Sonraki dk'lar süperdi:X

S01B22

Oliver'in dr.Wells'in savaşı süperdi[emoji16] bölümün ilk 33 dk.yavandı bence.Sonraki dk'lar süperdi:X
Sezon finali 23. Bölüm :)
Youtubedeki fragmandada son 2 bölüm diyor :)
23.bölüm sezon finalini izledim bölümü izleyenler baksınlar çünkü önemli bilgilerde vericem :A:A:A @cookies @Forumdash @kaan955 @mrt-06
dediğim gibi eddie büyüyk büyük babası olduğu için o öldüğünde ters flashta silinmiş oldu hiç doğmamış olduğundan ama ben eddienin öldüğüne inanmıyorum solucan deliğine sürüklendi bence orada hayata dönüp cobalt blue adlı meta insana dönüşücek
ayrıca brrıy geçmişe gittiğinde oradakı barrıyın yetişkin hali yapmamasını söyledi zamanın akışını evreni bozmamak için barrıya yapma dedi 🙂 aaa barrıy koşarken gelecekten görüntüler gördü cailtin meta insan olmuş sarısın bir kadın vardı o cailtindi killer frost adında bir meta insana dönüşmüş ve killer frost flashın düşmanlarından biridir yanı cailtin flasha düşman olucak🙂 barrıyda hapiste görünüyordu mahkum olmus joe ile konusuyordu ne olduda hapise düşücek acaba ve son birşey doktor wels cikoyada meta insan olcuaksın diyordu oda vibe adlı bir meta insan olucak ama cisko iyi bir meta insan olucak🙂🙂🙂 en önemli şey doktor wells geleceğe giderken oradan bir şapka geldi ilk orjinal flasha ait o şapka jay garrick e ait o şağka ilk flasha a yani jay garrick 2.sezon geliyor sanırım🙂🙂🙂

Son düzenleme:
S01B23 (s.final)

Harika bi bölümdü.2.sezona dair bilgilerde verildi.

dr.wells'in muhteşem ölüşü çok iyiydi[emoji16] Eddie bizim kahramanımızsın[emoji23] [emoji23]

Evet gelecekten görüntüler gördük.Şimdilik o konıda heycanlanmadım ama şu şapka konusunda heycanlandım[emoji23]

Berry bayaa bi ağladı bu bölüm:X gözünden yaş eksik olmadı desek yeriydi.

Şu kara delik harikaydı.Keşke gerçekte de olsa da bitip gitsek dedim[emoji23] [emoji23] [emoji23]

S01B23 (s.final)

Harika bi bölümdü.2.sezona dair bilgilerde verildi.

dr.wells'in muhteşem ölüşü çok iyiydi[emoji16] Eddie bizim kahramanımızsın[emoji23] [emoji23]

Evet gelecekten görüntüler gördük.Şimdilik o konıda heycanlanmadım ama şu şapka konusunda heycanlandım[emoji23]

Berry bayaa bi ağladı bu bölüm:X gözünden yaş eksik olmadı desek yeriydi.

Şu kara delik harikaydı.Keşke gerçekte de olsa da bitip gitsek dedim[emoji23] [emoji23] [emoji23]
o kask
ilk flasha aitti cnm jay garrick orjinal ilk flash o kaskta onun şapkası gibi birşey 2.sezon diziye katılıcak sanırım🙂🙂🙂

Jay_Garrick.jpg

1x16'yı izledim. 15. bölümde yaşadığım şoklardan ve heyecandan sonra sönük kaldı bu bölüm ama yine de güzeldi. Cisco o gıcık abisi uğruna Flash'ı satmasaydı iyiydi. :D

1x16'yı izledim. 15. bölümde yaşadığım şoklardan ve heyecandan sonra sönük kaldı bu bölüm ama yine de güzeldi. Cisco o gıcık abisi uğruna Flash'ı satmasaydı iyiydi. :D
ayy dur sen 17.bölümde öyle şoklar yaşayacaksınkı cnm foruma bile gelemeyebilirsin :F:F:F

Forum İstatistikleri

Konular
173,041
Üyeler
8,483
Son Üye
justking