CW The Flash 1. Sezon Yorumları

cnmm sen izleyip zevk almaya bak gerisini önemseme
@Forumdash @kaan955 ben ve @cookies sen 5 kişi olduk şimdiden biz bize yeteriz bence iyi bir izleyici sayısına ulaştık forumda :Z:Z:Z
Haklısın. Keşke @Forumdash da online olsa. :( Uçururduk konuyu ben de fazla kişi olunca izlemesini daha çok seviyorum. Hem bu dizi güncel takip edeceğim ilk yabancı dizim olacak. :D

Yok yani neden diye sordum ben sadece. :( Bence haksızlık yapıyorsun tek bölüm izleyip diziye çöp demişsin. :D
her zaman için yorumumda belirtirim benim açımdan çöp derim :) yani bir dizi benim için şaheser senin için çöp olabilir yada senin için harikadır benim için çöptür :) ama yalanda yok hanı dizide güzl bir kız olsa belki bırakmazdım :)

her zaman için yorumumda belirtirim benim açımdan çöp derim :) yani bir dizi benim için şaheser senin için çöp olabilir yada senin için harikadır benim için çöptür :) ama yalanda yok hanı dizide güzl bir kız olsa belki bırakmazdım :)
Imm anladım. Hadi ya sen zenci sevmiyorsun galiba? Dedektifin kızı güzel mesela. :F

@mrt-06 @Çiğdem-
4. Bolum yorumum :
@mrt-06 su an onlinesin galiba sana soru soricim bak bi :)
Ya bunlar arkadaslar ama öpüsuyorlar hemide dudaktan amerikanlar cok kötüler cok..

Soruma gelelim :
Son sahnede o soyguncuya yardim eden star laboratuvarlarinin sahibi olan doktormu ?

@mrt-06 @Çiğdem-
4. Bolum yorumum :
Ya bunlar arkadaslar ama öpüsuyorlar hemide dudaktan amerikanlar cok kötüler cok..

Soruma gelelim :
Son sahnede o soyguncuya yardim eden star laboratuvarlarinin sahibi olan doktormu ?
O son kısmı ben de anlamamıştım. (b) Çiko gelince ikimize de açıklar. :D Bu doktoru hiç sevmedim zaten kötü bir insan. :(

O son kısmı ben de anlamamıştım. (b) Çiko gelince ikimize de açıklar. :D Bu doktoru hiç sevmedim zaten kötü bir insan. :(
Ben bi o doktoru sevmiyim bide o irisi hayir basroldekininde baklavasi böreği var gidiyi kime bakiyi :(

@Çiğdem- inşallah tez vakitte gelir ne diyelim :)

Hadi ben 5. Bolumu izliycem bay bay :) 😉 :)

Ben bi o doktoru sevmiyim bide o irisi hayir basroldekininde baklavasi böreği var gidiyi kime bakiyi :(

@Çiğdem- inşallah tez vakitte gelir ne diyelim :)

Hadi ben 5. Bolumu izliycem bay bay :) 😉 :)
Aynen ya İris Berry ile birlikte olmalı. :D Ben en çok 7. bölümü beğendim çok heyecanlıydı. Şuan 8. bölümü izliyorum sen de yetişde yeni bölümü birlikte izleyelim. :)

@mrt-06 @Çiğdem-
4. Bolum yorumum :

Soruma gelelim :
doktor değil o sondakı adam soyguncu olanın ortağı o soyguncu adam çizig romandan captain cold ve o son sahnede görünen adamda heat wave adı captain coldun çizgi romandan ortağı captain coldun buz silahı var o sondakı adam heat waveninde ateş silahı var ikisi birlikte işbirliği yapıcaklar 🙂🙂🙂
o sondakı adam ve çizgi romandakı halı
Flash-TV-Heat-Wave-Actor-Dominic-Purcell.jpg

bu captain cold ve çizgi romandakı halı
cw-s-the-flash-wentworth-miller-cast-as-captain-cold.jpeg

bu da bu iki adamın dizidekı birlikte olan halleri
10371488_439911412813835_2540413122951037635_n.jpg

doktor değil o sondakı adam soyguncu olanın ortağı o soyguncu adam çizig romandan captain cold ve o son sahnede görünen adamda heat wave adı captain coldun çizgi romandan ortağı captain coldun buz silahı var o sondakı adam heat waveninde ateş silahı var ikisi birlikte işbirliği yapıcaklar 🙂🙂🙂
o sondakı adam ve çizgi romandakı halı
Flash-TV-Heat-Wave-Actor-Dominic-Purcell.jpg

bu captain cold ve çizgi romandakı halı
cw-s-the-flash-wentworth-miller-cast-as-captain-cold.jpeg

bu da bu iki adamın dizidekı birlikte olan halleri
10371488_439911412813835_2540413122951037635_n.jpg
Ovvv anladim kız o zaman doktor good man ? (b) cizgiromanini al oku kız banada anlatirsin :)

Ovvv anladim kız o zaman doktor good man ? (b) cizgiromanini al oku kız banada anlatirsin :)
hayırr goodman falan değil :F:F:F
cnm çizgi romanla ilgili bilmem gereken bilgileri biliyorum ama diziler bzen birer bir çizgi romanla gitmiyorlar özellikle @mrt-06 ve sen 9.bölümü izledikten sonra zaten aklınızda bir çok oru işareti olucak şaşkına dönüceksiniz işte ben ozaman çizgi romandan bilgiler verip size olayı açıklarım ama 9.bölümü izlemeden bilgi vermem :F:F:F