Neeee yarın mı başlıyormuş? Hala fragmanları düşmedi (yada ben görmedim) eskiden heryerden fırlardı fragmanlar@cookies te başlayacak diziye @Forumdash @turkuazz
gerçi 21 temmuz 6.sezon baslıyormus ama olsun bu yaz ilk 5 sezonu halleder
Neeee yarın mı başlıyormuş? Hala fragmanları düşmedi (yada ben görmedim) eskiden heryerden fırlardı fragmanlar@cookies te başlayacak diziye @Forumdash @turkuazz
Fragmanı bende farketmedim bu kadar çabuk başlamış olması sürpriz olduNeeee yarın mı başlıyormuş? Hala fragmanları düşmedi (yada ben görmedim) eskiden heryerden fırlardı fragmanlar
Yeni sezonun bu kadar çabuk başlayacağını sanırım izleyici tahmin etmiyordu baya sürpriz oldu bu@cookies te başlayacak diziye @Forumdash @turkuazz
Neeee yarın mı başlıyormuş? Hala fragmanları düşmedi (yada ben görmedim) eskiden heryerden fırlardı fragmanlar
geçen yılda temmuz ocak yayınlanmıştı ilk yarısı temmuz 2.yarısı ocak yayınlanıyor geneldeYeni sezonun bu kadar çabuk başlayacağını sanırım izleyici tahmin etmiyordu baya sürpriz oldu bu
Resmi hesaplara baktım harbiden başlıyormuşgeçen yılda temmuz ocak yayınlanmıştı ilk yarısı temmuz 2.yarısı ocak yayınlanıyor genelde
http://www.5haber.com/teen-wolf-yen...olfun-6-sezonu-ne-zaman-baslayacak-10861.html