The Office nasıl 6 reyting alır? Umarım iptal olmaz...Sesli güldüm ama sinir bozucu verdim.
DH bu hafta temposu bir tık düşüktü maalesef düşüşe geçmesine şaşırmadım..
The Office nasıl 6 reyting alır? Umarım iptal olmaz...Sesli güldüm ama sinir bozucu verdim.
Eski dizi ya masrafsız bu oranlar yeter.The Office nasıl 6 reyting alır? Umarım iptal olmaz...
Türk dizilerinin reytinglerini her gün düzenli olan ben 4,36'yı normal buldu.Brooklyn düşük işte, sallantıda yani birkaç bölüm daha verdik yükselmezse gg.
İkisi de harika ama Akrep'i sevdiğine göre DH'ye bayılırsın.
Sesli güldüm ama sinir bozucu verdim.
Sen tekrar olarak mı yayınlıyorsun? Ben güncel olarak yayınlıyormuş gibi değerlendirdim. Malum sitcomlar süresinden dolayı az reklam alıyor ve Steve Carell yüksek bütçeli bir oyuncudur.Eski dizi ya masrafsız bu oranlar yeter.
@DarkLegenD arkadaşımız yine The 100'e çocuk dizisi göndermesi yaptı bu arada..
Bizim için maalesef yetersiz 4,36 kurtarmıyor.Türk dizilerinin reytinglerini her gün düzenli olan ben 4,36'yı normal buldu.
Şimdi daha çok heyecanlandım bak. Yarın başlayacağım. Çok fazla değişik mi bilmiyorum ama Umutsuz Ev Kadınları'na da bayılırım. Artık benim de yayın akışımı hazırlamam lazım. Bu arada Akrep'e bayılıyorum. Gossip Girl'e karşı hislerim sanırım ifade edilemeyecek.
Yuh yine kocaman paragraf yazmışım.
Haaa yok yapım olarak eski ve sitcom o anlamda dedim... Steve kardeşimizin bu kanalda dizisinin yayınlandığını bildiğini sanmıyorum.Sen tekrar olarak mı yayınlıyorsun? Ben güncel olarak yayınlıyormuş gibi değerlendirdim. Malum sitcomlar süresinden dolayı az reklam alıyor ve Steve Carell yüksek bütçeli bir oyuncudur.
Çocuk dizisi değil abartmayalım, ergen dizisi.
Tamam ben de hepsi güncel diziler ve güncel olarak çekilip yayınlandığını varsayarak değerlendirdim.Haaa yok yapım olarak eski ve sitcom o anlamda dedim... Steve kardeşimizin bu kanalda dizisinin yayınlandığını bildiğini sanmıyorum.
Şaşırdım mı. Pek değil.Bizim için maalesef yetersiz 4,36 kurtarmıyor.
İlk bölüm yorumuna Phobe ile beni de etiketle muhakkak. Nedense seveceğini düşünüyorum senin zevkine uygun bir dizi, entrika gerilim ve vahşet var. Gördüm Twitter'ında Akrep aşığısın.
Haaa yok yapım olarak eski ve sitcom o anlamda dedim... Steve kardeşimizin bu kanalda dizisinin yayınlandığını bildiğini sanmıyorum.
Mom ve Modern Family daha fazlasını hak ediyor.Haftalık reytinglerim belli oldu çocuklar. @phoebebuffay @DarkLegenD @bazinga @Dosi @slhttnmtl @Angelica @Özgür @Alos @12.Adam @The_Erinch @Aserat
S YAPIM GÜN RATING 1 THE 100 ÇARŞAMBA 11,36 2 GOSSIP GIRL CUMA 10,99 3 RATCHED CUMARTESİ 9,76 4 MOM SALI 8,48 5 DESPERATE HOUSEVIWES PERŞEMBE 8,01 6 THE 100 PAZARTESİ 8,00 7 MODERN FAMILY CUMA 7,66 8 THE OFFICE SALI 6,48 9 GLEE ÇARŞAMBA 5,89 10 BROOKLYN NINE NINE SALI 4,36
Ekli dosyayı görüntüle 99241
Haftalık reytinglerim belli oldu çocuklar. @phoebebuffay @DarkLegenD @bazinga @Dosi @slhttnmtl @Angelica @Özgür @Alos @12.Adam @The_Erinch @Aserat
S YAPIM GÜN RATING 1 THE 100 ÇARŞAMBA 11,36 2 GOSSIP GIRL CUMA 10,99 3 RATCHED CUMARTESİ 9,76 4 MOM SALI 8,48 5 DESPERATE HOUSEVIWES PERŞEMBE 8,01 6 THE 100 PAZARTESİ 8,00 7 MODERN FAMILY CUMA 7,66 8 THE OFFICE SALI 6,48 9 GLEE ÇARŞAMBA 5,89 10 BROOKLYN NINE NINE SALI 4,36
Ekli dosyayı görüntüle 99241
Yok bee o kadar üşütmedik. Ama izleyen arkadaşlarımız ilk kez izliyorlar, benim halkım çok cahil.Tamam ben de hepsi güncel diziler ve güncel olarak çekilip yayınlandığını varsayarak değerlendirdim.
