Bunuda unutmayalım lütfen Yakamozcum. Nasılsa mutluyuz bakkk. 😄![]()
![]()
Valla dizi seni tatmin etmek icin elinden geleni yapiyor ne diyeyim simdi
![]()
Gülüşlerimiz yeter 🫠 🫠Valla dizi seni tatmin etmek icin elinden geleni yapiyor ne diyeyim simdi![]()
Kadının 7.5 milyon takipçisi var. Yalnız değilim. 😄😅🥰
Ne çiftler harcandı bea. Bu nedir yani. 😄😄Harcadılar bu aṣkı
Ne çiftler harcandı bea. Bu nedir yani. 😄😄
Benimki de harcanıyor 😁 Tuzum kuru değil. 😄Senin tuzun kuru tabi![]()
Bi de bu var
![]()
Harcayaraklar bizi Matmazel. Ama yinede sevmiyelim mi bee. 😍🥰😅Bi de bu var
Neslihana kendi yüzünü nakledip devam etseydi bariHarcayaraklar bizi Matmazel. Ama yinede sevmiyelim mi bee. 😍🥰😅
2/3 bölümümüz kaldı diye düşünüyorum. Ama keşke hikayesi devam edebilse. ☺️Neslihana kendi yüzünü nakledip devam etseydi bariKate devam edemez ilerde. Yakışırdı teşkilata.
Bu bölüm artık ifşa olduğunu anlayacak gibi. 2. Fragman nerde kaldı bi gelseydi![]()
Yok ya bi zahmet çıksın artık. Kötü karakterli miladı doldu2/3 bölümümüz kaldı diye düşünüyorum. Ama keşke hikayesi devam edebilse. ☺️
GeldiNeslihana kendi yüzünü nakledip devam etseydi bariKate devam edemez ilerde. Yakışırdı teşkilata.
Bu bölüm artık ifşa olduğunu anlayacak gibi. 2. Fragman nerde kaldı bi gelseydi![]()
En azından sezon finalini göreydik be hacı. 😅 Konu değişiyor yalnız. İnşallah bu hafta dizinin hızına yetişebiliriz. ☺️😁
Zamanında yazmıştım. Kate yakalanır ama bir şekilde kaçar. Biraz oyalanırız ve sezon finalinde artık veda ederizEn azından sezon finalini göreydik be hacı. 😅 Konu değişiyor yalnız. İnşallah bu hafta dizinin hızına yetişebiliriz. ☺️😁
Sezon finali isr iyi. En az 5 haftamız daha var demektir. 😅Zamanında yazmıştım. Kate yakalanır ama bir şekilde kaçar. Biraz oyalanırız ve sezon finalinde artık veda ederiz![]()
Bugün herkes anlaşmış gibi telefon trafiğim susmadıKraliçe neden Korkut değilde Ejder üzerinden plan kurdurttu. Ben bir şey mi kaçırdım tam zamanlı diziyi izlerken? 🤔🫣