izleme yazın izlerizben küçükken ablamlarla izlerdim alt yazıya zor yetişirdim buffye geçen sene tekrar başlamıştım ama kaldı öyle
izleme yazın izlerizben küçükken ablamlarla izlerdim alt yazıya zor yetişirdim buffye geçen sene tekrar başlamıştım ama kaldı öyle
olabilir daha çoook dizim var nasıl olsaizleme yazın izleriz
@OzaN o zamana kadar yorum sayfamızı hazırlar Şimdiden sözleştik(kim öle kim kala)olabilir daha çoook dizim var nasıl olsa
yorum sayfası için belli bi kişi sayısı şartmı bikaç kişiyi daha kafalasak@OzaN o zamana kadar yorum sayfamızı hazırlar Şimdiden sözleştik(kim öle kim kala)
Öyleymiş Kafalanacak kişiler hakkında şimdiden böyle şeyler demeyelim, en azından köprüyü geçene kadaryorum sayfası için belli bi kişi sayısı şartmı bikaç kişiyi daha kafalasak
ozanı kafalamak 1. sırada olsun tamam tamam sen taşları fırlatmadan ben susuyorumÖyleymiş Kafalanacak kişiler hakkında şimdiden böyle şeyler demeyelim, en azından köprüyü geçene kadar
Evet zaten şimdilik öyle çok güldürecek bir dizi değil gibi zaman zaman gülümseten eğlenceli dizi kıvamında.İlk bölümü için yorum yazmamışım öyle kahkaha attıran bi bölüm değildi bence ama eğlenceli ve güzeldi, bazı yerlerde gülümsetti şimdi de 2.bölümünü izleyeceğim zaten.
Sorman hata Yada başlama iptal miptal olur şimdi güzelim dizibaşlıyim mi
amaç da oSorman hata Yada başlama iptal miptal olur şimdi güzelim dizi
Sorman hata Yada başlama iptal miptal olur şimdi güzelim dizi