Benimde bulduğum mantık hataları var. İzlerken sürekli düşünüyorum.Jasper'ın vücüduna mızrak saplandı ama alet edavat olmadan ameliyatsız ayağa kalkması saçmaydı. Yaşadıkları görülsün diye Ark'a füze gibi şey gönderdiler. Nerden buluyorlar bu kadar çok malzemeyi? Daha birçok mantıksızlıklar mevcut.
Senin sorularına gelince Jasper'ı dünyalılar iyileştirdi sonra bizimkilerde baktı ona. Sağlık malzemeleri bizimkilerde varmış. Dünya'ya gönderilirken uzay aracında sağlık malzemeleri varmış diye biliyorum.
O füze olayı da sanırım Raven'den çıktı. Ama oda Uzay aracında olsa diyelim bizimkiler 5 bölüm boyunca akıl ederlerdi kullanmayı. Eee Raven'in uzay aracında da füze yoktu. Sanırım dizide bazı şeyleri ayrıntılı işlemiyorlar.
Benim dizide genel olarak bir sorun bulduğum kısım ise. Bu 100 kişi Dünya'yı daha önce hiç görmemiş ve Ark'ta doğmuşlar. Eyvallah orada eğitim almışlardır Dünya hakkında ama bunlar dünya'ya inince sanki eskiden de yaşamışlar havasındalar. Mesele ilk bölümlerde dünya'da zorlanabilirlerdi. Bir burun kanaması bir mide bulantısı filan.Temiz oksijen çarpabilir bunları. Ama bunlar önceden de yaşamışlar gibi davranıyorlar.
Mesela biz Mars'a gitsek ilk zorlanırız yeni şeyler görüyoruz çünkü. Ama bunlar öyle bir şey yok.
Yok bırakmam sardı beni.