Bende izledim20.bölümü izledim bende @cookies @mrt-06
@Forumdash ve @kaan955 sorularınızın cevaplarını vereyim ben detaylı şekilde bildiğim kadarıyla 🙂🙂🙂
şimdi o wells kılığına giren adamın adı eobard trawne
eddie trawne gibi aynı soy isme sahip ciskoya eddienin uzaktan akrbasıyım eddiyede biz aileyiz demişti eddie eobard trawne nin büyük büyük babası falan oluyor yanı doktor welss eddienin torunun torunu gibi birşey öyle uzaktan akraba oluyorlar ve ters flashlar atalarına zarar verirse yok olurlar eddieyi oyüzden öldürmedi eddie onun büyük büyük babası oluyor ben daha doğmadım derken onu kast ediyor haliyle şuankı hayatta doğmamış oluyor çünkü eddinin torunun torunu falan oluyor geçmişten geldi şuankı günleinde doğmadı eddieyi öldürürsede doğma ihtimali yok eddienin soyundan geliyor çünkü
ayrıca ters flash gücünü kaybedince bu zamanda kısılı kaldı güçlerine kavuması için barrıyın flash olması gerekiyordu oyüzden patlatıcıyı patlatıp barrıyı flah yaptı barrıy güçlendikçe ters flashta güçleniyor güçlerine tamamen kavusup kendi zamanına gitmesi için barrıyın güçlerine tamamen kavusup flash olmasını sağlıyor barrıy güçlendikçe ters flashta güleniyor böylece kendi zamanına gidebilicek🙂
superdi kız yine ama bu çocukla iris evlenceklermis yaa .ss
caitlinime nolcak
Dr. Wells Forever o olmasa dizi tutmazdi
caitlinime nolcak
Dr. Wells Forever o olmasa dizi tutmazdi