İlk bölüme zaten bakacağım ama sevmekten korkuyorum :A

Yarın açılışı yapacağım inşallah ama sevmemeyi tercih ederim :A

İzledim ve gerçekten harika bir iş olmuş.
Düzenli 2 saatini izlemem ama takip ederim.

İlk bölümü istemeye istemeyen izledim. Maalesef beğendim ve bu bölüm mükemmeldi :A umarım her hafta böyle güzel olmaz yoksa bırakamam :A
İlk sezondan yorumlarım. Fikirlerim düşüncelerim aynıymış o zamanlardada :A
İlk yorumlaşmayı @Polat Şaşmaz ile yapmışız.

@Bully @TenTen @Alemdar
sonra ne ara koptum hatırlamıyorum ama geçen sene bu vakitlerde denk gelmeye başlayıp sonra tek bölüm bile kaçırmadan bugünlere geldim :A

@Bully @TenTen @Alemdar
sonra ne ara koptum hatırlamıyorum ama geçen sene bu vakitlerde denk gelmeye başlayıp sonra tek bölüm bile kaçırmadan bugünlere geldim :A
İstemeye istemeye sevmişsin diziyi :A Bi ara kopup geçen sene yeniden bağlanmışsın :A

Ben Arıza dizisini izliyordum, Teşkilat aşırı yüksek reyting alıp Arıza'nın işini bitirmişti :A Ve Arıza'nın başrolü Tolga, şimdi Teşkilat'ta :A

Sicilli temiz olan ve yönetici olarak neyin sakıncalı olduğunu iyi bilen @emreemreu ‘yu kendinle bir tutma :A
Head Shot! @12.Adam öldü. :)

@Bully @TenTen @Alemdar
Seni biraz zorlamış olabilirim ama sende sevmek istiyormuşsun. 😅

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Üzdün 😒
Ve kırdında 😭
Alıntılardaki mesajlar 2021 yılına ait (senden bağımsız)
Son kısımda geçen sene tekrardan nasıl başladığımı anlatıyor. Ben daha öncede belirtmiştim ailemden dolayı olduğunu. Gerçekleri söyledim :A
Diziyi yorumlamak senin vesilen ile oldu diyelim. Yorumlaşmasak bu kadar mesajlarım olmazdı elbet :A

• Aynen
Reactions: TenTen
Ev bugün çok hareketliydi. Odaklanamadım. Son kısma bakamadım. Yarın tekrarına bakarım bir kısmına.
Sanki dizi durgundu biraz.

• Güldürdün
Reactions: Bully
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully

Forum İstatistikleri

Konular
176,077
Üyeler
8,555
Son Üye
Stoimargsor