Aaa senin etiketlerine bakarkan @Maskeli Fedai nin Çiğdem olmasına izin veriyorum o baksınsen son etiketine bak
Aaa senin etiketlerine bakarkan @Maskeli Fedai nin Çiğdem olmasına izin veriyorum o baksınsen son etiketine bak
o baktı o etikete koş da tansiyonun yükselsin şekerin düşsün başın dönsün ve geber
Ohaa gerçekten benden önce bakmış çakma çiğdem @Maskeli Fedaio baktı o etikete koş da tansiyonun yükselsin şekerin düşsün başın dönsün ve geber
yorumun ne
Ben istediğimi elde etmek için cinayet işleyebilecek kapasitedeyim ayaklarını denk alsın hepsiAaa ben anlamıştım zaten @xBUGRAx a serhat senin için komplo kuruyor diyeYani yağmurdan kaçarkan doluya yakalanma bence dikkat et ayoll
Sayın Gs'li dostumu sattım bile
Bunu kendinin kabullenmesi ne hoş
Maskeli Fedai zor birisi..Bunu kendinin kabullenmesi ne hoş
Sen ne menem bir şeysin ayoll
Aaa @Sherlock en son kılığıma girmiş ve onun yüzünden adım çıkıcaktı kimliğim altında bana yakışmayan konularda sürtüyorduBunu kendinin kabullenmesi ne hoş
YAŞASIN KÖTÜLÜKSen ne menem bir şeysin ayoll
Maskeli Fedai zor birisi..
Millet ne kadar çok meraklıymış senin kılığna girmeyeAaa @Sherlock en son kılığıma girmiş ve onun yüzünden adım çıkıcaktı kimliğim altında bana yakışmayan konularda sürtüyordu
@Maskeli Fedai yüünden tekrar adımız çıkıcak bu özellikle çok pis yerlerde dolanıyor@xemrexxx
@Maskeli Fedai Bence @xBUGRAx dan kaçmak için kamufraj olarak kullanıyor sincabımıMillet ne kadar çok meraklıymış senin kılığna girmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?