Aaa senin etiketlerine bakarkan @Maskeli Fedai nin Çiğdem olmasına izin veriyorum o baksınsen son etiketine bak![]()
Aaa senin etiketlerine bakarkan @Maskeli Fedai nin Çiğdem olmasına izin veriyorum o baksınsen son etiketine bak![]()
o baktı o etikete koş da tansiyonun yükselsin şekerin düşsün başın dönsün ve geber
Ohaa gerçekten benden önce bakmış çakma çiğdem @Maskeli Fedaio baktı o etikete koş da tansiyonun yükselsin şekerin düşsün başın dönsün ve geber![]()
yorumun ne
Ben istediğimi elde etmek için cinayet işleyebilecek kapasitedeyim ayaklarını denk alsın hepsiAaa ben anlamıştım zaten @xBUGRAx a serhat senin için komplo kuruyor diyeYani yağmurdan kaçarkan doluya yakalanma bence dikkat et ayoll
![]()
![]()
![]()
Sayın Gs'li dostumu sattım bile
Bunu kendinin kabullenmesi ne hoş
Maskeli Fedai zor birisi..Bunu kendinin kabullenmesi ne hoş![]()
Sen ne menem bir şeysin ayoll![]()
![]()
![]()
Aaa @Sherlock en son kılığıma girmiş ve onun yüzünden adım çıkıcaktı kimliğim altında bana yakışmayan konularda sürtüyorduBunu kendinin kabullenmesi ne hoş![]()
YAŞASIN KÖTÜLÜKSen ne menem bir şeysin ayoll![]()
![]()
![]()
Maskeli Fedai zor birisi..
Millet ne kadar çok meraklıymış senin kılığna girmeyeAaa @Sherlock en son kılığıma girmiş ve onun yüzünden adım çıkıcaktı kimliğim altında bana yakışmayan konularda sürtüyordu![]()
@Maskeli Fedai yüünden tekrar adımız çıkıcak bu özellikle çok pis yerlerde dolanıyor![]()
![]()
@xemrexxx
@Maskeli Fedai Bence @xBUGRAx dan kaçmak için kamufraj olarak kullanıyor sincabımıMillet ne kadar çok meraklıymış senin kılığna girmeye![]()