Harcayaraklar bizi Matmazel. Ama yinede sevmiyelim mi bee. 😍🥰😅
Neslihana kendi yüzünü nakledip devam etseydi bari :A Kate devam edemez ilerde. Yakışırdı teşkilata.
Bu bölüm artık ifşa olduğunu anlayacak gibi. 2. Fragman nerde kaldı bi gelseydi :A

• Güldürdün
Reactions: TenTen
Neslihana kendi yüzünü nakledip devam etseydi bari :A Kate devam edemez ilerde. Yakışırdı teşkilata.
Bu bölüm artık ifşa olduğunu anlayacak gibi. 2. Fragman nerde kaldı bi gelseydi :A
2/3 bölümümüz kaldı diye düşünüyorum. Ama keşke hikayesi devam edebilse. ☺️

• Güldürdün
Reactions: Dosi
2/3 bölümümüz kaldı diye düşünüyorum. Ama keşke hikayesi devam edebilse. ☺️
Yok ya bi zahmet çıksın artık. Kötü karakterli miladı doldu :A sezon finalinde olur büyük olasılıkla.
Bakalım dizi aynı heyecan ile devam edecek mi.
Ben ilk sezon sonrası bu sezon bakmıştım. Diğer sezonda takiplik durumum nasıl olacak şu an bilmiyorum :A

• Güldürdün
En azından sezon finalini göreydik be hacı. 😅 Konu değişiyor yalnız. İnşallah bu hafta dizinin hızına yetişebiliriz. ☺️😁
Zamanında yazmıştım. Kate yakalanır ama bir şekilde kaçar. Biraz oyalanırız ve sezon finalinde artık veda ederiz :A

• Güldürdün
Kraliçe neden Korkut değilde Ejder üzerinden plan kurdurttu. Ben bir şey mi kaçırdım tam zamanlı diziyi izlerken? 🤔🫣

Kraliçe neden Korkut değilde Ejder üzerinden plan kurdurttu. Ben bir şey mi kaçırdım tam zamanlı diziyi izlerken? 🤔🫣
Bugün herkes anlaşmış gibi telefon trafiğim susmadı :A Çok detaylı bakamadım ama en başından bir boşluk oluştuğu belli. Kraliçe ifşa olduğunu başka türlü öğrenmeliydi.

Korkut üzeri olsa hemen Teşkilat’ın eline düşerdi. Senaryonun uzaması adına Ejder oldu.
Ejder’in bu konuda elinin uzun olduğu bu işleri iyi bildiği için ondan yardım istendi.

• Güldürdün

Bu alana bir cevap yazın...