1 saat 46 dakika oldu Güniz'im daha ortada yok. Bu Hamdi eşsiz mi kaldı? Güniz'im nerede? ☺️ @Dosi

1 saat 46 dakika oldu Güniz'im daha ortada yok. Bu Hamdi eşsiz mi kaldı? Güniz'im nerede? ☺️ @Dosi
Jenerikte ismi varmıydı ona baksaydın :A
O dakikaya kadar Hamdi varmıydı? Sanki çok geç belirmişti:A
Kraliçe desin başını yaktın. Şimdide Güniz Güniz deyip kadını devre dışı bırakacaksın :A

• Güldürdün
Reactions: TenTen
Jenerikte ismi varmıydı ona baksaydın :A
O dakikaya kadar Hamdi varmıydı? Sanki çok geç belirmişti:A
Kraliçe desin başını yaktın. Şimdide Güniz Güniz deyip kadını devre dışı bırakacaksın :A
Hamdi kısmına 10 dakikadır geçmiş bulunmaktayım. 1 saat 36 dakika sonra Hamdi belirdi. Güniz yok. Çocuklar yok. 😓🧐😞

• Güldürdün
Reactions: Dosi
@Bully sen de mi Teşkilat sever oldun? Hoşgeldin ekibe. Ben de geçen sezon başladım izlemeye, Tolga Sarıtaş'ın katılması ile birlikte. :A

Bu sezon da güzel, ilgi çekici baya ama son 20-25 dakika da uyuyakalmışım. Sonra netten izleyeceğim o sahneleri. :)

Eylül biraz soğuk geldi bana. Bölümü sonunda bitirebildim. Biraz daha geçen sezondan ileriye kalan nüanslar görmek isterdim. Ama küçük küçükte olsa yaptıkları oldu. Ejder'e çok sevindim. Korkut'un yanındaki kadın bana şuana kadar anlamsız geldi. O da istihbaratlı birşeyler çıkacak belli.

Baştaki kötü adam rolü çok iyi giymiş. Eylül aslında kötü tarafta olabilirmiş. O tarafın rolünü daha iyi yaptı. Korkut/Altay/Hamdi/Ejder güzel oldu. Hemende evlendiler 😁 @Dosi @Bully

• Beğendim
Reactions: Bully and Dosi
@Bully sen de mi Teşkilat sever oldun? Hoşgeldin ekibe. Ben de geçen sezon başladım izlemeye, Tolga Sarıtaş'ın katılması ile birlikte. :A

Bu sezon da güzel, ilgi çekici baya ama son 20-25 dakika da uyuyakalmışım. Sonra netten izleyeceğim o sahneleri. :)
@Dosi aklına soktu , yoksa izlemeye niyeti yoktu. @Bully :A

@Dosi aklına soktu , yoksa izlemeye niyeti yoktu. @Bully :A
İlk bölüme bak dedik hoşuna gitti gibi. Sevmese izlemez :A

Geçen sezon geride kalıyordun hep. Bu sezon güncele bekleriz hep :A
Bende sen gibi geçen sezon Tolga’nın katılımı ile şans vermiştim ve bağlandık sonra ama senin aksine ben ilk sezonu izlemiştim hepsini olmasada. Diğer sezonlar bakmamıştım.

Sonuçta başardı. Neticeye bak. 😁

İlk bölüme bak dedik hoşuna gitti gibi. Sevmese izlemez :A

Geçen sezon geride kalıyordun hep. Bu sezon güncele bekleriz hep :A
Bende sen gibi geçen sezon Tolga’nın katılımı ile şans vermiştim ve bağlandık sonra ama senin aksine ben ilk sezonu izlemiştim hepsini olmasada. Diğer sezonlar bakmamıştım.
Ona yapamaz de ve bekle… :A

• Güldürdün
Reactions: TenTen and Dosi

Forum İstatistikleri

Konular
176,084
Üyeler
8,555
Son Üye
Stoimargsor