Forumda izleyeni yok mu?Şaşırdım mı. Pek değil.
Tamamdır. Allah'ım tam benliik. Bölüm de çok iyiydi forumda da benle konuşan olmayınca attım kendimi Twitter'a, gerçi foruma da az mesaj yazmadım.
Komedi dizilerine göre yine çok iyi..Mom ve Modern Family daha fazlasını hak ediyor.
İlk sezon ergen dizisi bunu kabul ediyoruz zatenİçim şişti artık aynı mesajları görmekten.
Kaliteli denekler.MaşAllah güzel reytingler
Yok yok normalde 6 kişi izliyor diye biliyorum da yorum yapan olmadı. Tek 1 2 kez @Alos uğradı.Yok bee o kadar üşütmedik. Ama izleyen arkadaşlarımız ilk kez izliyorlar, benim halkım çok cahil.
Forumda izleyeni yok mu?
Komedi dizilerine göre yine çok iyi..
İlk sezon ergen dizisi bunu kabul ediyoruz zaten
Kaliteli denekler.
İsteyen istediğini der lan hadi git Beyaz Futbol'una.İlk sezon ergen dizisini olduğunu kabul etsek bile ergen düşüncelerinin de üstünde fikirler ve konular işlenmiştir. 1. sezonun üstünden 6 sezon geçti ama hâlâ ergen dizisi deniliyor. İzlemeyen insanların bunu dillendirmesi de işi daha da dayanılmaz hâle getiriyor. Bıktım artık.
Forumda reytingler ölçüseymiş dizi 3 almazmış.Yok yok normalde 6 kişi izliyor diye biliyorum da yorum yapan olmadı. Tek 1 2 kez @Alos uğradı.
Nereye ne içinYok yok normalde 6 kişi izliyor diye biliyorum da yorum yapan olmadı. Tek 1 2 kez @Alos uğradı.
Ah canım dizim... Hiçbir yerde 3 alamıyor.İsteyen istediğini der lan hadi git Beyaz Futbol'una.
Forumda reytingler ölçüseymiş dizi 3 almazmış.
Perşembe günü Akrep'e yorum yapmak için.Nereye ne için
Hep yorum yapıyorum ki benAh canım dizim... Hiçbir yerde 3 alamıyor.
Perşembe günü Akrep'e yorum yapmak için.
Tamam, ona bir şey demedim. Perşembe günü çok az uğradın. Sen hariç de kimse yoktu zaten...Hep yorum yapıyorum ki ben
Yok bee o kadar üşütmedik. Ama izleyen arkadaşlarımız ilk kez izliyorlar, benim halkım çok cahil.
Forumda izleyeni yok mu?
Komedi dizilerine göre yine çok iyi..
İlk sezon ergen dizisi bunu kabul ediyoruz zaten
Kaliteli denekler.
Lost gibi survival temalı bir dizi olduğu için başlayıp 2 sezon izledim ben. Ergen dizisi demeye hakkım var bence.İlk sezon ergen dizisini olduğunu kabul etsek bile ergen düşüncelerinin de üstünde fikirler ve konular işlenmiştir. 1. sezonun üstünden 6 sezon geçti ama hâlâ ergen dizisi deniliyor. İzlemeyen insanların bunu dillendirmesi işi daha da dayanılmaz hâle getiriyor. Bıktım artık.
En çok izlenen dizilere bakıldığında belli oluyor zaten...Yok bee o kadar üşütmedik. Ama izleyen arkadaşlarımız ilk kez izliyorlar, benim halkım çok cahil.
Peki, öyle olsun.Ergenlikten tam olarak kurtulduğu sezonda bırakmışsın. 3-4-5. sezonlar insanın düşüncelerini gözden geçirmeye tetikleyecek kadar iyi sezonlardır. The 100 zerre kadar bile ergen dizisi değil.
Hadi bee 3 de mi alamıyor.Ah canım dizim... Hiçbir yerde 3 alamıyor.
Perşembe günü Akrep'e yorum yapmak için.
Bu milleti hafife alma..Lost gibi survival temalı bir dizi olduğu için başlayıp 2 sezon izledim ben. Ergen dizisi demeye hakkım var bence.
------
En çok izlenen dizilere bakıldığında belli oluyor zaten...