Klasik The Big Bang Theory - Dizi Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,853
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Amerika'nın en çok izlenen komedi dizisi The Big Bang Theory, 7. sezonuyla geri döndü. Jim Parsons'a bu yıl 3. kez Emmy ödülü kazandıran diziyle ilgili yorumları sezon boyunca bu başlık altından yapabilirsiniz...

abreathecast.christianpost.com_data_images_full_15847_image.jpeg

İlgili Üyeler: @Forumdash @cevaa @xdragxx @Lordly @KK|Batman @HeisenBerg

Ekli dosyalar

• abreathecast.christianpost.com_data_images_full_15847_image.jpeg
    abreathecast.christianpost.com_data_images_full_15847_image.jpeg
    80 KB · Hit: 834
Söylemiştim ya bir konuda görmemişsin herhalde. :D

İniyor bölümler ama akşama doğru izleyebileceğim muhtemelen. :)

Hiç hatırlamıyorum valla :D

1.bölümü izledim, müthiş bir dönüş oldu :D Sheldon yine bölümün yıldızıydı :D Penny'yi de özlemişim, özellikle son sahne ilaç gibi oldu :D Howard ve Leonard pek yoktu, Raj'da iyiydi :D
Amy ve Howard'ın karısıda iyilerdi :D

2.bölümü evde HD olarak izlicem :D

Son düzenleme:
İkisi de çok iyi bölümlerdi ama 2. daha iyiydi. :D Howard'ın halleri müthişti, Sheldon'ın tavırları da ve meme sıkma olayı :D

Özlemişiz reyizleri en çok Raj'ı özlemişim adamım benim Raj. :D

İlk bölüm çok iyiydi. :D

Hele Rajla Howardın ve Amy-Bernienin atışmaları çok iyiydi. :D
2.bölümü izlemedim daha.

Şimdi izledim bölümleri.

Süper bir dönüş olmuş ikisini de çok beğendim. Özlemişiz valla. :D İlk bölümde Sheldon ve Penny, ikinci bölümde Raj ve Howard harikaydı. :D

Yalnız Leonard en azından bir bölüm daha gelmese iyiydi bence. :D

2.bölümü izledim şimdi.

Daha da iyi bir bölümdü. Raj&Howard ikilisi süperdi, bu sezona damga vuracaklarmış gibi gözüküyor :D Sheldon'un tripleri süper reyiz ya :D

Bu arada Chuck Lorre'nin bölüm sonunda 1 sn gözüken notlarını seviyorum. İkinci bölümün sonunda Emmy töreni için kazanırsa diye hazırladığı konuşmayı paylaşmış. :D

1.bölümü şimdi izledim güzel bir başlangıç oldu Sheldon kaldığı yerden devam ediyor. :D Özellikle Leonard'ın dansı süperdi. :D

3.bölümü izledim.

İlk 2 bölüme göre daha süper bi bölümdü :D Zaten bütün grubun oyun oynadığı bölümler zevkli oluyor :D Amy ve Howard'ın şarkı olayı iyiydi :D Sheldon'un parayı bulunca gülmesi süperdi özlemişiz reyizin gülüşünü :D