- Reaksiyon puanı
- 50,407
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
6. bölümü de izledim. İyiydi yine. 7.5 alır benden rahat.
Bu arada Adriana Lima konuk olacakmış diziye ilerleyen bölümlerde.
Revenge'i öyle yapıyorum HD indirsem de torrentteki kalitenin yanına yaklaşamıyorDizimagden indirip izleyeceğim galiba her ne kadar sevmesem öylesini.
Biliyorum kalitesi gerçekten çok çok kötü torrent ile karşılaştırınca. Utanmadan HD demişler bir de.Revenge'i öyle yapıyorum HD indirsem de torrentteki kalitenin yanına yaklaşamıyor
İptali görür dizi gibi geliyor bana😕 ımdb düşük reyting yeterli değil. İptal/devam haberlerine kadar biriktirmeyi düşünüyorum. İptal olursa sonradan paket olarak indirir izlerim7. bölümü izledim.
IMDb'de açık ara en çok puan alan bölümmüş ama bence vasattı. Diziyi İngilizce izlediklerim kontenjanına ekleyeceğim her ne kadar çok yüksek tempoda olsa da. Türkçe kontenjanı için yeterli seviyede gitmiyor dizi.
@Forumdash izle sen de altyazı çıkmış 7. bölümün.
Reytingi kötü değil şu an yenilenecek gibi gözüküyor. Ödüllere oynama ihtimali de var eğer öyle olursa iptal tamamen gündem dışı olur.İptali görür dizi gibi geliyor bana😕 ımdb düşük reyting yeterli değil. İptal/devam haberlerine kadar biriktirmeyi düşünüyorum. İptal olursa sonradan paket olarak indirir izlerim
Umalım da öyle olsun İzlemek için kamera arkası görüntüleri bile yeterli bi sebepReytingi kötü değil şu an yenilenecek gibi gözüküyor. Ödüllere oynama ihtimali de var eğer öyle olursa iptal tamamen gündem dışı olur.