Büyük bir zevkle
Oklavanla ikinizi öldürüp mezar taşı diye başınıza dikerim beni delirtme
Kasetini iptal ederiz kalırsın ortadaOklavanla ikinizi öldürüp mezar taşı diye başınıza dikerim beni delirtme
Kasetini iptal ederiz kalırsın ortada
Gelecek az kaldı.Gelmiyor mu foruma, yaz oldu artık o da hortlasın gelsin buraya çağırın@Çiğdem
Anam neyseki gönül veriliyor.kimin kime gönlünü verdiğ ibelli değil forumda
Anlatsana biraz. 😱Ohaa sen @xBUGRAx @Maskeli Fedai macerasını bilmiyormusun cnmYusuf Züleyha macerası gibi@serhatt @xemrexxx
@xBUGRAx Forumun Gülbeni olduktan sonra MS son sezondan beridir @Maskeli Fedai n peşindeAnlatsana biraz. 😱
Buraklar genelde taş oluyor ama bu maskelinin taş olduğuna zerre inanmıyorum Buğra hayal kırıklığı yaşayacak boşuna çabalıyor@xBUGRAx Forumun Gülbeni olduktan sonra MS son sezondan beridir @Maskeli Fedai n peşinde
Hele onunda adının Burak oldunu öğrenince dahada alevlendi malum Buraklara ilgisi var@serhatt @MasacRE Maskeliyi tuutp Buğrayı üzüyorlar ama @xemrexxx ile biz Buğranın tarafındayız
Sal beni be adam sal artık..Buraklar genelde taş oluyor ama bu maskelinin taş olduğuna zerre inanmıyorum Buğra hayal kırıklığı yaşayacak boşuna çabalıyor@xemrexxx @Maskeli Fedai @xBUGRAx
@xBUGRAx Forumun Gülbeni olduktan sonra MS son sezondan beridir @Maskeli Fedai n peşinde
Hele onunda adının Burak oldunu öğrenince dahada alevlendi malum Buraklara ilgisi var@serhatt @MasacRE Maskeliyi tuutp Buğrayı üzüyorlar ama @xemrexxx ile biz Buğranın tarafındayız
parlak olmadığını göster hemen salıcamSal beni be adam sal artık..
Çok beklersinparlak olmadığını göster hemen salıcam
Sende seni salmamızı çok beklersin o zamanÇok beklersin
Haha ne güzel anlatmışsın geçen yaz film şeridi gibi gözümün önünden geçti.
Buraklar genelde taş oluyor ama bu maskelinin taş olduğuna zerre inanmıyorum Buğra hayal kırıklığı yaşayacak boşuna çabalıyor@xemrexxx @Maskeli Fedai @xBUGRAx
Kılığımdan çıkmışSal beni be adam sal artık..
bulur o başka kılık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?