Evet ablama güveniyorum.Ablacığına mı güveniyorsun hayırdır ne bu laflar
Evet ablama güveniyorum.Ablacığına mı güveniyorsun hayırdır ne bu laflar
İkinizi de geldiğiniz yere göndermesini bilirizEvet ablama güveniyorum.Kötülerin düşmanı ablam geri döndü.
Senin oklavanın hammaddesi bile benim, ona göre akıllı olun ayağınızı denk alın@mrt-06
Hahahah bir bakıma kütük bey doğru diyor bu seferEvet ablama güveniyorum.Kötülerin düşmanı ablam geri döndü.
@xBUGRAx @Maskeli Fedai yi avlıyor ayol olan buNe oluyor gııı forumda yeni bir gay çift mi çıktı. Epeydir yokum bilgilendirin beni.@Çiğdem
Avatar-mesaj uyumsuzluğu. Diz çöktürüp el öptürecek, üstüne bir de utanmadan ayaklarını yıkatacak kadar karizmatik bir görünüme sahipsin ama düştüğün duruma bak.Sayın Gs'li dostum kurtarın beni..
Buğra geçen de Serhat'a kur yapıyordu ama
kimin kime gönlünü verdiğ ibelli değil forumdaBuğra geçen de Serhat'a kur yapıyordu ama
Ohaa sen @xBUGRAx @Maskeli Fedai macerasını bilmiyormusun cnmNe oluyor gııı forumda yeni bir gay çift mi çıktı. Epeydir yokum bilgilendirin beni.@Çiğdem
Aaa faceyede giricem en geç yarın cnm şimdi orasıda akrışmıştır biraz zamanım olunca bakayım Bully ben gelene kadar gelmiş yine o beni beklemeye geçmiş bir kere daha oılmuştuKı
z yaz çocuğa çok merak etti seni o da.
Gelmiyor mu foruma, yaz oldu artık o da hortlasın gelsin buraya çağırınKı
z yaz çocuğa çok merak etti seni o da.
Bullymu inş gelir rahmetli destereyle pek severdinizGelmiyor mu foruma, yaz oldu artık o da hortlasın gelsin buraya çağırın@Çiğdem
Evet BullyBullymu inş gelir rahmetli destereyle pek severdiniz
Aaa yaparız forum kışları durgun oluyor açılır hortlaklar dirilmeye devam etsinde bizim izledimiz diziler gibiEvet BullySöyle ona gelsin, sen de bir MS patlat geldiğinde, yazı öyle kurtaralım forumda bari
Kimsenin okulu bitmiyor resmen forumda, her dönem 3-5 kişi kaçıyor forumdan okulum var sınavım var diye ama sonuç yokAaa yaparız forum kışları durgun oluyor açılır hortlaklar dirilmeye devam etsinde bizim izledimiz diziler gibi
Hhaha o konuda haklısın vlla hele @xemrexxx okul üstüne okul bitiriyorKimsenin okulu bitmiyor resmen forumda, her dönem 3-5 kişi kaçıyor forumdan okulum var sınavım var diye ama sonuç yok
Ay bu da bana düşman, kendisi iş bilmez ben iş becerdiğim için boğacak haspaHaha ne kuru be onu boğucam elime bir geçse.@serhatt
Ne zaman beBuğra geçen de Serhat'a kur yapıyordu ama
O @xBUGRAx nın hayal ürünü, aralarında bişey olmadıOhaa sen @xBUGRAx @Maskeli Fedai macerasını bilmiyormusun cnmYusuf Züleyha macerası gibi@serhatt @xemrexxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?