5.Sezonu izlemedim o ve bu varSen kaç bırakiştin bu diziyi? Hala izliyon mu yoksa? Ergenik yeğenlerim de izle diyor![]()
5.Sezonu izlemedim o ve bu varSen kaç bırakiştin bu diziyi? Hala izliyon mu yoksa? Ergenik yeğenlerim de izle diyor![]()
Fin daha uygundu onaClarke tarzı kızlardan korkulur sağı solu hiç belli değil dizideki karakterini yansıtırsa daha çok karmaşık Finni harcayan başkasınıda harcayabilir çok tehlike dolu bir Kız![]()
![]()
fazla ömrü de kalmadı ihtiyarın yazık nasıl yetişecek
Allah gecinden versin daha 100 sene daha yasamalıfazla ömrü de kalmadı ihtiyarın yazık nasıl yetişecek![]()
kız ota foka niye şaşırmış işareti atıyon
Ben 1i izleyip 2.sezon 2.bölümde bırakmiştim
Hala taktikli
Finn ile ilk başlardan sevgililerdi ama aslında bellamy ile Clarke arasında hiç o açıdan ihtimal yoktu izleyici Bi ara istedi diye sanki yapılmaya çalışıldı ama çok kısa sürdü odaFin daha uygundu ona![]()
![]()
![]()
Öyleymiş galibaHala taktikli
Finn ile ilk başlardan sevgililerdi ama aslında bellamy ile Clarke arasında hiç o açıdan ihtimal yoktu izleyici Bi ara istedi diye sanki yapılmaya çalışıldı ama çok kısa sürdü oda![]()
Fini sevmiyordum Bellamıy ve Mupymıy ne oda iyiHala taktikli
Finn ile ilk başlardan sevgililerdi ama aslında bellamy ile Clarke arasında hiç o açıdan ihtimal yoktu izleyici Bi ara istedi diye sanki yapılmaya çalışıldı ama çok kısa sürdü oda![]()
Dizide hala bellamy başkasıyla Clarke başkasıyla hatta Clarke kafasına estiği şekilde takılıyor ikisi bir türlü uyum sağlayamadıÖyleymiş galibaClarke lezboş olmuş dedim yeğene evet dedi
O çoooook o***** dedi
![]()
Murphy hepsinden çok daha iyiFini sevmiyordum Bellamıy ve Mupymıy ne oda iyi![]()
![]()
![]()
Murphy hepsinden çok daha iyi![]()
zaten artık başrol murphy oldu
Bi defa kaçıncada izleyip takip yapma çok zor aslında
Bellmy 6 sezondur dize getiremediyse halaDizide hala bellamy başkasıyla Clarke başkasıyla hatta Clarke kafasına estiği şekilde takılıyor ikisi bir türlü uyum sağlayamadı![]()
![]()
Öbür oyuncuların rolünü kapıyorzaten artık başrol murphy oldu![]()
Bu kadar sezonda uyum sağlanmadıysa öbür bölümlerde bunu başarsalar dahi inandırıcılık kalmıyor onlar ayrı dünyaların insanlarıBellmy 6 sezondur dize getiremediyse halabilemem artık...
İlk sezondan bi etkileşim olsaydı iyiydi ama Bellmy'ye güzel abilik yazılmıştıBu kadar sezonda uyum sağlanmadıysa öbür bölümlerde bunu başarsalar dahi inandırıcılık kalmıyor onlar ayrı dünyaların insanları![]()
zaten artık başrol murphy oldu![]()
Aaa bellamıy dısında o hosuma gidiyordu evet manyaklık açısından Mupyı ilk sezonu izlediyse @Forumdash da bilirMurphy hepsinden çok daha iyi![]()
Aslında baslayınca hemen bitiriyorsun ama araya soğukluk girince o diziye başlama süreci insan çok üşeniyorBi defa kaçıncada izleyip takip yapma çok zor aslında![]()
![]()