Klasik The Big Bang Theory - Dizi Yorumları

8x12

İyi bir bölümdü.

Sheldon ve diğerlerinin olayı daha iyiydi bence. Reyiz yine birçok yerde güldürdü

Howard ve Raj'ın olayı sıkıcı gibiydi.

8/10

8x12

Dizinin ara verdiği çok olmadı aslında ama özlemişim yine de.

Yani çok iyi bir bölüm olduğunu söylemek zor ama bazı yerleri oldukça güzeldi. Sheldon - Leonard diyalogları ve en sonu güzeldi.

Raj ve Howard olayı bence de sıkıcıydı. Onlar da bölümde gözüksün, oyalansınlar diye yazılmış gibiydi o sahneler.

7 de olabilirdi ama kıyamıyorum The Big Bang Theory'ye 8'den aşağısını vermeye.

8/10

8x11

Fena bi bölüm değildi Christmas olayları iyiydi ayrıca kuş olayları da güldürdü.

8/10

8x13

İyi bir bölümdü.

Howard'ın Tarçın mı? Emily mi? oyunu çok iyiydi

Sonuda sesli güldürdü

7/10

8x12

Dizinin kendi verdiği ara üstüne de benim verdiğim ara sonrası özlemiştim ve iyi de geldi sıkmadan izledim.

Leonard - Sheldon dialogları cidden iyiydi.

8/10

8x13

Gayet güzel bir bölümdü yine. Sheldon harikaydı her zamanki gibi. Raj ile ilgili oyun da iyiydi.

Kedili şarkıyı özlemişiz.

8/10

Penny saçını uzattı mı yoksa izlemeyemem.
Çok itici geliyor.

8x14

Harika bölümdü, şu ana kadar sezonun en iyisiydi bence.

Baştan sona her şey yerindeydi, pek çok yerde güldürdü ve de senaryo çok iyiydi. Bizim ekip internet trollüyle mücadele etti.

Trollün Stephen Hawking çıkması süper bir sürpriz oldu, hiç beklemiyordum. Harikaydı.

9/10

8x14

Ben pek beğenmedim bu bölümü. En sonda Amy'nin hikayesinin canlandırılması komikti

Bide Trollün Stephen Hawking çıkması sürpriz oldu

7/10

8x15

Yine oldukça iyi bölümlerden biriydi. Dizinin belki de şu ana kadarki en duygusal bölümüydü...

Mrs. Wolowitz'i dizide de kaybettik nihayet.

En azından sonda kadını gösterirler ve anarlar diye düşünmüştüm ama göstermediler. Bence hoş olurmuş...

Duygusallık dışında özellikle maymun ve kalemle ilgili konular komikti.

9/10

8x15

Vasat üstü bir bölümdü ve dizinin en duygusal bölümüydü bence de.

Öyle çok sesli güldüren bi sahne yoktu ama 1-2 yerde tebessüm ettim.

7/10

8x16

Yine baya iyi bölümdü, dizi son bölümlerle sezon başında üstünde olan durgunluğu attı.

Sheldon ve Penny'nin sahneleri bölümün en iyi yanıydı. Sheldon'ın verdiği cevaplar güldürdü. Bir yerde gülmesi ise daha da güldürdü.

Sondaki sürpriz çok iyiydi ama keşke "bazinga" diye bağırsalardı. Bazinga kültürünü tamamen unuttu dizi ya, oysa dizinin en komik yanlarındandı. Bu sezon hiç yapmadılar galiba geçen sezon da yoktu.

9- /10

8x16

Bence yine vasat bir bölümdü. Sheldon ve Penny'nin sahneleri iyiydi sadece.

7/10

8x17

Bu bölüm iyiydi işte

Sheldon'un yaptığı video sesli güldürdü

Leonard'ın ilk başta ki olayı abartışıda çok iyiydi

Raj'ın olayı pek iyi değildi ama

9/10