Konumu baltalamayalım.. O kanalların izlenme oranları 1 bile değil yani ulaşabildiği izleyici çok düşük...Bi çoğu A2 ve Teve2'de yayınlanıyor zaten.
Konumu baltalamayalım.. O kanalların izlenme oranları 1 bile değil yani ulaşabildiği izleyici çok düşük...
Final yapanların arasında kanalın en çok izlenen dizisinden bahsediyoruz?Az vizyon sahibi ol ya bu ne.
Eski dizi diyor iki ay önce biten değil.Final yapanların arasında kanalın en çok izlenen dizisinden bahaediyoruz?
Ay itme beni bir Medcezir'e bir Doktorlar'a doğru yolluyorsun... İzlemediğim dizileri izlemeliyim, üzgünüm aşko.Doktorlar'a başladım bugün, hadi kır zincirlerini beraber izleyelim
87 BÖLÜMCÜK BİR ŞEY OLMAZ!!!!Ay itme beni bir Medcezir'e bir Doktorlar'a doğru yolluyorsun... İzlemediğim dizileri izlemeliyim, üzgünüm aşko.
Ay çok azmış hemen biter87 BÖLÜMCÜK BİR ŞEY OLMAZ!!!!
Bölüm süreleri kısaAy çok azmış hemen biter
Bayrampaşalı'nın gidişini bu yürek daha kaldıramazPis Yedili de fena olmazdı.
Zor değil ben bilgisayardan yapabiliyorum görüntü formatını değiştirmeyi, SD'yi de illa HD yapmak zorunda değiller 576i kaliteli SD formatında yayınlanabilir.Kanalların elindeki dizi arşivi çok geniş ama SD dizilerin restorasyonunun yapılması çok zor. Ben de Kurtlar Vadisi'nin yayınlanmasını isterim ama 1 bölüm için belki haftalarca çalışma yapmak gerekiyor
Ondan sonraki bölümler de güzeldi aslında. .ssBayrampaşalı'nın gidişini bu yürek daha kaldıramaz
E çünkü Eda vardı, normalOndan sonraki bölümler de güzeldi aslında. .ss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?