Sıralamada ondan daha önde olan diziler var çünküSen niye başka dizi izliyorsun onu izlesene kendinde kaçıyorsun@Yiğitt ile izle @Forumdash falan
![]()
![]()
Biz Ağustosta Punisher ile devam ederiz @Harunnn60 sen ben![]()
![]()
Sonra Papel mapel gelecek zaten
![]()
Sıralamada ondan daha önde olan diziler var çünküSen niye başka dizi izliyorsun onu izlesene kendinde kaçıyorsun@Yiğitt ile izle @Forumdash falan
![]()
![]()
![]()
![]()
Aaa başka bul izleyelim dedik dün sen bizim basımızı yakmaya niyetlenmiştin ozamanSıralamada ondan daha önde olan diziler var çünküSiz izlemiyorsunuz o yüzden ben de başka dizi tercih ediyorum
![]()
Sen bul o zaman aç dizi sitelerini bak dizilere, beğenirsem katılırım ben deAaa başka bul izleyelim dedik dün sen bizim basımızı yakmaya niyetlenmiştin ozaman![]()
![]()
@Forumdash @Harunnn60
Punisheri izleyebiliriz aslında @Harunnn60 hem elden çıkmıs olurduSen bul o zaman aç dizi sitelerini bak dizilere, beğenirsem katılırım ben de![]()
@Forumdash dan 1 hafta önce gidecem ben onla yine izlersinizOnu da @Forumdash izlemiyor, o gitmeden izleyelim diyoruz biz. Hemen de sattın abiciğini![]()
Ama sen ondan önce döneceksin o da var@Forumdash dan 1 hafta önce gidecem ben onla yine izlersiniz![]()
![]()
Ağustosa kadar bıraktım zaten oyunuda ozaman bakacaz biraz kafam dinlensin
@Harunnn60 Abicimi şutlamayı düşünüyordu bizle kalmak için ama biz gidecez abicimle Harun başbaşa kalacak![]()
Şimdi oyunuda ağustosa attığım için 1 tane bizlik dizi bulursanız bu 1 haftada izleriz @Forumdash bu görevide ben sana değil forumdasha veriyorumAma sen ondan önce döneceksin o da varOnun olmadığı, senin olduğun dönem izleriz Punisher'i
![]()
SEN BUL!!!!!!!Şimdi oyunuda ağustosa attığım için 1 tane bizlik dizi bulursanız bu 1 haftada izleriz @Forumdash bu görevide ben sana değil forumdasha veriyorum![]()
![]()
![]()
Bir bul da görelim bakalım, muhtemelen beğenmeyeceğim ama haklısınSende benim bulduğumu beğenmezsin![]()
![]()
![]()
Ahh ahh rahmetli olucaktı kı hemencecik bulurdu diziyi sorunu çözerdiBir bul da görelim bakalım, muhtemelen beğenmeyeceğim ama haklısın![]()
Evet çünkü onun söylediği dizileri biz önceden söylemiş oluyorduk, sen kabul etmiyordun tabi ki. Ardından o gelip izleyelim deyince sen de balıklama atlıyordun başlıyorduk izlemeyeAhh ahh rahmetli olucaktı kı hemencecik bulurdu diziyi sorunu çözerdi![]()
![]()
Onun bulduklarınada genelde hepimiz tamam diyorduk
@Forumdash @Harunnn60 @MasacRE
Bak ben ne dedim sana @ForumdashYok sizle dizi mizi izlenmez herkes kendi yoluna diyorum bir kez daha
![]()
@Forumdash da kaçacak bence ama o benim gibi değil öyle dizierde izleyebiliyormuş ona yoğunlaş elinden kaçırma![]()
![]()
Birde 2 sezon ben zaten gidecem 2 sezon bulmussunuz
![]()
Sen niye başka dizi izliyorsun onu izlesene kendinde kaçıyorsun@Yiğitt ile izle @Forumdash falan
![]()
![]()
![]()
![]()
Artık dizi mizi önermicemSıralamada ondan daha önde olan diziler var çünküSiz izlemiyorsunuz o yüzden ben de başka dizi tercih ediyorum
![]()
Bak yukarda @MasacRE e sen değil @Forumdash abicim önersin izleyelim dedim sen onaylarsan benimde sevicem bşidirArtık dizi mizi önermicem![]()
Dün gece önerdim işte 4 bölümcük bişeydi. Ama @MasacRE istemediBak yukarda @MasacRE e sen değil @Forumdash abicim önersin izleyelim dedim sen onaylarsan benimde sevicem bşidir![]()
![]()
![]()
Ben görmedim sanırım kargaşa olmustu her mesajı görmedim pompyde bir yandan dizisine çağrıyorduDün gece önerdim işte 4 bölümcük bişeydi. Ama @MasacRE istemediBen de dün gece 1 bölümünü izledim. Hiç fena değildi
![]()
Hhaha vlla @Harunnn60 kadar içerlisin sende rahmetliyeEvet çünkü onun söylediği dizileri biz önceden söylemiş oluyorduk, sen kabul etmiyordun tabi ki. Ardından o gelip izleyelim deyince sen de balıklama atlıyordun başlıyorduk izlemeyeŞimdi destere gelse The OA'yı izleyelim dese Çiğdem'in derhal diziyi izlemeye koyulacağından şüphesi olan var mı?
@Forumdash @Harunnn60
When They See Us dizinin adı. 4 çocuk tecavüz davasından yargılanıyorlar. Gerçek hikayeymiş.Ben görmedim sanırım kargaşa olmustu her mesajı görmedim pompyde bir yandan dizisine çağrıyorduAma 4 bölümü sen bir bardak su ile içersin
![]()
![]()
@Harunnn60 İle Parfum dizisi izleyecektik biz 6 bölümdü olabilir aslında@MasacRE
Çok güzel dizi öneriyormuşsun abicimWhen They See Us dizinin adı. 4 çocuk tecavüz davasından yargılanıyorlar. Gerçek hikayeymiş.
O parfüm dizisinin filmi var hem daha iyi![]()