• Beğendim
Reactions: TenTen and Bully
Hilal için zor bir durum. Zamanında sonu hüsran ile bitmiş yaşanmış bir durum ve kızın travmasını tetiklemiş yine. Başka şekilde etseydi. Altay yanlış yapmış kıza zamanında bunu iyice anladık.
Görev içinde olsa geçmişte yarım kalan işi tamamlayacaklar.
Ciddi bir geçmişleri olduğunu da öğrenmiş olduk. Aynen, kızın travması tetiklenmiş oldu. Altay yine hüsrana uğratmaz umarım kızı. Görev vesilesiyle yeniden yakınlaşmış olacaklar.

• Beğendim
Reactions: TenTen and Dosi
geriden geliyorsan böyle kafamiz karisiyor :A hangi sahneyi ve kimden bahsediyorsun?
Rutkay'ın kafasını dinlemek için Hilale verdiği tatil konuşmasını dedim. Orada söyledi. Ben işi bırakmak istiyorum diye. 😅
Sen Cevher başkana alıştın mı ? Önceki daha iyiydi ya hem kendisinin bir serzenişi olmuştu boşuna çıkarıldım diye ..
Başkanlar bu dizide çok değişti. Belki yeni başkan gerçekten farklı bir karekter çıkacak. Adamın henüz ikinci bölümü. 😅

Rutkay'ın kafasını dinlemek için Hilale verdiği tatil konuşmasını dedim. Orada söyledi. Ben işi bırakmak istiyorum diye. 😅

Başkanlar bu dizide çok değişti. Belki yeni başkan gerçekten farklı bir karekter çıkacak. Adamın henüz ikinci bölümü. 😅
Umarım EDHO'daki gibi her başkan hain çıkmaz 😂
------

Hilal sen ne güzel kadınsın be !

Keşke herkes'de Uzay gibi sevse :(

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: TenTen

Yine tutmayan teorilerin var :A
Rutkay, Hilal’e aşık mı acaba. Altay’ı görünce bozuldu.
Bencede öyle.

• Beğendim
Reactions: Bully

Forum İstatistikleri

Konular
176,084
Üyeler
8,555
Son Üye
Stoimargsor