Siyasi bir mesaj değil mi?Altay'ın yeni göreve bak.
Neden?
Siyasi bir mesaj değil mi?Altay'ın yeni göreve bak.
Neden?
Yok, neden siyasi olsun.Siyasi bir mesaj değil mi?
Sicilli temiz olan ve yönetici olarak neyin sakıncalı olduğunu iyi bilen @emreemreu ‘yu kendinle bir tutma
İlk bölüme zaten bakacağım ama sevmekten korkuyorum![]()
Yarın açılışı yapacağım inşallah ama sevmemeyi tercih ederim![]()
İzledim ve gerçekten harika bir iş olmuş.
Düzenli 2 saatini izlemem ama takip ederim.
İlk sezondan yorumlarım. Fikirlerim düşüncelerim aynıymış o zamanlardadaİlk bölümü istemeye istemeyen izledim. Maalesef beğendim ve bu bölüm mükemmeldiumarım her hafta böyle güzel olmaz yoksa bırakamam
![]()
İstemeye istemeye sevmişsin diziyiİlk sezondan yorumlarım. Fikirlerim düşüncelerim aynıymış o zamanlardada
İlk yorumlaşmayı @Polat Şaşmaz ile yapmışız.
@Bully @TenTen @Alemdar
sonra ne ara koptum hatırlamıyorum ama geçen sene bu vakitlerde denk gelmeye başlayıp sonra tek bölüm bile kaçırmadan bugünlere geldim![]()
Uuuuu çok acıdı çok elinde gavur eli gibi ağırmış.Sicilli temiz olan ve yönetici olarak neyin sakıncalı olduğunu iyi bilen @emreemreu ‘yu kendinle bir tutma![]()
Head Shot! @12.Adam öldü.Sicilli temiz olan ve yönetici olarak neyin sakıncalı olduğunu iyi bilen @emreemreu ‘yu kendinle bir tutma![]()
Seni biraz zorlamış olabilirim ama sende sevmek istiyormuşsun. 😅İlk sezondan yorumlarım. Fikirlerim düşüncelerim aynıymış o zamanlardada
İlk yorumlaşmayı @Polat Şaşmaz ile yapmışız.
@Bully @TenTen @Alemdar
sonra ne ara koptum hatırlamıyorum ama geçen sene bu vakitlerde denk gelmeye başlayıp sonra tek bölüm bile kaçırmadan bugünlere geldim![]()
Sen ne alaka ?
Ali , beni kafadan vurdu.Sen ne alaka ?
Evdekiler sürekli tekrarını açarken yeniden bağlandım diziye![]()
Üzdün 😒Sen ne alaka ?
Evdekiler sürekli tekrarını açarken yeniden bağlandım diziye![]()
Alıntılardaki mesajlar 2021 yılına ait (senden bağımsız)Üzdün 😒
Ve kırdında 😭
Son 2 haftadır bölüme odaklanamıyorsunEv bugün çok hareketliydi. Odaklanamadım. Son kısma bakamadım. Yarın tekrarına bakarım bir kısmına.
Sanki dizi durgundu biraz.
İnsanın algısını iyi dağıtıyorum.Son 2 haftadır bölüme odaklanamıyorsunZaten dünkü bölümden sıkılman forumda geceye doğru başka sohbet konuları açmandan belliydi
![]()
Son 2 haftadır bölüme odaklanamıyorsunZaten dünkü bölümden sıkılman forumda geceye doğru başka sohbet konuları açmandan belliydi
![]()
Gündemim çok yoğun, haliyle bu da benim tv izleme istediğimi etkiliyorİnsanın algısını iyi dağıtıyorum.@Dosi
Ana haberlerde ne var ?Gündemim çok yoğun, haliyle bu da benim tv izleme istediğimi etkiliyor![]()