Rambo’yu unutmuşum ona abisi Bellamy tarafından öldürüldüğü bir senaryo düşünüyorum.ıyyyy resmen şer ittifakı .ss
Rambo’yu unutmuşum ona abisi Bellamy tarafından öldürüldüğü bir senaryo düşünüyorum.ıyyyy resmen şer ittifakı .ss
Rambo’yu unutmuşum ona abisi Bellamy tarafından öldürüldüğü bir senaryo düşünüyorum.![]()
boğazın dibinde şu annegzel
Aaa sen oktavıayı sevmiyormuydun @xemrexxx sen övüyordunuz benle @DarkLegenD sevmiyorduk diye hatırlıyorum ama aklın başına geldiyse güzelRambo’yu unutmuşum ona abisi Bellamy tarafından öldürüldüğü bir senaryo düşünüyorum.![]()
octavia yı herkes övüyor inanmazsan deneme yapalım @DarkLegenD @MasacRE @Sherlock @MEnes @Maskeli Fedai @Doğu Octavia hakkındaki fikirlerinizi alalım konuya pliizAaa sen oktavıayı sevmiyormuydun @xemrexxx sen övüyordunuz benle @DarkLegenD sevmiyorduk diye hatırlıyorum ama aklın başına geldiyse güzel![]()
![]()
![]()
@Maskeli Fedai Demin benim kılığımda gevurları tutuyordu şimdide ecünnü överse helvasını kavururuzoctavia yı herkes övüyor inanmazsan deneme yapalım @DarkLegenD @MasacRE @Sherlock @MEnes @Maskeli Fedai @Doğu Octavia hakkındaki fikirlerinizi alalım konuya pliiz![]()
Ekli dosyayı görüntüle 68514Ekli dosyayı görüntüle 68516Ekli dosyayı görüntüle 68517
SANAT ESERİ.. @MasacRE @Çiğdemoctavia yı herkes övüyor inanmazsan deneme yapalım @DarkLegenD @MasacRE @Sherlock @MEnes @Maskeli Fedai @Doğu Octavia hakkındaki fikirlerinizi alalım konuya pliiz![]()
![]()
Ekli dosyayı görüntüle 68514Ekli dosyayı görüntüle 68516Ekli dosyayı görüntüle 68517
Kütük dostum bu kez çok haklı
Dedim ben @Maskeli Fedai 😱 😱 😱 @MasacRE @xemrexxxÇiğdem sandım dedim normalde “ecünnü” derdi, nasıl “SANAT ESERİ” demiş...![]()
bildirimleri alt alta gelince ben de şaşırdım .Çiğdem sandım dedim normalde “ecünnü” derdi, nasıl “SANAT ESERİ” demiş...![]()
AhahahahahhaÇiğdem sandım dedim normalde “ecünnü” derdi, nasıl “SANAT ESERİ” demiş...![]()
bildirimleri alt alta gelince ben de şaşırdım .![]()
@destere dönünce direkt evlendirelim bunları zaten 30 yılın kudurmuşluğuyla bunlar bir düzine çocuk yapar foruma giremezlerÇiğdem’in dönmesiyle fav10 yine akıl hastanesine döndü, hayırlı uğurlu olsun.![]()
o sapığın kime göz koyacağı belli olmaz belki isteyerek getirmiştir
o sapığın kime göz koyacağı belli olmaz belki isteyerek getirmiştir![]()