Harika bir dizi bence çok güzel artık bu diziyi de kötülemeyin lütfen.bu dizi süper portakalın hızlı versiyonu , dizideki başoğlana duracell pil takmışlar deli danalar gibi koşturup duruyor
Harika bir dizi bence çok güzel artık bu diziyi de kötülemeyin lütfen.bu dizi süper portakalın hızlı versiyonu , dizideki başoğlana duracell pil takmışlar deli danalar gibi koşturup duruyor
ben @destere nin laf sokmasına kızmıyorum cnm tam aksine güldürüyor beniHarika bir dizi bence çok güzel artık bu diziyi de kötülemeyin lütfen.
cnmm sen izleyip zevk almaya bak gerisini önemsemeAma haksızlık ediyor.
Haklısın. Keşke @Forumdash da online olsa. Uçururduk konuyu ben de fazla kişi olunca izlemesini daha çok seviyorum. Hem bu dizi güncel takip edeceğim ilk yabancı dizim olacak.cnmm sen izleyip zevk almaya bak gerisini önemseme
@Forumdash @kaan955 ben ve @cookies sen 5 kişi olduk şimdiden biz bize yeteriz bence iyi bir izleyici sayısına ulaştık forumda
sen etiketlediğin için geldim konuya yoksa haksızlık yapmak gibi bir niyetim yoktuHarika bir dizi bence çok güzel artık bu diziyi de kötülemeyin lütfen.
Yok yani neden diye sordum ben sadece. Bence haksızlık yapıyorsun tek bölüm izleyip diziye çöp demişsin.sen etiketlediğin için geldim konuya yoksa haksızlık yapmak gibi bir niyetim yoktu
her zaman için yorumumda belirtirim benim açımdan çöp derim yani bir dizi benim için şaheser senin için çöp olabilir yada senin için harikadır benim için çöptür ama yalanda yok hanı dizide güzl bir kız olsa belki bırakmazdımYok yani neden diye sordum ben sadece. Bence haksızlık yapıyorsun tek bölüm izleyip diziye çöp demişsin.
Imm anladım. Hadi ya sen zenci sevmiyorsun galiba? Dedektifin kızı güzel mesela.her zaman için yorumumda belirtirim benim açımdan çöp derim yani bir dizi benim için şaheser senin için çöp olabilir yada senin için harikadır benim için çöptür ama yalanda yok hanı dizide güzl bir kız olsa belki bırakmazdım
TWD deki michone haricinde daha sevilecek bir zenci bulamadımImm anladım. Hadi ya sen zenci sevmiyorsun galiba? Dedektifin kızı güzel mesela.
Vayy aynen destereTWD deki michone haricinde daha sevilecek bir zenci bulamadım
michone harikadır tabikide yalnız yinede bir maggie etmez onuda not düşelimVayy aynen destere
O son kısmı ben de anlamamıştım. Çiko gelince ikimize de açıklar. Bu doktoru hiç sevmedim zaten kötü bir insan.
Ben bi o doktoru sevmiyim bide o irisi hayir basroldekininde baklavasi böreği var gidiyi kime bakiyiO son kısmı ben de anlamamıştım. Çiko gelince ikimize de açıklar. Bu doktoru hiç sevmedim zaten kötü bir insan.
Aynen ya İris Berry ile birlikte olmalı. Ben en çok 7. bölümü beğendim çok heyecanlıydı. Şuan 8. bölümü izliyorum sen de yetişde yeni bölümü birlikte izleyelim.Ben bi o doktoru sevmiyim bide o irisi hayir basroldekininde baklavasi böreği var gidiyi kime bakiyi
@Çiğdem- inşallah tez vakitte gelir ne diyelim
Hadi ben 5. Bolumu izliycem bay bay 😉
Tamam o zaman ben kendimi dizi kampina sokayimAynen ya İris Berry ile birlikte olmalı. Ben en çok 7. bölümü beğendim çok heyecanlıydı. Şuan 8. bölümü izliyorum sen de yetişde yeni bölümü birlikte izleyelim.
O son kısmı ben de anlamamıştım. Çiko gelince ikimize de açıklar. Bu doktoru hiç sevmedim zaten kötü bir insan.
Ovvv anladim kız o zaman doktor good man ? cizgiromanini al oku kız banada anlatirsindoktor değil o sondakı adam soyguncu olanın ortağı o soyguncu adam çizig romandan captain cold ve o son sahnede görünen adamda heat wave adı captain coldun çizgi romandan ortağı captain coldun buz silahı var o sondakı adam heat waveninde ateş silahı var ikisi birlikte işbirliği yapıcaklar 🙂🙂🙂
o sondakı adam ve çizgi romandakı halı
bu captain cold ve çizgi romandakı halı
bu da bu iki adamın dizidekı birlikte olan halleri
hayırr goodman falan değilOvvv anladim kız o zaman doktor good man ? cizgiromanini al oku kız banada anlatirsin