CW The 100 - 7. Sezon Yorumları

Tam tersine uzun vadade böyle daha zevkli emin ol. Bir anda pat pat izleyip bitirmek sadece anlık zevk veriyor.
Ve evet ne kadar heyecanlı olursa olsun izlemiyorum ahaha

Reactions: phoebebuffay
Tam tersine uzun vadade böyle daha zevkli emin ol. Bir anda pat pat izleyip bitirmek sadece anlık zevk veriyor.
Ve evet ne kadar heyecanlı olursa olsun izlemiyorum ahaha
Bence de uzun vadede izlemek daha iyi de böyle programlanmış biçimde izlemek bilemiyorum. Ben hayatım boyunca ders çalışma planı bile yapmamış birisiyim, o an canım ne isterse o dersi çalışıyordum. Programlı bir hayat benim yapıma ters biraz.

Hayali kanal oluşturmuşsun, hayali reytinglerde oluşturuyor musun? Biraz manyakça bir şey ama ben eskiden yapıyordum.

Reactions: mrt-06
Bu planlama olayı da bende sonradan gelişti yoksa eskiden ders programı bile yapmıyordum.. Biraz pandemi etkisi diyebilirim.
Salaş bir yaşam tarzına sahip bir insanım diyorsun yani.

Şunu yapan insan sence reytingleri de yapmaz mı

Reactions: Özgür
Yalnız değilmişim, sevindim. Zevk alınan ufak sapıklıklar

Kanaldaki en yüksek reytingli dizi hangisi?

Ruh hastası gibi gözükmek istemiyorum ama böyle bir yayın takvimi yaptım buna göre izliyorum.
@DarkLegenD @bazinga @Dosi @slhttnmtl @The_Erinch @Angelica @Özgür @Alos @12.Adam

Ekli dosyayı görüntüle 99004
Senin acilen Acun gibi yapıp, bir televizyon kanalı alıp rahatlaman lazım.

Benim de tuhaf izleme programlarım oldu zaman zaman ama hiçbir zaman bu kadar katı olmadı.

Şu an Pazartesi - Cuma komedi kuşağı, Cumartesi - Pazar drama kuşağı şeklinde programım.
Bir anda bitirmemek olayı mantıklı ama öte yandan arka arkaya izleyince de keyfi artıyor. O nedenle ben bir sezon bitirip rotasyon listemdeki başka diziye geçiyorum.

Yalnız değilmişim, sevindim. Zevk alınan ufak sapıklıklar

Kanaldaki en yüksek reytingli dizi hangisi?
Hayatımız böyle renkleniyor...
Gossip Girl.

@Özgür şaşırtıcı değil VLC Player'a logonu yapıp yüklediğinde videoların logolu açılıyor.
Yakıştı
@Aserat

Yine farkını konuşturmuşsun harika olmuş yayın akışın.
Saatleri de belli mi.
Yok canım akşamları işte saat detayına girmedim..

Yaptım işte VLC Player'dan.
Tek abonesi benim.

Dediğin gibi her ikisi de cazip ama uzun vadede bakınca bence kesinlikle bir anda bitirmemek en güzeli. Tadı çıka çıka gidiyor işte. Mesela FRIENDS'i 1 senede bitirmek yerine Modern Family gibi izlemeyi yeğlerdim şimdi.

Cumartesi drama yerine komedi olsa reyting anlamında daha iyi olurmuş..

Yazıyı nasıl yaptın.
O da mı VLC’de oluyor.

Reytingler yükselince kanal her güne yaydı.
EFSANE !!!! İlk kez patlama öncesi gösterildi, yavaş yavaş sona bağlanıyor.

Reactions: phoebebuffay