Sıralamada ondan daha önde olan diziler var çünküSen niye başka dizi izliyorsun onu izlesene kendinde kaçıyorsun@Yiğitt ile izle @Forumdash falan
Biz Ağustosta Punisher ile devam ederiz @Harunnn60 sen benSonra Papel mapel gelecek zaten
Sıralamada ondan daha önde olan diziler var çünküSen niye başka dizi izliyorsun onu izlesene kendinde kaçıyorsun@Yiğitt ile izle @Forumdash falan
Biz Ağustosta Punisher ile devam ederiz @Harunnn60 sen benSonra Papel mapel gelecek zaten
Aaa başka bul izleyelim dedik dün sen bizim basımızı yakmaya niyetlenmiştin ozamanSıralamada ondan daha önde olan diziler var çünküSiz izlemiyorsunuz o yüzden ben de başka dizi tercih ediyorum
Sen bul o zaman aç dizi sitelerini bak dizilere, beğenirsem katılırım ben deAaa başka bul izleyelim dedik dün sen bizim basımızı yakmaya niyetlenmiştin ozaman@Forumdash @Harunnn60
Punisheri izleyebiliriz aslında @Harunnn60 hem elden çıkmıs olurduSen bul o zaman aç dizi sitelerini bak dizilere, beğenirsem katılırım ben de
@Forumdash dan 1 hafta önce gidecem ben onla yine izlersinizOnu da @Forumdash izlemiyor, o gitmeden izleyelim diyoruz biz. Hemen de sattın abiciğini
Ama sen ondan önce döneceksin o da var@Forumdash dan 1 hafta önce gidecem ben onla yine izlersinizAğustosa kadar bıraktım zaten oyunuda ozaman bakacaz biraz kafam dinlensin
@Harunnn60 Abicimi şutlamayı düşünüyordu bizle kalmak için ama biz gidecez abicimle Harun başbaşa kalacak
Şimdi oyunuda ağustosa attığım için 1 tane bizlik dizi bulursanız bu 1 haftada izleriz @Forumdash bu görevide ben sana değil forumdasha veriyorumAma sen ondan önce döneceksin o da varOnun olmadığı, senin olduğun dönem izleriz Punisher'i
SEN BUL!!!!!!!Şimdi oyunuda ağustosa attığım için 1 tane bizlik dizi bulursanız bu 1 haftada izleriz @Forumdash bu görevide ben sana değil forumdasha veriyorum
Bir bul da görelim bakalım, muhtemelen beğenmeyeceğim ama haklısınSende benim bulduğumu beğenmezsin
Ahh ahh rahmetli olucaktı kı hemencecik bulurdu diziyi sorunu çözerdiBir bul da görelim bakalım, muhtemelen beğenmeyeceğim ama haklısın
Evet çünkü onun söylediği dizileri biz önceden söylemiş oluyorduk, sen kabul etmiyordun tabi ki. Ardından o gelip izleyelim deyince sen de balıklama atlıyordun başlıyorduk izlemeyeAhh ahh rahmetli olucaktı kı hemencecik bulurdu diziyi sorunu çözerdiOnun bulduklarınada genelde hepimiz tamam diyorduk@Forumdash @Harunnn60 @MasacRE
Bak ben ne dedim sana @ForumdashYok sizle dizi mizi izlenmez herkes kendi yoluna diyorum bir kez daha
@Forumdash da kaçacak bence ama o benim gibi değil öyle dizierde izleyebiliyormuş ona yoğunlaş elinden kaçırmaBirde 2 sezon ben zaten gidecem 2 sezon bulmussunuz
Sen niye başka dizi izliyorsun onu izlesene kendinde kaçıyorsun@Yiğitt ile izle @Forumdash falan
Artık dizi mizi önermicemSıralamada ondan daha önde olan diziler var çünküSiz izlemiyorsunuz o yüzden ben de başka dizi tercih ediyorum
Bak yukarda @MasacRE e sen değil @Forumdash abicim önersin izleyelim dedim sen onaylarsan benimde sevicem bşidirArtık dizi mizi önermicem
Dün gece önerdim işte 4 bölümcük bişeydi. Ama @MasacRE istemediBak yukarda @MasacRE e sen değil @Forumdash abicim önersin izleyelim dedim sen onaylarsan benimde sevicem bşidir
Ben görmedim sanırım kargaşa olmustu her mesajı görmedim pompyde bir yandan dizisine çağrıyorduDün gece önerdim işte 4 bölümcük bişeydi. Ama @MasacRE istemediBen de dün gece 1 bölümünü izledim. Hiç fena değildi
Hhaha vlla @Harunnn60 kadar içerlisin sende rahmetliyeEvet çünkü onun söylediği dizileri biz önceden söylemiş oluyorduk, sen kabul etmiyordun tabi ki. Ardından o gelip izleyelim deyince sen de balıklama atlıyordun başlıyorduk izlemeyeŞimdi destere gelse The OA'yı izleyelim dese Çiğdem'in derhal diziyi izlemeye koyulacağından şüphesi olan var mı?@Forumdash @Harunnn60
When They See Us dizinin adı. 4 çocuk tecavüz davasından yargılanıyorlar. Gerçek hikayeymiş.Ben görmedim sanırım kargaşa olmustu her mesajı görmedim pompyde bir yandan dizisine çağrıyorduAma 4 bölümü sen bir bardak su ile içersin
@Harunnn60 İle Parfum dizisi izleyecektik biz 6 bölümdü olabilir aslında@MasacRE
Çok güzel dizi öneriyormuşsun abicimWhen They See Us dizinin adı. 4 çocuk tecavüz davasından yargılanıyorlar. Gerçek hikayeymiş.
O parfüm dizisinin filmi var hem daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?