Aslında AB'yle ABC'de alıyor da Total'de 2.64'dü herhalde en son. Bi insan neden izlemez anlayamıyorum. O Çukurova'dan 1000 kat iyi dizi.Hadi bee 3 de mi alamıyor.
Bu milleti hafife alma..
Dipnot: Bu hafta efsane olacak 4 gelir belki.
Aslında AB'yle ABC'de alıyor da Total'de 2.64'dü herhalde en son. Bi insan neden izlemez anlayamıyorum. O Çukurova'dan 1000 kat iyi dizi.Hadi bee 3 de mi alamıyor.
Bu milleti hafife alma..
Her türlü 13'e kadar devam eder zaten kanalın alternatifi yok, 3 civarına çıksa belki sezon sonunu da görür.Aslında AB'yle ABC'de alıyor da Total'de 2.64'dü herhalde en son. Bi insan neden izlemez anlayamıyorum. O Çukurova'dan 1000 kat iyi dizi.
Dipnot: Bu hafta efsane olacak 4 gelir belki.
Maşallah AB ve ABC'de 3.5 civarlarında geziyor. Total'de çıkar belki 3'e ya.Her türlü 13'e kadar devam eder zaten kanalın alternatifi yok, 3 civarına çıksa belki sezon sonunu da görür.
Umarım, senin için devam etmesini isterim.Maşallah AB ve ABC'de 3.5 civarlarında geziyor. Total'de çıkar belki 3'e ya.
Bende çok istiyorum devam etmesini. Star hele 20'den önce final yapmaya kalsın kaybeder beni.Umarım, senin için devam etmesini isterim.
Komedilerin kıymeti bilinmiyor bu listede de... B99 nasıl son sırada olur.Haftalık reytinglerim belli oldu çocuklar. @phoebebuffay @DarkLegenD @bazinga @Dosi @slhttnmtl @Angelica @Özgür @Alos @12.Adam @The_Erinch @Aserat
S YAPIM GÜN RATING 1 THE 100 ÇARŞAMBA 11,36 2 GOSSIP GIRL CUMA 10,99 3 RATCHED CUMARTESİ 9,76 4 MOM SALI 8,48 5 DESPERATE HOUSEVIWES PERŞEMBE 8,01 6 THE 100 PAZARTESİ 8,00 7 MODERN FAMILY CUMA 7,66 8 THE OFFICE SALI 6,48 9 GLEE ÇARŞAMBA 5,89 10 BROOKLYN NINE NINE SALI 4,36
Ekli dosyayı görüntüle 99241
Gününü değiştirdik Çarşamba'ya aldım, bakalım yükselirse devam..Komedilerin kıymeti bilinmiyor bu listede de... B99 nasıl son sırada olur.
En az 6 reyting hak ediyor... Yeni günü uğurlu gelir inşallah.Gününü değiştirdik Çarşamba'ya aldım, bakalım yükselirse devam..
Dünkü bölüm güzeldi, yükseldi..En az 6 reyting hak ediyor... Yeni günü uğurlu gelir inşallah.