''The 100'' Oyuncuları Evlendi

Ama bellamy dışında Finn birde başkaları da oldu hayatında lezbiyenlik dışında o açıdan Clarke ile sanki ayrı dünyaların insanları

Reactions: Forumdash
Hhahaha diziden soğudum oyüzden tekrar ısınmaya çalısıyorum

Bu arada @dreamy yaşlı kurt amca avatarı koymuş öyle aniden görünce insan korkuyor 😱😱😱 @Forumdash @turkuazz
edepsiz sen walterların en zekisi en tontonu walter bishop dedem hakkında nasıl konuşuyorsun haddini bil
dilini keserim senin

Reactions: Çiğdem and dreamy
Finn'i araştirdim ilk sezondaki Bellamynin yanıda çömez kalan ezikmiş
Orda haklısın hatta Finn oynayınca çok fazla izleyici bellamyi destekliyordu ardından Finn diziden çıktı.ikilinin sevgili olmaları izleyicinin beklentisiydi zemin buna çok müsaitti ama İkiside buna yanaşmadı sanki bir türlü kavuşamadılar

Aslında baslayınca hemen bitiriyorsun ama araya soğukluk girince o diziye başlama süreci insan çok üşeniyor
İzledim ilk sezon ama ön planda değildi
Sonradan acıldıysa bilemem

Hhahaha diziden soğudum oyüzden tekrar ısınmaya çalısıyorum

Bu arada @dreamy yaşlı kurt amca avatarı koymuş öyle aniden görünce insan korkuyor 😱😱😱 @Forumdash @turkuazz
Walter Bishop o...
12547686325 tane dizi izlemiştirim ve Walter izlediğim en iyi 10 karakter arasında yer alır. O yuzden yaşlı kurt deme bacım

Reactions: Çiğdem and dreamy
Sanki sevgili olsalar cok sevincek gibi bi hal var sende

Reactions: Turkuazz
İzledim ilk sezon ama ön planda değildi
Sonradan acıldıysa bilemem

12547686325 tane dizi izlemiştirim ve Walter izlediğim en iyi 10 karakter arasında yer alır. O yuzden yaşlı kurt deme bacım
Benim de bitireli 1.5 ay falan oldu sanırım ve çok özlüyorum. Açıkçası dizideki bütün karakterler efsaneydi inek bile.

Benim de bitireli 1.5 ay falan oldu sanırım ve çok özlüyorum. Açıkçası dizideki bütün karakterler efsaneydi inek bile.
Walter+ ve yardımcısı (adını unuttum kızın) ve inek harika üçlüydüler ? Dizinin tek olumsuz yönü Olivanın donuk oyunculugu
Peter keza aynı

Reactions: dreamy