Neeee yarın mı başlıyormuş? Hala fragmanları düşmedi (yada ben görmedim@cookies te başlayacak diziye @Forumdash @turkuazz
gerçi 21 temmuz 6.sezon baslıyormus ama olsun bu yaz ilk 5 sezonu halleder![]()
Neeee yarın mı başlıyormuş? Hala fragmanları düşmedi (yada ben görmedim@cookies te başlayacak diziye @Forumdash @turkuazz
Fragmanı bende farketmedim bu kadar çabuk başlamış olması sürpriz olduNeeee yarın mı başlıyormuş? Hala fragmanları düşmedi (yada ben görmedim) eskiden heryerden fırlardı fragmanlar
![]()
Yeni sezonun bu kadar çabuk başlayacağını sanırım izleyici tahmin etmiyordu baya sürpriz oldu bu@cookies te başlayacak diziye @Forumdash @turkuazz![]()
Neeee yarın mı başlıyormuş? Hala fragmanları düşmedi (yada ben görmedim) eskiden heryerden fırlardı fragmanlar
![]()
geçen yılda temmuz ocak yayınlanmıştı ilk yarısı temmuz 2.yarısı ocak yayınlanıyor geneldeYeni sezonun bu kadar çabuk başlayacağını sanırım izleyici tahmin etmiyordu baya sürpriz oldu bu![]()
Resmi hesaplara baktım harbiden başlıyormuşgeçen yılda temmuz ocak yayınlanmıştı ilk yarısı temmuz 2.yarısı ocak yayınlanıyor genelde
![]()
![]()
http://www.5haber.com/teen-wolf-yen...olfun-6-sezonu-ne-zaman-baslayacak-10861.html