CW The 100 - 7. Sezon Yorumları

Zevk alıyor musun böyle ya? :A Mesela desperate housewives çok heyecanlı bir yerde bitti ama sen yine de programa uyup yeni bölümü izlemek için 1 hafta bekliyor musun? :A
Ben o an canım ne izlemek istiyorsa onu izlemek istiyorum. 1 aydır gossip girl izlemiyorum mesela. :A
Tam tersine uzun vadade böyle daha zevkli emin ol. Bir anda pat pat izleyip bitirmek sadece anlık zevk veriyor. :A Ve evet ne kadar heyecanlı olursa olsun izlemiyorum ahaha :F

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
Tam tersine uzun vadade böyle daha zevkli emin ol. Bir anda pat pat izleyip bitirmek sadece anlık zevk veriyor. :A Ve evet ne kadar heyecanlı olursa olsun izlemiyorum ahaha :F
Bence de uzun vadede izlemek daha iyi de böyle programlanmış biçimde izlemek bilemiyorum. Ben hayatım boyunca ders çalışma planı bile yapmamış birisiyim, o an canım ne isterse o dersi çalışıyordum. Programlı bir hayat benim yapıma ters biraz. :A
Hayali kanal oluşturmuşsun, hayali reytinglerde oluşturuyor musun? Biraz manyakça bir şey ama ben eskiden yapıyordum. :A

• Güldürdün
Reactions: mrt-06
Bence de uzun vadede izlemek daha iyi de böyle programlanmış biçimde izlemek bilemiyorum. Ben hayatım boyunca ders çalışma planı bile yapmamış birisiyim, o an canım ne isterse o dersi çalışıyordum. Programlı bir hayat benim yapıma ters biraz. :A
Hayali kanal oluşturmuşsun, hayali reytinglerde oluşturuyor musun? Biraz manyakça bir şey ama ben eskiden yapıyordum. :A
Bu planlama olayı da bende sonradan gelişti yoksa eskiden ders programı bile yapmıyordum.. Biraz pandemi etkisi diyebilirim. :A Salaş bir yaşam tarzına sahip bir insanım diyorsun yani. :A

Şunu yapan insan sence reytingleri de yapmaz mı :A

1111.jpg

• İlginç
Reactions: Özgür
Bu planlama olayı da bende sonradan gelişti yoksa eskiden ders programı bile yapmıyordum.. Biraz pandemi etkisi diyebilirim. :A Salaş bir yaşam tarzına sahip bir insanım diyorsun yani. :A

Şunu yapan insan sence reytingleri de yapmaz mı :A

Ekli dosyayı görüntüle 99006
Yalnız değilmişim, sevindim. Zevk alınan ufak sapıklıklar :A
Kanaldaki en yüksek reytingli dizi hangisi? :A

• Güldürdün
Ruh hastası gibi gözükmek istemiyorum ama böyle bir yayın takvimi yaptım buna göre izliyorum. :A @DarkLegenD @bazinga @Dosi @slhttnmtl @The_Erinch @Angelica @Özgür @Alos @12.Adam

Ekli dosyayı görüntüle 99004
Senin acilen Acun gibi yapıp, bir televizyon kanalı alıp rahatlaman lazım. :A

Benim de tuhaf izleme programlarım oldu zaman zaman ama hiçbir zaman bu kadar katı olmadı. :A

Şu an Pazartesi - Cuma komedi kuşağı, Cumartesi - Pazar drama kuşağı şeklinde programım. :A Bir anda bitirmemek olayı mantıklı ama öte yandan arka arkaya izleyince de keyfi artıyor. O nedenle ben bir sezon bitirip rotasyon listemdeki başka diziye geçiyorum. :A

• Güldürdün
  • Güldürdün
Yalnız değilmişim, sevindim. Zevk alınan ufak sapıklıklar :A
Kanaldaki en yüksek reytingli dizi hangisi? :A
Hayatımız böyle renkleniyor... :A Gossip Girl. :A:A

@Özgür şaşırtıcı değil VLC Player'a logonu yapıp yüklediğinde videoların logolu açılıyor. :A Yakıştı :A @Aserat

gfff.jpg

Yine farkını konuşturmuşsun harika olmuş yayın akışın. :A Saatleri de belli mi. :A
Yok canım akşamları işte saat detayına girmedim.. :A

Senin acilen Acun gibi yapıp, bir televizyon kanalı alıp rahatlaman lazım. :A

Benim de tuhaf izleme programlarım oldu zaman zaman ama hiçbir zaman bu kadar katı olmadı. :A

Şu an Pazartesi - Cuma komedi kuşağı, Cumartesi - Pazar drama kuşağı şeklinde programım. :A Bir anda bitirmemek olayı mantıklı ama öte yandan arka arkaya izleyince de keyfi artıyor. O nedenle ben bir sezon bitirip rotasyon listemdeki başka diziye geçiyorum. :A
Yaptım işte VLC Player'dan. :A Tek abonesi benim. :F

Dediğin gibi her ikisi de cazip ama uzun vadede bakınca bence kesinlikle bir anda bitirmemek en güzeli. Tadı çıka çıka gidiyor işte. Mesela FRIENDS'i 1 senede bitirmek yerine Modern Family gibi izlemeyi yeğlerdim şimdi. :(

Cumartesi drama yerine komedi olsa reyting anlamında daha iyi olurmuş.. :A

1111.jpg

Hayatımız böyle renkleniyor... :A Gossip Girl. :A:A

@Özgür şaşırtıcı değil VLC Player'a logonu yapıp yüklediğinde videoların logolu açılıyor. :A Yakıştı :A @Aserat

Ekli dosyayı görüntüle 99021

Yok canım akşamları işte saat detayına girmedim.. :A

Yaptım işte VLC Player'dan. :A Tek abonesi benim. :F

Dediğin gibi her ikisi de cazip ama uzun vadede bakınca bence kesinlikle bir anda bitirmemek en güzeli. Tadı çıka çıka gidiyor işte. Mesela FRIENDS'i 1 senede bitirmek yerine Modern Family gibi izlemeyi yeğlerdim şimdi. :(

Cumartesi drama yerine komedi olsa reyting anlamında daha iyi olurmuş.. :A

Ekli dosyayı görüntüle 99022
Yazıyı nasıl yaptın. :A O da mı VLC’de oluyor. :A

• Güldürdün
  • Harika
  • Beğendim
Reytingler yükselince kanal her güne yaydı. :A EFSANE !!!! İlk kez patlama öncesi gösterildi, yavaş yavaş sona bağlanıyor. :T

• Sinir Bozucu
Reactions: phoebebuffay