Klasik The Big Bang Theory - Dizi Yorumları

8x6

Leonard ve Penny'nin sahneleri dışında iyi bölümdü. Özellikle sonlarında baya güldürdü Sheldon-Raj ikilisi.

Leonard ve Penny'nin sahnelerini fazla uzattılar. Bu dizide ilişkilere fazla yer ayırmamalılar bizim ekibin cins eğlenceleri olmalı asıl konu. Leonard-Penny sahneleri yerine belki Leonard ve Howard da Sheldon ve Raj'a katılsalar bölüm bir puan daha fazla alırdı benden.

Sheldon'ın Miley Cyrus hakkında "Who is he" demesi ve ardından gelişen Hannah Montana diyalogları sesli güldürdü.

En sondaki fareli olay harikaydı.

Saatlerce sürmüş gibi düşündüren maden deneyinin aslında sadece 11 dakika sürmesi.

Leonard ve Penny ikilisi her ne kadar sıkıcı olsalar da Howie-Barnadette ikilisi bir o kadar iyiydi.

8 ile 9 arasında gittim ama Leonard ve Penny için 9 vermeyeceğim:

8/10

Benim bu sezon hiç bakma fırsatım olmadı ama başlarsam çabuk bitiririm. 10.bölüm bile geçmiş sezon finaline az kalmış zaten.

8x6

Bu sezon beğendiğim ender bölümlerden normalin altında ama bu sezona göre iyi bi bölümdü Sheldon - Raj ikilisi iyi bi ikili olmuş bence.
Penny Leonard'ın para muhabbetleri de iyiydi.

8/10

8x6

Yine dizinin ortalamasının altında bir bölümdü. Bazı yerleri güldürsede bu sezon vasat gidiyor dizi.

Deneyin 11 dk. sürmesi iyiydi

Howard'ın çocuk gibi davranmasıda güldürdü

7/10

Ya bence de düşüşte ama biraz abartıldı gibi düşüş. Penny'nin saçları cidden psikolojik olarak etkilemiş olabilir insanları.
Valla beni 1.bölümden beri etkiledi ne yalan söyliyim şimdi Penny'i görmek istemiyorum itici duruyor.

8x7

Bölümün ilk 6-7 dakikası çok vasattı. Özellikle doktorla olan sahnelere konulan aşırı gülme efekti rahatsız etti. Fakat neyse ki devamında durumu çok iyi toparladılar.

Özellikle doktorun evine gittiklerinden itibaren olan her sahne harikaydı.

İlginçtir bu bölüm Leonard neredeyse Sheldon kadar güldürdü.

Birkaç haftalık aranın ardından bölüm imdb'de 8 üstüne çıkmayı başarmış. Ben de diziye destek amaçlı 8'e yakın bir yerden de olsa:

9/10

Bizim Fargo'daki Billy Bob Thornton bu bölümde konuk oyuncuydu. Çok iyiydi karakteri. Bence seneye Emmy'de en iyi konuk oyuncu kategorisinde büyük ihtimalle aday olur demedi demeyin.
@Forumdash @sürgünüm @destere

7.sezonda 1-2 bölüm izledim tam 7.sezonu bitirip 8.sezona başlarım diyordum Penny'nin saçını gördüm ve izlemem dedim.
Bir insan nasıl kendini bu kadar çirkinleştirebilir çevresinde uyaran yok mu?

7.sezonda 1-2 bölüm izledim tam 7.sezonu bitirip 8.sezona başlarım diyordum Penny'nin saçını gördüm ve izlemem dedim.
Bir insan nasıl kendini bu kadar çirkinleştirebilir çevresinde uyaran yok mu?
Uzar belki ileride başla sen yine.

Valla kadınlar yapıyor zaman zaman böyle çılgınlıklar. Ben de hiç yakıştıramıyorum bu yeni Penny'yi ama yapacak bir şey yok.

Bu arada @cevaa tamamen tek kaldın kısa halini beğenen. @xdragxx de bizden.

o adamı kaliteli dram veya suç yada mafya dizilerinde görmek isteriz tip olarak soğukkanlı katil tipi çok uygun vatandaşa
komediye gidermi bilmiyorum? ama beğendiğine göre billy bob her işin üstesinden geliyormuş demekki?

Yine Malvo gibi soğukkanlı bir tipi oynuyor zaten ama yakışmış yani.

çizgi olmasına rağmen normal komedilerden daha çok gülüyorum south park ta
Ben öyle çok sevmiyorum arada iyi oluyor izleyince de öyle yeni bölümünü açıp izleyesim gelmiyor.
(Bir de hepsinin 10 küsür sezonluk oluşunun da etkisi var tabii. Zamanında başlayıp tüm bölümlerini izleyerek gitseydim farklı olurdu.
)

Altından kalkamayacağı bir rol yok bence, nereye giderse gitsin karizmasından bir şey yitirmez çünkü cool bir yapıya sahip.