Aslında AB'yle ABC'de alıyor da Total'de 2.64'dü herhalde en son.Hadi bee 3 de mi alamıyor.
Bu milleti hafife alma..![]()
Dipnot: Bu hafta efsane olacak 4 gelir belki.
Aslında AB'yle ABC'de alıyor da Total'de 2.64'dü herhalde en son.Hadi bee 3 de mi alamıyor.
Bu milleti hafife alma..![]()
Her türlü 13'e kadar devam eder zaten kanalın alternatifi yok, 3 civarına çıksa belki sezon sonunu da görür.Aslında AB'yle ABC'de alıyor da Total'de 2.64'dü herhalde en son.Bi insan neden izlemez anlayamıyorum. O Çukurova'dan 1000 kat iyi dizi.
Dipnot: Bu hafta efsane olacak 4 gelir belki.![]()
Maşallah AB ve ABC'de 3.5 civarlarında geziyor.Her türlü 13'e kadar devam eder zaten kanalın alternatifi yok, 3 civarına çıksa belki sezon sonunu da görür.![]()
Umarım, senin için devam etmesini isterim.Maşallah AB ve ABC'de 3.5 civarlarında geziyor.Total'de çıkar belki 3'e ya.
![]()
Bende çok istiyorum devam etmesini.Umarım, senin için devam etmesini isterim.![]()
Komedilerin kıymeti bilinmiyor bu listede de... B99 nasıl son sırada olur.Haftalık reytinglerim belli oldu çocuklar.@phoebebuffay @DarkLegenD @bazinga @Dosi @slhttnmtl @Angelica @Özgür @Alos @12.Adam @The_Erinch @Aserat
S YAPIM GÜN RATING 1 THE 100 ÇARŞAMBA 11,36 2 GOSSIP GIRL CUMA 10,99 3 RATCHED CUMARTESİ 9,76 4 MOM SALI 8,48 5 DESPERATE HOUSEVIWES PERŞEMBE 8,01 6 THE 100 PAZARTESİ 8,00 7 MODERN FAMILY CUMA 7,66 8 THE OFFICE SALI 6,48 9 GLEE ÇARŞAMBA 5,89 10 BROOKLYN NINE NINE SALI 4,36
Ekli dosyayı görüntüle 99241
Gününü değiştirdik Çarşamba'ya aldım, bakalım yükselirse devam..Komedilerin kıymeti bilinmiyor bu listede de... B99 nasıl son sırada olur.![]()
En az 6 reyting hak ediyor...Gününü değiştirdik Çarşamba'ya aldım, bakalım yükselirse devam..![]()
Dünkü bölüm güzeldi, yükseldi..En az 6 reyting hak ediyor...Yeni günü uğurlu gelir inşallah.
![]()