İlk fotoraf Miranda Kerr'in.
İlk fotoraf Miranda Kerr'in.
Bence baba-kız bunlar.
ohaaaaa benim gibi 10 tane var bu kadın
ohaaaaa benim gibi 10 tane var bu kadın
hahaha ayy sen onu bunu brakta pompy felix falan tanımam ben diyor o mesaj neydi ozaman10 katlı binadan bunun gibi bişeyin üstüne düşsek bize bişey olmaz burnumuz bile kanamazbalon gibi kız)
Bende seninle aynı bölümleri izledimkızın geçmişi sır perdesi bu vatandaşta en son kızının yanına giderken ortadan kaybolmuş?
dediğin şekilde çıkma olasılığı yüksek
kızın kocası tom ne iş çeviriyormuş onca sahte kimlik neyin nesi o damı ajan yoksa bir örgütte falanmı bulunmuş ne ayaktır orasıda meçhul
hahaha ayy sen onu bunu brakta pompy felix falan tanımam ben diyor o mesaj neydi ozaman
bakıyorum ama o yazmış eğer bir aprmağın varsa görürsün sen kemik çorbası yapar dağıtırım parmaklarını hahahatabiki inkar edecek ben yaptım dermi ?
ne derse desin sen ona inanma bana inan, gerçekler bende))
bakıyorum ama o yazmış eğer bir aprmağın varsa görürsün sen kemik çorbası yapar dağıtırım parmaklarını hahaha
aaa senmi yazdın yoksa ama pompy göndermiş yazıyor aklımı karıştırdın yine yaaa terliği fırlatıcam kafanayazdıklarını sonra silmiş olabilir
ben daha silinmeden yakalayıp alıntıladımki, sende göresin)
1. ve 2. bölümlerini izledim aksiyon sahneleri mükemmel
puanım = 7.5özellikle ilk bölümdeki kamyon çarpması sahnesinde izlerken öyle dalmışımki kamyon otomobile çarpınca aniden irkildim muhteşemdiyine kocasının bıçaklandığı sahne liz in redingtonun boynuna kalem sapladığı sahne muhteşemdi
ikinci bölümde ise güya fuhuş ticareti mağdurlarına yardım eden kadının gerçekte ise fuhuşun başındaki kişi olduğunun anlaşıldığı sahneler ilginçti
dizi sıkılmadan baştan sona izlenebiliyor o açıdan sorun yok.. sorun, benim açımdan senaryonun pekde sıcak olmaması,....... diziyi izlemeye devam edeceğim ama çok büyük beklentilerim yok ... senaryonun sarmamış olması diziyi hızlı izleyeceğim anlamına geliyor bu sebepten bir kaç güne sezonu bitiririm gibi
Kamyon sahnesinde ben de irkilmiştimoyuncular hakkında ne düşünüyorsun ?
bana göre liz güzel ama oyunculukta vasat gibi, redington çok iyi oynuyor?
Dizi tempolu olduğu için iyi gidiyor fakat her bölüm ayrı olay mevzu bir süre sonra bayacak.. örneklerini hep gördük.. arkaplandaki ana konuyu biraz daha ortaya çıkartmaları bölümleri birbirleri ile bağlantılı yapmaları lazım...
Kamyon sahnesinde ben de irkilmiştimReddington süper oynuyor. Bana izlettiren olay da onun oyunculugu. İlk bölümlerde oyunculugunun yarısını görüyoruz bir de 9. ve 10 bölümdeki oyunculugunu görLizdeki eksiklik saçı kesinlikle. Saçlar peruk.
Seneye gerçek saçini görürüz umari.Gerçi şu aralar izlediğim bölümlerdekinde sorun yok. Daha az postiş vardir şimdi tam anlayamadımAma daha doğal durdugu kesin.
Evet her bölüm olaylarin olması sıkıcı bir hal alıyor.Ama haftalık izlediğinde öyle pek sıkıntı olmuyor@OzaN'a da sene başinda demiştim.Dizi çok güzel ama Dexter gibi tek bir olay üzerinden gitseler bir yandan da alttan Reddington gizemini ilerletseler birde 13 bölüm gibi bişey olsaydı dizi şu an True Detective gibi olurdu
Evet tuhaf bi oyunculugu varbazı sahnelerde liz gülüyormu şaşırıyormu karıştırıyorum) o açıdan oyunculuğunda sorunlar var diye düşündüm
siz orange da kaçıncı bölüme geçtiniz? bugün tv de bişey yok bari orange black de iki üç bölüm izleyeyim 3. bölümde kalmıştım ?
Evet tuhaf bi oyunculugu varAma şuan 16.bölümdeyim düzelmiş gibi.Yada aliştim bilmiyorumOrange dün 4.bölüm izlenilecekti bende gece izlicem.
Orange mı??ben 5. bölümüne geçebilirim hızımı alamayıp)
Orange mı??Ama cumartesi boş kalırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?