CW The 100 - 7. Sezon Yorumları

Ben de pandemide tam tersi gençlik dizilerine sardım.. Farklı etkiler yaratıyor pandemi demek ki.
İzlemediysen Skam önerebilirim. Norveç dizisi, farklılık olur hem. Çok fazla bölümü yok ve bölümler 15-30 dk arası. Kanalında haber bültenin hemen sonra yayınlayabilirsin.

Reactions: mrt-06
Norveç dizisi bende çok büyük bir devrim olur, söz vermiyim ama bakarım.
Gençlik dizisi seviyorum dediğin için önerdim. Güzel diziydi, Amerikan gençlik dizilerinden daha farklı bir havası var. Aklında bulunsun da bu tarz bir şey izlemek istersen bakarsın belki. Belki bir ara ben de tekrar izlerim, izleyeli çok oldu.

Amerikan kültürüne bu kadar alışmışken onu sevebilir miyim emin değilim yalnız..

Reactions: phoebebuffay
Amerikan kültürüne bu kadar alışmışken onu sevebilir miyim emin değilim yalnız..
%90 seversin. Gossip Girl gibi salt entrika değil, karakterler daha derinlikli. Bir şans ver bence. Farklı ülkelerin dizilerini izlemek güzel ve farklı oluyor. Ben bir ara İzlanda dizisi bile izlemiştim.

Ruh hastası gibi gözükmek istemiyorum ama böyle bir yayın takvimi yaptım buna göre izliyorum.
@DarkLegenD @bazinga @Dosi @slhttnmtl @The_Erinch @Angelica @Özgür @Alos @12.Adam

Ekli dosyayı görüntüle 99004
Haftalık reytinglerim belli oldu çocuklar.
@phoebebuffay @DarkLegenD @bazinga @Dosi @slhttnmtl @Angelica @Özgür @Alos @12.Adam @The_Erinch @Aserat

SYAPIMGÜNRATING
1THE 100ÇARŞAMBA11,36
2GOSSIP GIRLCUMA10,99
3RATCHEDCUMARTESİ9,76
4MOMSALI8,48
5DESPERATE HOUSEVIWESPERŞEMBE8,01
6THE 100PAZARTESİ8,00
7MODERN FAMILYCUMA7,66
8THE OFFICESALI6,48
9GLEEÇARŞAMBA5,89
10BROOKLYN NINE NINESALI4,36

Bu dizilerin reyting sonuçları hangi siteden?Güvenilir mi?

Maşallah hiç düşük reytingli dizi yok.

Bu arada Gossip Girl ve Desperate Houseviwes'e başlamayı düşünüyordum, reytingleri gördükten sonra çok beklemeden başlamaya karar verdim.

SKANDAL...
Deneklerin yaş ortalaması 15 galiba.

Maşallah hiç düşük reytingli dizi yok.

Bu arada Gossip Girl ve Desperate Houseviwes'e başlamayı düşünüyordum, reytingleri gördükten sonra çok beklemeden başlamaya karar verdim.
Brooklyn düşük işte, sallantıda yani birkaç bölüm daha verdik yükselmezse gg.

İkisi de harika ama Akrep'i sevdiğine göre DH'ye bayılırsın.

SKANDAL...
Deneklerin yaş ortalaması 15 galiba.
Sesli güldüm ama sinir bozucu verdim.

DH bu hafta temposu bir tık düşüktü maalesef düşüşe geçmesine şaşırmadım..