CW The Flash 1. Sezon Yorumları

cnmm sen izleyip zevk almaya bak gerisini önemseme
@Forumdash @kaan955 ben ve @cookies sen 5 kişi olduk şimdiden biz bize yeteriz bence iyi bir izleyici sayısına ulaştık forumda
Haklısın. Keşke @Forumdash da online olsa.
Uçururduk konuyu ben de fazla kişi olunca izlemesini daha çok seviyorum. Hem bu dizi güncel takip edeceğim ilk yabancı dizim olacak.

Yok yani neden diye sordum ben sadece.
Bence haksızlık yapıyorsun tek bölüm izleyip diziye çöp demişsin.
her zaman için yorumumda belirtirim benim açımdan çöp derim
yani bir dizi benim için şaheser senin için çöp olabilir yada senin için harikadır benim için çöptür
ama yalanda yok hanı dizide güzl bir kız olsa belki bırakmazdım

Imm anladım. Hadi ya sen zenci sevmiyorsun galiba? Dedektifin kızı güzel mesela.

Vayy
aynen destere
michone harikadır tabikide yalnız yinede bir maggie etmez onuda not düşelim

maggie nin tek kusuru yanındaki japon çekirdeği onun haricinde dünyadaki kusursuz üç beş varlıktan biri diyebilirim

@mrt-06 @Çiğdem-
4. Bolum yorumum :
@mrt-06 su an onlinesin galiba sana soru soricim bak bi

Ya bunlar arkadaslar ama öpüsuyorlar hemide dudaktan amerikanlar cok kötüler cok..

Soruma gelelim :
Son sahnede o soyguncuya yardim eden star laboratuvarlarinin sahibi olan doktormu ?

O son kısmı ben de anlamamıştım.
Çiko gelince ikimize de açıklar.
Bu doktoru hiç sevmedim zaten kötü bir insan.

Ben bi o doktoru sevmiyim bide o irisi hayir basroldekininde baklavasi böreği var gidiyi kime bakiyi

@Çiğdem- inşallah tez vakitte gelir ne diyelim

Hadi ben 5. Bolumu izliycem bay bay
😉

Ben bi o doktoru sevmiyim bide o irisi hayir basroldekininde baklavasi böreği var gidiyi kime bakiyi

@Çiğdem- inşallah tez vakitte gelir ne diyelim

Hadi ben 5. Bolumu izliycem bay bay
😉
Aynen ya İris Berry ile birlikte olmalı.
Ben en çok 7. bölümü beğendim çok heyecanlıydı. Şuan 8. bölümü izliyorum sen de yetişde yeni bölümü birlikte izleyelim.

Aynen ya İris Berry ile birlikte olmalı.
Ben en çok 7. bölümü beğendim çok heyecanlıydı. Şuan 8. bölümü izliyorum sen de yetişde yeni bölümü birlikte izleyelim.
Tamam o zaman ben kendimi dizi kampina sokayim

doktor değil o sondakı adam soyguncu olanın ortağı o soyguncu adam çizig romandan captain cold ve o son sahnede görünen adamda heat wave adı captain coldun çizgi romandan ortağı captain coldun buz silahı var o sondakı adam heat waveninde ateş silahı var ikisi birlikte işbirliği yapıcaklar 🙂🙂🙂
o sondakı adam ve çizgi romandakı halı

bu captain cold ve çizgi romandakı halı

bu da bu iki adamın dizidekı birlikte olan halleri

Ovvv anladim kız o zaman doktor good man ?
cizgiromanini al oku kız banada anlatirsin

Ovvv anladim kız o zaman doktor good man ?
cizgiromanini al oku kız banada anlatirsin
hayırr goodman falan değil

cnm çizgi romanla ilgili bilmem gereken bilgileri biliyorum ama diziler bzen birer bir çizgi romanla gitmiyorlar özellikle @mrt-06 ve sen 9.bölümü izledikten sonra zaten aklınızda bir çok oru işareti olucak şaşkına dönüceksiniz işte ben ozaman çizgi romandan bilgiler verip size olayı açıklarım ama 9.bölümü izlemeden bilgi vermem